Hipp combiotik denediniz mi canım bizde de sütüm yetmediği için meme+hipp mama devam ediyoruz. Memnunuz ondan.Geçmiş olsun canımEmziren annelere gıptayla bakıyorım benim de sütüm azaldı azalınca almadı benim oğlan…mama işi çok sıkıntılı ya biz de aptamil sma derken bebelac dedi doktorumuz aynen laktoz alerjısı var moralini bozma bulınca iyi gelen mamayı bebiş kilo alır
Kuzum bizim doktorların yazdığı bir mamaHipp combiotik denediniz mi canım bizde de sütüm yetmediği için meme+hipp mama devam ediyoruz. Memnunuz ondan.
Biz geçiyoruz , ne gibi bir fırtına geliyorSelamlar bebegi 3, 5 ayı yeni geçip 4.ay atagına giren var mıfırtına geliyor çünkü
Biz sünnet olduk bunu tek başıma atlattım ya babası gelsin fırtınanın tınnnSelamlar bebegi 3, 5 ayı yeni geçip 4.ay atagına giren var mıfırtına geliyor çünkü
Gece asla uyumuyor, sürekli ayakta kucaktayızBiz geçiyoruz , ne gibi bir fırtına geliyoromg
Ayy o muuuGece asla uyumuyor, sürekli ayakta kucaktayızbagırmayı ögrendi
Bizim geceler dğzenliydşAyy o muuuo bizim her zaman ki halimiz. Gece 4 ten sonra hep mesai yapioz
BaK ona ben de gıcık oluyorum, bana da diyorlar, alın bakın o zaman diyorum biz mi doğurduk diyorlarBizim geceler dğzenliydş3 gündür uyumuyor delirecem uyumadı gı gibi kucaktayız saatlerce. Böyle dediğimde birde insanların kucaga mı alıstırdınız kelimesinden tiksinti geldi. Aynen işi gücü bıraktım kucaga alıştırdım diyorum şurda en fazla 1 sene kucagımda olacak sonra büyüdü mü ben büyüdüm diyip kaçacak
Ay valla aynı şeyleri bende duyuyorum delirecem bu çocuk kilo almıyor niye mamaya başladınızBaK ona ben de gıcık oluyorum, bana da diyorlar, alın bakın o zaman diyorum biz mi doğurduk diyorlar. Bir de sürekli niye agliooo bu aç mı , sütün mü az gelio, yok kalın giydirdin yok evden çıkmıyor ondan yok bu yok şu walla deliricem ben de. Evde tek başıma bakıyorum ee haliyle bana bağımlı odadan çıktım mi aglio, iş yapamıyorum anca uyursa o parmak ucunda hareket ederek.benim yavrumu da biri yarım saat baksa ben de her şeyi az da olsa yaparım.. Diyorlar bana biz uykusu gelince yatağa koyduğum gibi uyurdu. Mok uyur dicen olmucak bak ne kadar kızgınım. Sorryyyy kızlar
Bendr tek bakiyorum canim ayni seyler bizdede var eziyet cekiyorsun diyrnimimiz miz bu cocuk cok diyeni mi hepsini gördüm bosver gelip geçecek en guzel zamanlar sonra özleyeceğizBaK ona ben de gıcık oluyorum, bana da diyorlar, alın bakın o zaman diyorum biz mi doğurduk diyorlar. Bir de sürekli niye agliooo bu aç mı , sütün mü az gelio, yok kalın giydirdin yok evden çıkmıyor ondan yok bu yok şu walla deliricem ben de. Evde tek başıma bakıyorum ee haliyle bana bağımlı odadan çıktım mi aglio, iş yapamıyorum anca uyursa o parmak ucunda hareket ederek.benim yavrumu da biri yarım saat baksa ben de her şeyi az da olsa yaparım.. Diyorlar bana biz uykusu gelince yatağa koyduğum gibi uyurdu. Mok uyur dicen olmucak bak ne kadar kızgınım. Sorryyyy kızlar
Ben ilk başta kullanıyordum, çünkü göğsüm dolu oluyordu ve diğerini emerken akıyordu. Boşa gitmesin sütüm diye takıyordum. Ama kuzuyu emzirirken çok zorlanıyordum, çünkü ayağıyla falan illaki onu düşürüyordu. Sonrasında da açıkçası hiç öyle dolu olması göğsüm. Haliyle de kullanmadım.Kızlar bir de mochi göğüs pompası kullanan var mıydı aranızda? Sütü emzirme sırasında sağıyormuş iyi midir acaba? Bende elektrikli kiraladığım pompa var ama vakit ayırmak zor oluyo bu pratik ve emzirirken akanları topluyormuş galiba ç. Değer mi alsam mı yoksa gereksiz mi bilemedim.
Ben ilk başta kullanıyordum, çünkü göğsüm dolu oluyordu ve diğerini emerken akıyordu. Boşa gitmesin sütüm diye takıyordum. Ama kuzuyu emzirirken çok zorlanıyordum, çünkü ayağıyla falan illaki onu düşürüyordu. Sonrasında da açıkçası hiç öyle dolu olması göğsüm. Haliyle de kullanmadım.
Hımm kullanışsız bir şey o zaman ya, vazgeçtim-bridget- arkadaşımın yukarıdaki yorumuna birebir katılıyorum bir gün emerken mochiyi doldurduk bir tekmesiyle her yer süt oldu.. kabus gibiydi oturup ağladım
Merhaba canim ben kullaniyorum kiralananlar kadar sagmiyor fakat acayip rahat ben emzirirken diger gogsume takiyorum yaklasik 50 cc filan sagiyor bebegim o gogse gecene kadar. Bazen emmiyor dahada fazla cikiyor bnce cok kolay rahatlıkKızlar bir de mochi göğüs pompası kullanan var mıydı aranızda? Sütü emzirme sırasında sağıyormuş iyi midir acaba? Bende elektrikli kiraladığım pompa var ama vakit ayırmak zor oluyo bu pratik ve emzirirken akanları topluyormuş galiba ç. Değer mi alsam mı yoksa gereksiz mi bilemedim.
Ben kullandım canım sütüm kesilmeden önce çok iyi tavsiye ederim.Kızlar bir de mochi göğüs pompası kullanan var mıydı aranızda? Sütü emzirme sırasında sağıyormuş iyi midir acaba? Bende elektrikli kiraladığım pompa var ama vakit ayırmak zor oluyo bu pratik ve emzirirken akanları topluyormuş galiba ç. Değer mi alsam mı yoksa gereksiz mi bilemedim.