TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben bugün diyetisyene gittim sorun yaşamayıncada ilaçları erken bırakmıştım bugün farkettim ki beslenmiyormusum şimdi daha iyi

Merhaba kızlar ben de ikiz erkek annesiyim 3 yaşına yaklaştılar ve bebeklerime 10. Tüp bebekte kavuştum hiç yılmadan 10 yıl uğraştım

Şimdi ise mucize bir bebek bekliyorum çok şaşkınım hala sanki o süreçlerden ben hiç heçmemişim gibiyim sağsalim bebeklerimizi alalım hepimiz kuvaklarımıza

Kızlar sizler yumurta toplamı işlemine giderken durumunuz neydi? kasıkta ağrı gibi bişeyler oldu mu?
Benim normal zamanlarda yumurtlamaya 2-3 gün kaladan ağrılarım olurdu. Sabah opu işlemi yapılacak fakat ağrım olmadı Şimdide ağrım yok, oysa toplananilecek en az 7 yumurta gelişti. Kafam karışık daha çok ağrıması gerekmez miydi?

Yok ben oncesinde agri yasamadim sonrasi biraz agri oluyor

Merhaba , opu için hastaneye gdene kdar hç ağrım olmadı ama opuya 1 saat kala oturamadım bile ağrıdan çok acayip bir şeydi. Opudan sonra da 1 gün ağrım oldu sanırım çatlamaya yakın ağrı oluyor baskıdan

Gunaydinn guzel anneler bisey sormak.idtiyorum devlet 24.haftada zorunlu izne cikariyor ya gebeleri covidden dolayi bu izne ben sat tarihine gore mi cikacagim yoksa usgde cikan haftaya gore mi sizce?

Ben yaşadim ağri biraz ama benim e2 degerim 5bin cikmişti ohss olacaktim agrilar o yuzdenmiş

Masallah cok guzel bir haber Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Gunaydinn guzel anneler bisey sormak.idtiyorum devlet 24.haftada zorunlu izne cikariyor ya gebeleri covidden dolayi bu izne ben sat tarihine gore mi cikacagim yoksa usgde cikan haftaya gore mi sizce?
Bence sat olur canim resmi olarak oyle hesaplarlar

Merhaba kızlar Usun süredir giremedim buralara bir takım rahatsızlıklarım oldu. Önce idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotikler bitmeden vajinal mantar oldum. Tam geçer gibi oldu mantar ama tam geçmedi şimdi de idrarımda köpük görüyorum. Bir yandan bulantı tiksinme devam ediyor. Bu idrarda köpük işi kafamı çok karıştırmaya başladı. Haftaya doktor kontrolüm var ama bu durum yüzünden erken mi gitmeliyim bilemedim. İnternette bazı yerlerde gebelerde olabileceği yazıyor. Bende bu ara o kadar çok ilaç kullandım ki arka arkaya şimdi de bişey çıkacak ilaç kullanıcam diye korkuyorum. İdrarda köpük gören var mı kızlar bişeyler duydunuz mu durumla ilgili ?

Ben de bir kac gundur goruyorum sebebini bilen varsa beni de aydinlatsin yanma kasinti kotu koku hic biri yok sadece idararin ustunde kopuk olusuyor

Ben de bir kac gundur goruyorum sebebini bilen varsa beni de aydinlatsin yanma kasinti kotu koku hic biri yok sadece idararin ustunde kopuk olusuyor
İdrarda enfeksiyon olunca d aokuyormuş maa protein kaçağı vrsa o zaman da olurmuş sanırım yarın ya da salı günü doktora gideceğim idrar tahlili olmadan öğrenemeyiz. Tehlikeli bi durum da olabilir bu risk alıp beklemeyeceğim.

Maşallah Allahın mucizesi işte sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize

Sadece coraspirin ve vitamin kullanıyorum cnm hiç kanama olmayınca hepsini kestik kesede kalp atisida herşey yolunda diye boşuna ilaç yüklemek istemedi

Coraspini özellikle sordum benim doktorum vitamin hariç her ilacı bıraktırdı progestanı flan zevkle bıraktım ama coraspini kesmek hiç içime sinmiyor sanki bebeğe kan gitmeyecek beslenemeyecekmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…