Ben iyiyim çok şükür haftaya bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmek için doktora gideceğiz onun heyecanı varGunaydiiin guzel annelernasil gidiyor bakalim bisure giremedim çok annemler burda nasilsiniz var mi yeni gelişmeler
COk sukuur canim sen nasilsin bebisler nasilGunaydiiin guzel annelernasil gidiyor bakalim bisure giremedim çok annemler burda nasilsiniz var mi yeni gelişmeler
MaşallahhBen iyiyim çok şükür haftaya bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmek için doktora gideceğiz onun heyecanı var
Yarin ogreneceğiz inşallahh canimCOk sukuur canim sen nasilsin bebisler nasilcinsiyet ogrendnmi
Ay insallah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canimYarin ogreneceğiz inşallahh canimiyiyiz şukur yarin ki muaynede guzel gecerse rutin hayatima donucem inşallahh
Canım ferritin demir oluyor dimi? Referans aralığında mı aldığın sonuçta değer düşük mü normal mi gözüküyor?İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu
İyi akşamlar, 88.41 çıkmış benim baktım şimdiİyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu
Evet Demir oluyor. Referans araligi 10 ile 291 benim ki 6.7 yükselmesi için neler yapmam gerekiyor acaba çok dusuk geldiCanım ferritin demir oluyor dimi? Referans aralığında mı aldığın sonuçta değer düşük mü normal mi gözüküyor?
Sizinki çok iyi çıkmışİyi akşamlar, 88.41 çıkmış benim baktım şimdi
Ona rağmen doktorum 12. haftada Demir ilacına başlattı , size de doktorunuz başlatacaktırSizinki çok iyi çıkmış
Tamam teşekkür ederimOna rağmen doktorum 12. haftada Demir ilacına başlattı , size de doktorunuz başlatacaktır
Evet düşük bir değer ama zaten 12.haftadan sonra demir ilacına başlıyoruz o dengeleyecektirEvet Demir oluyor. Referans araligi 10 ile 291 benim ki 6.7 yükselmesi için neler yapmam gerekiyor acaba çok dusuk geldi
Dusuk canim doktora danis simdilik demir ilaci verilmiyor benm bildigim 3 aya kdr beslenmeyle yukseltmeye calisablrsnİyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu
TeşekkürlerDusuk canim doktora danis simdilik demir ilaci verilmiyor benm bildigim 3 aya kdr beslenmeyle yukseltmeye calisablrsn
Aa ne güzel bize de haber vermeyi unutmaYarin ogreneceğiz inşallahh canimiyiyiz şukur yarin ki muaynede guzel gecerse rutin hayatima donucem inşallahh
Ben en son Nisan ayında baktırmışım 61 çıkmış referans değeri 37/145 gözüküyor sizinki baya düşük görünüyor doktorunuzla görüşün ilaç verecektir sakıncası yoksaİyi akşamlar kızlar size bir sorum olacaktı bugün keseden sonra kan tahlili verdim Ferritin değeri 6 çıkmış. Sizlerin ki nasıl çıkmıştı benim değer dusuk mu
Ben de ilkinde onu kullanmistim tavsiye ederim cnm suan daha henuz baslamadm,)Kızlar çatlak önleyici yağ kullanmaya başladınız mı ben sipariş verdim bugün yarın gelir umarım faydası olur bio oil diye bir markanın yağını aldım araştırdım baya iyi olduğunu söylediler sizin de tavsiye edeceğiniz yağlar var mı?