TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben daha yeni 10+1gunluk belki ondan coraspirin devam demiştir normalde 10 haftalik kesilicekti iki hafta erken bıraktım ilaçları

Eklentiler

• IMG_20210524_165038.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 24
Sizlerin coraspirin kullandığınızı okuyunca sürekli benim doktorum neden vermedi acaba diyorum. Ben hiç kullanmadım. Coraspirin kan sulandırıcı değil mi? Yani kullanma sebebinizi anlayamadım. Nifty testi için bilgi veren hoca da bana onam formlarını imzalatmadan önce coraspirin falan kullanıp kullanmadığımı sormuştu. Bundan sonraki randevumda doktoruma özellikle neden coraspirin verildiğini sormayı düşünüyorum

Tüp bebeğin klasik ilaçları direk baslatiyorlar cunki kullandigmiz diğer ilaclarda kan pıhtılaşma özelliği var hatta dün diyetisyene gittim içtiğim ilaçları sordu coraspirin sadece diyince oda önemli zaten diyip devam etti sebebini sormadm

Kızlar bugün devlet hastanesine gittin ilaç yazdırmam lazımdı muayne de oldum 12+1 di normalde 13+1 çıktı ultrason da herşey yolunda çok şükür cinsiyet için erken dedi birde ven vitamin kullanmadım dokunuyor du doktorum da gerek yok sağlıklı beslenmen yeterli dedi ki dikkat ediyorum. 7. Haftaya kadar progestan kapsül ve iğne kullandım 7 den 9.haftaya kadar sadece progestan kapsül kullandım 9.hafta onu da kestik çok şükür şu an sade ce gün aşırı oksapar kullanıyorum 14. Hafta tüp bebek doktorumla görüşeceğiz devam yada bitir diyecek.

Ben daha yeni 10+1gunluk belki ondan coraspirin devam demiştir normalde 10 haftalik kesilicekti iki hafta erken bıraktım ilaçları
Merhaba ben de şuan 13+3üm doktorum bana da bu vitamini verdi. İçeriği çok iyi ama bende baya mide bulantısı yaptı. sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?

Kızlar bebek için alışverişlere başlayanınız var mı? Benim ilk bebek o yüzden her bişeyini yeni alacağız ve çok deneyimsizim bi liste gibi bir şey yapan var mı neler almak lazım?
Benimde ilk canım ben daha erken olduğunu düşündüğüm için pek bir şey almadım cinsiyetleri netleşince yavaş yavaş alışveriş yaparım diye düşünüyorum ama şimdiden battaniye zıbın çorap gibi şeylerden birkaç parça aldım yelek ördüm annemde yelek ve hırka ördü hala örüyor almamak için kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları o kadar güzel ki 15 yıl hayal kurdum çok şükür Allah bana da nasip etti

Ben de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadım Yavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.

Siz hic mi coraspin kullanmadiniz sasirdim acikcasi
Tedavinin basindan beri kullaniyorum doktorum 12. Haftada birak dedi ama birakmadim gun asiri iciyorum

Ben de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadım Yavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.
Valla kiyafetten ziyade sut sagim makinasi, saklama poseti hastane cikisi kis bebesi olacaklar 2-3 cesit battaniye, puset, pisik keremi anne yani besigi vs gibi daha medikal seyleri almayi dusnuyirum cunku kiyafet hediye olarak cok geliyor hep bunlari arastiriyorum

Doğru diyorsun aslında ama çok cici şeyler var alıyorum ben dayanamayıp kombin yapıyorum kafamda işte deneyimsizlik bu saydıkların gibi detayları sordum ben de. Nereden almalı, hangisi iyi uygun filan neyse zamanımız var paylaşırız ileriki zamanlarda zaten

Ay valla ben de alıyorum ama anca zıbın atlet tulum yaz sezonu geldi ya kışlık hiç yok mağazalarda

youtube da videolar var canım yeni doğan alışverişi hastane çantasına neler koydum gibi bende o videolara baktım hatta memnun kalıp kalmadıkları ürünleri de açıklamışlar sende oradan bakabilirsin

Siz hic mi coraspin kullanmadiniz sasirdim acikcasi
Tedavinin basindan beri kullaniyorum doktorum 12. Haftada birak dedi ama birakmadim gun asiri iciyorum
Hiç kullanmadım evet. Hatta hemen hemen her gittiğimde başka birşey kullanmama gerek var mı diye de sordum. Hayır dedi, vitamin kullanmama bile izin vermedi.

Gerçekten öyle perinatologlari görünce kadın doğumcular hiçbişey bilmiyormuş dedim o derece. Kadın dogumcumu bıraktım perinatologda devam ediyorum o yüzden

Gerçekten öyle perinatologlari görünce kadın doğumcular hiçbişey bilmiyormuş dedim o derece. Kadın dogumcumu bıraktım perinatologda devam ediyorum o yüzden
Ben 8 haftalıkta başladım perinatoloğa kesinlikle öncesinde iki kez normal doktora muayene olmuştum sizi karşıma Allah çıakrdı dedim. Tüp bebek vs gibi gebeliklerin özel takibi gerekli bence. Zaten doğuma da giriyorlar ben konuştum o günleri görebilirsek doğumumu da yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…