- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Erkek bebekte belirti daha az oluyormuş bende bunu duyduğumdan beri erkek hissediyordumSanki benimde erkek gibi geliyor bana bu süreçte çok erkek bebiş haberi aldıkondan heralde
Selam canım , patlattınız mı balonu ? Cinsiyet belli oldu mu ?Yok sadece 1 kişi biliyor o da organize ettiği içinnormalde süpriz hiç sevmem her şeyi önceden öğrenmek isterim ama bu durumda öyle olmadı
Evet canımmm kızımızzz oluyor rabbimin izniyle sağlıkla gelsinlerSelam canım , patlattınız mı balonu ? Cinsiyet belli oldu mu ?
Kesin erkek o zmnErkek bebekte belirti daha az oluyormuş bende bunu duyduğumdan beri erkek hissediyordum
Kortizonlu ilac kullaniyorum hala doktoruma sordum 2haftaya birakicam ilaci 12.haftayi doldurdum sukur yuruyuslere de başladim 2 gundur gidecek inşallah odemlerVücut ilaçlardan ödem yapıyor hormon ilaçları da başladık bende sistigimi hissediyorum yarın diyetisyene gidicem en azından daha fazla almam
Amiin inşallahhInsallah canim cok heycanli bi durum.Allah isteyen herkese nasip etsin.insallah siz de ogrenirsiniz
Cok sukur canim,)Ben bir kere keseye birde kalp atışına gittim daha iki hafta sonra ilaçları da erken bıraktık bı sorun olmadı şükür bir ay aralikla gidiyorum
Benim kiz yine ozmnKesin erkek o zmn
Masallah tatli bir prensesin olcak insallahEvet canımmm kızımızzz oluyor rabbimin izniyle sağlıkla gelsinler
İnşallah canım benimMasallah tatli bir prensesin olcak insallah
Biz de insallah heyecanla bekliyorum 1 aya belli olur nasipseİnşallah canım benimsizleri de bekliyoruz heyecanla
Evet canımmm kızımızzz oluyor rabbimin izniyle sağlıkla gelsinler
Senin bir tane oğlun mu vardı canım ?Biz de insallah heyecanla bekliyorum 1 aya belli olur nasipse
Ben 13. haftadayım 10. Haftalarda belirmeye başlamıştı karnım kilo da almıştım şimdi hafif belli oluyo kilom aynı ama. Dar kıyafetlerimi giyemiyorum rahatsız ediyor hava da ısındığı için bol şeyler tercih ediyorumKızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.
Selam kızlar. Benimde cinsiyet yorumu yaptı doktorum. Erkek gibi gözüküyor ama diğer kontrole kesinleştiririz dedioğluş geliyor sanırım
Hayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsinler ne güzel heyecanlar yaaEvet canımmm kızımızzz oluyor rabbimin izniyle sağlıkla gelsinler
Çok şükür bu günlerimizeHayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsinler ne güzel heyecanlar yaa
Gozumuz aydin bu gunleri gordukSelam kızlar. Benimde cinsiyet yorumu yaptı doktorum. Erkek gibi gözüküyor ama diğer kontrole kesinleştiririz dedioğluş geliyor sanırım
Ben bir kere keseye birde kalp atışına gittim daha iki hafta sonra ilaçları da erken bıraktık bı sorun olmadı şükür bir ay aralikla gidiyorum