TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Vücut ilaçlardan ödem yapıyor hormon ilaçları da başladık bende sistigimi hissediyorum yarın diyetisyene gidicem en azından daha fazla almam
Kortizonlu ilac kullaniyorum hala doktoruma sordum 2haftaya birakicam ilaci 12.haftayi doldurdum sukur yuruyuslere de başladim 2 gundur gidecek inşallah odemler🥰 benim istahim kesildi zaten zor yiyorum inşallah almam çok kilo ama son haftalar herturlu alicaz

Kızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı. :anneadayı: :KK36: :emir_bebek::emir_bebek:
Ben 13. haftadayım 10. Haftalarda belirmeye başlamıştı karnım kilo da almıştım şimdi hafif belli oluyo kilom aynı ama. Dar kıyafetlerimi giyemiyorum rahatsız ediyor hava da ısındığı için bol şeyler tercih ediyorum :anneadayı:

Selam kızlar. Benimde cinsiyet yorumu yaptı doktorum. Erkek gibi gözüküyor ama diğer kontrole kesinleştiririz dedi😍 oğluş geliyor sanırım 💙
Gozumuz aydin bu gunleri gorduk
bana da erkek gibi goruyorum ama 2 hafta sonra kesin olarak soylerim dedi
Mart transferlerinin cogu erkek topluca oglan anasi oluyoruz :)

Kızlar bebek için alışverişlere başlayanınız var mı? Benim ilk bebek o yüzden her bişeyini yeni alacağız ve çok deneyimsizim 😝 bi liste gibi bir şey yapan var mı neler almak lazım?☺️

X