Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım lekelenme yerlesme kanamasi olabilir de. Ama yaşadığın operasyon ve ilaçlardan bir gecikmeden yaşıyor olabilrsn. Belirti herkese göre değişir. Belirtilerin çoğu ilerleyen zmanda çıkıyor zaten. Sen Bi test yap olmazsa doktoruna Bi danisirsn.
Antibiyotik kullandım 1 hafta kadar gecikme ondan olabilir diye düşünüyorum ama bu lekelenme durumu soru işareti bırakıyor kafamda yarın test yapicam kanda bakalım ne olucak

Trendyol da zaman geçireyim dedim kendimi bebek seylerinde buldum favorilere ekliyorum ya ben oturup aglayasim geldi şu an doğmamış hatta olmayan cocuga don biciyomusum gibi 😢

Trendyol da zaman geçireyim dedim kendimi bebek seylerinde buldum favorilere ekliyorum ya ben oturup aglayasim geldi şu an doğmamış hatta olmayan cocuga don biciyomusum gibi 😢
O günler de gelecek canım, inşallah en yakın zamanda bebiş haberi alıp ciciler almak nasip olsun🙏🏻

Aslimuu93 Aslimuu93 aslım yarın için bol şanslar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seninle birlikte çok bekledik ikizlerimizi. Teyzeleri içinde bir kere kokla onları. Çok güzel geçireceğin bir doğumun olsun. Kendini iyi hissettiğin anda bizede haber ver iyi olduğunu bebeklerin iyi olduğunu bilelim yeter. Dualarım seninle 💜🙏🏻🧿

Aslimuu93 Aslimuu93 canımm♥️ Yarın senin günün, büyük gün😍 bebişlerini kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum🤲🏻
Fırsat buldugun uygun oldugun bi zaman olunca bizi de haberdar et kuzucum.
Dualarımız seninle canım benim🤲🏻
Canım benim çok sağol haberdar edeceğim tabi ki en başından beri şahit olan sizlersiniz eski dostum benim ❤️❤️
Evet Aslimuu93 Aslimuu93 bizleri haberdar et senin için dua ediyorum sağlıklıca çıkın evinize inşallah kuzularla
Canım çok sağol çıkınca ilk müsaitliğimde yazacağım inşallah🙏🏻
Aslimuu93 Aslimuu93 aslım yarın için bol şanslar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seninle birlikte çok bekledik ikizlerimizi. Teyzeleri içinde bir kere kokla onları. Çok güzel geçireceğin bir doğumun olsun. Kendini iyi hissettiğin anda bizede haber ver iyi olduğunu bebeklerin iyi olduğunu bilelim yeter. Dualarım seninle 💜🙏🏻🧿
Fulyam❤️ Çok sağol inşallah güzel geçer doğumum da hamileliğim gibi 🙈 Aynen siz şahitsiniz her durumlarına o yüzden yerin ayrı kuzum sana da bol bol dua edicem bebişini sağlıkla kucağına al diye 🙏🏻

Canım benim çok sağol haberdar edeceğim tabi ki en başından beri şahit olan sizlersiniz eski dostum benim ❤️❤️

Canım çok sağol çıkınca ilk müsaitliğimde yazacağım inşallah🙏🏻

Fulyam❤️ Çok sağol inşallah güzel geçer doğumum da hamileliğim gibi 🙈 Aynen siz şahitsiniz her durumlarına o yüzden yerin ayrı kuzum sana da bol bol dua edicem bebişini sağlıkla kucağına al diye 🙏🏻
Sağlıkla,neşeyle, güle oynaya al gel ikizlerini canım🥳 bugün heyecandan zor uyursun sen şimdi tatlı telaş bunlar 😍 her şeyin gönlünce güzel geçmesini diliyorum,bizim de dualarımız seninle 🤗

Yine de yarını bekleyin inşallah geç döllenme olur sağlıkla ilerler🙏🏻
Doktorunuzla konuşunca o ne dicek bakalım.
En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah🙏🏻🙏🏻
Geç döllenme ile 1 embriyo oluştu 3 günlük oldu sabah yine aratacak Embriyoloğ fakat doktorum bu embriyoyu genetik teste göndermek istiyor geç döllenmede genelde kalitesiz oluyor embriyo diyor eğer 5.güne gelirse bizden 3800 gibi bir rakam istiyorlar bu tanı icin acaba genetiğe göndersek mi yoksa sil baştan mı başlasak şüphelenmelerinin en büyük sebebi geç döllenme olması sizlerin de fikrini almak istedim benim yaşadığımı yaşayan tecrübe sahibi olan var mı acaba

Geç döllenme ile 1 embriyo oluştu 3 günlük oldu sabah yine aratacak Embriyoloğ fakat doktorum bu embriyoyu genetik teste göndermek istiyor geç döllenmede genelde kalitesiz oluyor embriyo diyor eğer 5.güne gelirse bizden 3800 gibi bir rakam istiyorlar bu tanı icin acaba genetiğe göndersek mi yoksa sil baştan mı başlasak şüphelenmelerinin en büyük sebebi geç döllenme olması sizlerin de fikrini almak istedim benim yaşadığımı yaşayan tecrübe sahibi olan var mı acaba
Canım tamamen sen ve eşinin vereceği bi karar, karar vermesi se zor.. 5. Güne sorunsuz devam ederse gönderlebilir.
hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

Günaydın arkadaşlar🥰 dün adet oldum tedaviye başladık çok şükür.Bana Merional verdi dün vuruldum ama fena bir baş ağrısı yaptı gece uyku yok ondan önce de heyecandan uyuyamamıştım anlayacağınız pertim😢ne yapayım sizde de öyle oldu mu iğneler

Günaydın arkadaşlar🥰 dün adet oldum tedaviye başladık çok şükür.Bana Merional verdi dün vuruldum ama fena bir baş ağrısı yaptı gece uyku yok ondan önce de heyecandan uyuyamamıştım anlayacağınız pertim😢ne yapayım sizde de öyle oldu mu iğneler
Canım tedavin hayırlı olsun ben merional kullanmadim ama bu tarz hormon ilaçları baş ağrısı yapabilir. Bir kaç gün sonra vücut alışınca geçecektir insallah

Canım tedavin hayırlı olsun ben merional kullanmadim ama bu tarz hormon ilaçları baş ağrısı yapabilir. Bir kaç gün sonra vücut alışınca geçecektir insallah
İnşallah kuzum geçer yoksa bu halde gözümü açamadım akşam hala da geçmiş değil ağrı🙄 Allahım ne değişik duygular yaşıyoruz bir yandan heyecan bir yandan ilaçlar 😃😃😃bir de sinirlilik var üzerimde sabah eşimi parparladım adama bağırdım bir de be suçu varsa 😅

X