- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
İp takıp boynuna asabilirsşn canım ben öyle yapıyordumHımm kullanışsız bir şey o zaman ya, vazgeçtim
Aa evet bu düşme durumu için askı yeri var yazıyor.İp takıp boynuna asabilirsşn canım ben öyle yapıyordum
BilmukabeleKızlar artık uyku olayına sabrım kalmadı benim. Akşamları eşime veriyprum yani benim akşam uyutmaya takatm kalmıyor artık. 4 ay bitince bakalım düzelcek mi. Neden uykuya geçerken böyle zorluyor kızım anlamıyorum.
Alın bizdende o kadar gece 2 den sonra uyumuyor dakka basi kalkiyor karni tok gazi yok hep memede durmak istiyor zombiye döndüm resmen.Kızlar artık uyku olayına sabrım kalmadı benim. Akşamları eşime veriyprum yani benim akşam uyutmaya takatm kalmıyor artık. 4 ay bitince bakalım düzelcek mi. Neden uykuya geçerken böyle zorluyor kızım anlamıyorum.
Gerçekten ya. Sabah uyandığından bu saate hiç uyumadı kızım nasıl dayanıyor anlamıyorumAlın bizdende o kadar gece 2 den sonra uyumuyor dakka basi kalkiyor karni tok gazi yok hep memede durmak istiyor zombiye döndüm resmen.
Aynıyız canım ben artık vitamin destegi alıyorum gecen yorgunluktan bayılmışımKızlar artık uyku olayına sabrım kalmadı benim. Akşamları eşime veriyprum yani benim akşam uyutmaya takatm kalmıyor artık. 4 ay bitince bakalım düzelcek mi. Neden uykuya geçerken böyle zorluyor kızım anlamıyorum.
Allah kolaylık versin canım hangi vitamini kullanıyorsun?Aynıyız canım ben artık vitamin destegi alıyorum gecen yorgunluktan bayılmışım
Aynı durumdayız canım. Süreli ağlama halinde uyumakla işi yok. Dün gündüz hiç uyumadı. Bugün max bir saat uyumuştur gündüz. Uyumadıkca ekstra huysuzlasıyor. Sürekli kucakta gezinmek istyor. Bizim doktor 4. Ay fırtınalı geçer dedi heralde ondan bilmiyorum.Walla ben 4.ay atağı mıdır ne haltsa artık yıldım kızlar. Sinirlerim bozuldu, uyumuyor ve uyumuyorum.. susmuyor sürekli bağırıyor... Allah'ım sabır versin nolur
Bagirarak aglama basladi bagirma gibinyani ozellikle uyutmak istedigimde onceden hic olmazsa ayakta sallatiyordu simdi kalkmaya falan calisiyor yatirdigimda hemen uyaniyor zaten:sAynı durumdayız canım. Süreli ağlama halinde uyumakla işi yok. Dün gündüz hiç uyumadı. Bugün max bir saat uyumuştur gündüz. Uyumadıkca ekstra huysuzlasıyor. Sürekli kucakta gezinmek istyor. Bizim doktor 4. Ay fırtınalı geçer dedi heralde ondan bilmiyorum.
Mama alıyo mu canım yoksa seni mi emiyor mama alıuorsa doktorun değiştirir mamayı biz öyle yaptık yaniBir de sanirim bebiste sut alerjisi var suan deneme yapiyoruz sut urunlerini kestik. Surekli mukuslu kaka yapiyordu ve huzursuzluk coktu bu sekilde suphelenip dr goturdm
Anne sutu cnm benim yediklerimden diye sut urunlerini kestm deniyoruz bakalm sizin de mi mukusluyduMama alıyo mu canım yoksa seni mi emiyor mama alıuorsa doktorun değiştirir mamayı biz öyle yaptık yani
I mom latte önerdi doktorum. Onu aldımAllah kolaylık versin canım hangi vitamini kullanıyorsun?
Aynı canım degişmez yok kucaktan inmiyor, aglama krizleri, uykusuzluk tavanKizlar nasilsiniz bebisler nasil ?
Bilmiyoruzki ne dertleri var uykuyla ben de kolik bebek muzikleriyle once battaniye sonra ayagimda sallamaya calisiyrm direk ayaga alinca bagiriyor cok:)memede uyusa yatirsak yok hic yapmadi onu da gazli bebek oldugu icinŞuan oturdum ağlıyorum kızlar sinirimden. Yani 2 saattir uyytmaya calısıyorum kollarım koptu artık ama uyumuyo. Gündüz ayrı uyumuyo. Hadi uyumasın diyorum huysuzlanmaktan durmuyor. Yani napcamı şaşırmış durumdayım. İnstagramda falan görüyorum aksam sekizde uyuyan bebekleri aynı ay grubu. Diyorum ben yapamıyorum ozaman
Evet canım bizim de öyleydi ben hem emziyordum hem de aptamil veriyordum doktorumuz mamayı lf yani laktozsuz olarak değiştirdi ve emzirdiğim için bendeki sütün alerji yapmaması için de relaktaz damla verdi çook memnundum çabucak gaz çıkarttıyordu hem deAnne sutu cnm benim yediklerimden diye sut urunlerini kestm deniyoruz bakalm sizin de mi mukusluydu