TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bebişi hasta olanlara allah şifa versin geçmiş olsun kızlar. Benim kızım çok huysuz 2-3 gündğr sürekli aglıyor uyumuyor. Uyudugunda aglayarak uyanıyor. Atak haftasında suan. Atak haftası geröekten böyle mi oluyorlar ya

Hepsinin geçici olduğunu bilmek biraz da olsa insanın içine su serpiyorama her dönem farklı bir atak ataklar ülkesine düştük resmen
Kızlar benim kızım galiba uyku gerilemesi dönemine girdi. Hayır hiç ileri gitmemişti zaten ama simdi baya gerledi tüm belirtileri yaşıyoruz.

Kızlar ben Maya'yi gündüz bir türlü uyutamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Bir türlü oyalayamiyorum da, herşey en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Çok yoruldum, ne temizlik ne yemek yapabiliyorum.

Kızlar ben Maya'yi gündüz bir türlü uyutamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Bir türlü oyalayamiyorum da, herşey en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Çok yoruldum, ne temizlik ne yemek yapabiliyorum.
Aynısı bizde de var şuan canım yalnız değilsin.. emiyor 15 dk sonra deli gibi uykusu geliyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor sanki 10 saat uyumuş gibi

Aynısı bizde de var şuan canım yalnız değilsin.. emiyor 15 dk sonra deli gibi uykusu geliyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor sanki 10 saat uyumuş gibi
Aynısıı…bir de uyanırken hani çok uyursun da gerine gerine esneyerek uyanırsın ya öleeçocuk 10 dk da bütünn uykuyu alıyor şaşıyorumBir de ağlama krizlerimiz pikte…kesinlikle susmadan bas baaaaas ağlıyor ve gözünden yaşlar döküle döküle

Şaka maka bugünlere geldik kocaman oldular bu ayaklarından da bir an önce kurtulurlar inşallah ama bunların da atakları bitmiyor ki anacım ataklar ülkesinde yaşamaya başladık

Şaka maka bugünlere geldik kocaman oldular bu ayaklarından da bir an önce kurtulurlar inşallah ama bunların da atakları bitmiyor ki anacım ataklar ülkesinde yaşamaya başladık
Aynen öyle garip garip huylar her hafta çok yoruyorlar çoook Allahım diyorum nasıl istedim verdin çok şükür ama canımdan beziyorum bazenYaza inşallah kocaman olacaklar

Kızlar bu atak dönemleri dediğiniz büyüme zamanları mı? Ben çok anlayamıyorum huyu sürekli değiştiği için herhalde Ama çok hızlı büyüyor onu farkediyoruz dün yapamadığını bugün yapıyor mesela çok acayip ve heyecanlı bir şey bu gelişimi izlemek

Ha bir de deneyimli annelerimize sorum var yine ek gıda dönemi için ne hazırlık yapmalı alışveriş ve tarif anlamında neleri şimdiden öğrenmeliyiz? Ne zaman başlıyor tam gerçi yarın doktorumuza gidicez ona da danışıcam. Ama malum ben baya uzaylıyım bu konuda. Pek büyük de yok etrafta yol göstersin deneyimli annelere soruyorum her şeyi

Kızlar benim gibi olan var mı? Regl oldugum an sütüm anında kesildi pompoyla falan ugraşıyorum ama beni çok yordu ne yapacagımı bilmiyorum dört gözle bitmesini bekliyorum. Geri artacak mı diye

Kızlar benim gibi olan var mı? Regl oldugum an sütüm anında kesildi pompoyla falan ugraşıyorum ama beni çok yordu ne yapacagımı bilmiyorum dört gözle bitmesini bekliyorum. Geri artacak mı diye
Ben de adet oldum canım.Ama sütümde bı değişiklik farketmedim.Biz meme mama devam ediyoruz.Belki de o yüzden anlayamadım azaldiysa bile.Tamamen mi kesildi süt yoksa azaldı mı?

Ben de adet oldum canım.Ama sütümde bı değişiklik farketmedim.Biz meme mama devam ediyoruz.Belki de o yüzden anlayamadım azaldiysa bile.Tamamen mi kesildi süt yoksa azaldı mı?
Tamamen kesildi canım. Pes etmedim sürekli sagdım az bir miktarda olsa geri geldi ama çıkam cc günde 40 cc falan. Normalde emziriyordum. Üstüne sagıp dolaba katıyordum

Tamamen kesildi canım. Pes etmedim sürekli sagdım az bir miktarda olsa geri geldi ama çıkam cc günde 40 cc falan. Normalde emziriyordum. Üstüne sagıp dolaba katıyordum
Baya azalmış kuzum.Mamayla mi besliosun şimdi bebeği?Doktoruna danış canım.Mutlaka vardır bı açıklaması.Belki geçici bı süreçtir.

Evet canım mamayla besliyorum. Hipp başladık. Regl bitmesini bekliyoruz ondan mı degil mi diye ona göre yol izleyeceğiz bakalım
Canım ben de regl oluyorum 2 aydır süt kesilmez dedi doktorum onunla ilgisi yokmuş. Ama regl olduğumuz günler biraz azalma oluyor sonra normale dönüyor. Benim hatta çok yogun oldugu için demir hapı başladım sütüm fena degil şimdi. Bu arada iyi beslenmeye çalış, özellikle protein almaya çalış kırmızı et yumurta ihmal etme canım.

Kızlar selamlar regl oldum ben de. Sütümde bir fark var mı bilmiyorum. Tüm kemiklerim ağrıyor resmen cok etkiledi beni. Kızıma gelince on gündür her uykuya geçişinde coglık cıglıga. Memede dalardı eskiden artık memede de uyuduğu nadir. Kucagımda pişpişlerken nasıl ağlıyor anltamam kendini öyle bir kasıyorki kollarım agrıyor artık. Sakince uyudugu nadir yani. Ne yapcam bilmiyorum. Uyku danısmanları var büssürü yardım mı alsam yoksa geçer mi uyku gerlemesi dönemimi anlamadım gitti. 3.5 aylık olduk. 4 aylık muayenesinde böyle devam ederse doktoruyla konusucam. Bebegi böyle yapan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…