- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Üfff evet heyecan var düşündükçeTatlı heyecanların başlaması yakındır o zamanİnşallah sorunsuz başlar sürecin kuzum, haberdar et bizi gelişmelerden
Bizim taraflı olduğun nasıl da belli oluyor, ekmeğe salça sürüp yiyen bi Egeliler varYarim ekmeğe salça sürüp yedim insallah bu gece uyurumesıme beni durdur dedim ye ye devam et dedi
Dualarımızdasın canımÜfff evet heyecan var düşündükçeO yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum hem olumsuz olmasından sürecin kötü geçmesinden korkuyorum.
İnşallah her şey güzel gider aklınıza geldikçe dua edin olur mu
Ayy aynen bide üzerine kuru naneBizim taraflı olduğun nasıl da belli oluyor, ekmeğe salça sürüp yiyen bi Egeliler var
Altına has Halis mulis buram buram kokulu zeytinyağı da sür ya da üstüne ohhh misss. Yeme de yanında yat şuan benim de canım istedi
Daha başlamadan kötüyü getirme aklına canım, inşallah güzel gidecek herşeyÜfff evet heyecan var düşündükçeO yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum hem olumsuz olmasından sürecin kötü geçmesinden korkuyorum.
İnşallah her şey güzel gider aklınıza geldikçe dua edin olur mu
Kuru nane mi?Ayy aynen bide üzerine kuru naneyeme yeme ben yedim pişmanım
Dualarımızdasın canım
Sağolun canlarDaha başlamadan kötüyü getirme aklına canım, inşallah güzel gidecek herşey
Dualarımız seninle
Tedaviye başlayınca bol su iç aynı zmanda her gün duznli yürü canım en azından ignelerin etkisinden kilo almazsın.Kuru nane mi?bak biz onu hiç yapmayız. Bir dahakine öyle deyeyim bakalım nasıl oluyor. Yanında ezine peyniri tam yağlı çok severim ben.
Hayatta yemem. Geçen hafta canım bi tatlı istedi yaptım. Eşimin de arası yoktur tatlıyla öyle tadına bakmak için bir dilimcik yedi. Ziyan olmasın diye bir tepsiyi nerdeyse ben yedimAşırı pişmanım 1 kilo almışım moralim bozuldu.
Oysa ki tedaviye başlayacağım biraz daha kilo vereyim diyordum!
Evet o aklımda her gün düzenli yürüyeceğim başlar başlamaz. Şuan bile düzenli olmasa da yürüyorum. Ama 10 bin adım çok geliyor bana o kadar vakit ayıramıyorum. 7500 yeter mi sen ne kadar yürümüştün?Tedaviye başlayınca bol su iç aynı zmanda her gün duznli yürü canım en azından ignelerin etkisinden kilo almazsın.
Benımde çok duznli değildi canım. En az 5 6 bin atıyordum bazen 10bini geçiyordu. Gündüz yürüyordum gece eşimi ikna edersem çıkıp daha fazla yürümüş oluyordum. Senin adım sayında gayet iyi. Ben hiç kilo almadım tüp bebek surecimde. Ama sonra dış gebelikte 4 5 kilo aldım veremedim de kaldı üzerine ekleyerek gıdıcemEvet o aklımda her gün düzenli yürüyeceğim başlar başlamaz. Şuan bile düzenli olmasa da yürüyorum. Ama 10 bin adım çok geliyor bana o kadar vakit ayıramıyorum. 7500 yeter mi sen ne kadar yürümüştün?
5-6 binle o süreçte kilo almadıysan çok iyi o zaman ben de minimum öyle yapayımBenımde çok duznli değildi canım. En az 5 6 bin atıyordum bazen 10bini geçiyordu. Gündüz yürüyordum gece eşimi ikna edersem çıkıp daha fazla yürümüş oluyordum. Senin adım sayında gayet iyi. Ben hiç kilo almadım tüp bebek surecimde. Ama sonra dış gebelikte 4 5 kilo aldım veremedim de kaldı üzerine ekleyerek gıdıcem
İlk defa duydum onlar ne kiGünaydın kızlarsizler benden çok çok tecrübelisiniz kompaktlaşma ve lob sayısı ne demek
Kompaktlasma embriyo gelişimi zamanında olan bir süreç diye biliyorum ama lob u duymadım canım. Sen hangi aşamadasınGünaydın kızlarsizler benden çok çok tecrübelisiniz kompaktlaşma ve lob sayısı ne demek
Embriyonun 4.günüKompaktlasma embriyo gelişimi zamanında olan bir süreç diye biliyorum ama lob u duymadım canım. Sen hangi aşamadasın
Daha önce nette okumuştum evet hatırladım sen deyince 4.gune gelince kompaktlaşma deniyor diye. 5. Günden sonra blast olacak. Bence terimlere takılma canım. Yoksa daha çok strese girersin. Kaç emrbiyo oluştu taze transfer mi olacaksınEmbriyonun 4.günü
15 embriyo oluştu doktor üçü iyi diğerlerinin gelişimi yavaş dedi. Yok dondurulmuş olacak.Daha önce nette okumuştum evet hatırladım sen deyince 4.gune gelince kompaktlaşma deniyor diye. 5. Günden sonra blast olacak. Bence terimlere takılma canım. Yoksa daha çok strese girersin. Kaç emrbiyo oluştu taze transfer mi olacaksın