TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Gunaydiiin guzel anneler nasil gidiyor bakalim bisure giremedim çok annemler burda nasilsiniz var mi yeni gelişmeler

İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu

İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu
Canım ferritin demir oluyor dimi? Referans aralığında mı aldığın sonuçta değer düşük mü normal mi gözüküyor?

Dusuk canim doktora danis simdilik demir ilaci verilmiyor benm bildigim 3 aya kdr beslenmeyle yukseltmeye calisablrsn

Ben en son Nisan ayında baktırmışım 61 çıkmış referans değeri 37/145 gözüküyor sizinki baya düşük görünüyor doktorunuzla görüşün ilaç verecektir sakıncası yoksa

Kızlar çatlak önleyici yağ kullanmaya başladınız mı ben sipariş verdim bugün yarın gelir umarım faydası olur bio oil diye bir markanın yağını aldım araştırdım baya iyi olduğunu söylediler sizin de tavsiye edeceğiniz yağlar var mı?

Ben de ilkinde onu kullanmistim tavsiye ederim cnm suan daha henuz baslamadm,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…