foto ekledimvitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Tüp bebeğin klasik ilaçları direk baslatiyorlar cunki kullandigmiz diğer ilaclarda kan pıhtılaşma özelliği var hatta dün diyetisyene gittim içtiğim ilaçları sordu coraspirin sadece diyince oda önemli zaten diyip devam etti sebebini sormadmSizlerin coraspirin kullandığınızı okuyunca sürekli benim doktorum neden vermedi acaba diyorum. Ben hiç kullanmadım. Coraspirin kan sulandırıcı değil mi? Yani kullanma sebebinizi anlayamadım. Nifty testi için bilgi veren hoca da bana onam formlarını imzalatmadan önce coraspirin falan kullanıp kullanmadığımı sormuştu. Bundan sonraki randevumda doktoruma özellikle neden coraspirin verildiğini sormayı düşünüyorum
Merhaba ben de şuan 13+3üm doktorum bana da bu vitamini verdi. İçeriği çok iyi ama bende baya mide bulantısı yaptı. sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?Ben daha yeni 10+1gunluk belki ondan coraspirin devam demiştir normalde 10 haftalik kesilicekti iki hafta erken bıraktım ilaçları
Yok herhangi bir problem yaşamadım gebeliğin verdiği mide bulantısı dir belkiMerhaba ben de şuan 13+3üm doktorum bana da bu vitamini verdi. İçeriği çok iyi ama bende baya mide bulantısı yaptı. sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
Uzun zamandır mide bulantım çok dönemsel olarak denk gelmiştir belki teşekkür ederimYok
Yok herhangi bir problem yaşamadım gebeliğin verdiği mide bulantısı dir belki
Benimde ilk canım ben daha erken olduğunu düşündüğüm için pek bir şey almadım cinsiyetleri netleşince yavaş yavaş alışveriş yaparım diye düşünüyorum ama şimdiden battaniye zıbın çorap gibi şeylerden birkaç parça aldım yelek ördüm annemde yelek ve hırka ördü hala örüyor almamak için kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları o kadar güzel ki 15 yıl hayal kurdum çok şükür Allah bana da nasip ettiKızlar bebek için alışverişlere başlayanınız var mı? Benim ilk bebek o yüzden her bişeyini yeni alacağız ve çok deneyimsizimbi liste gibi bir şey yapan var mı neler almak lazım?
Ben de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadımBenimde ilk canım ben daha erken olduğunu düşündüğüm için pek bir şey almadım cinsiyetleri netleşince yavaş yavaş alışveriş yaparım diye düşünüyorum ama şimdiden battaniye zıbın çorap gibi şeylerden birkaç parça aldım yelek ördüm annemde yelek ve hırka ördü hala örüyor almamak için kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları o kadar güzel ki 15 yıl hayal kurdum çok şükür Allah bana da nasip etti
Siz hic mi coraspin kullanmadiniz sasirdim acikcasiSizlerin coraspirin kullandığınızı okuyunca sürekli benim doktorum neden vermedi acaba diyorum. Ben hiç kullanmadım. Coraspirin kan sulandırıcı değil mi? Yani kullanma sebebinizi anlayamadım. Nifty testi için bilgi veren hoca da bana onam formlarını imzalatmadan önce coraspirin falan kullanıp kullanmadığımı sormuştu. Bundan sonraki randevumda doktoruma özellikle neden coraspirin verildiğini sormayı düşünüyorum
Valla kiyafetten ziyade sut sagim makinasi, saklama poseti hastane cikisi kis bebesi olacaklar 2-3 cesit battaniye, puset, pisik keremi anne yani besigi vs gibi daha medikal seyleri almayi dusnuyirum cunku kiyafet hediye olarak cok geliyor hep bunlari arastiriyorumBen de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadımYavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.
Doğru diyorsun aslında ama çok cici şeyler var alıyorum ben dayanamayıp kombin yapıyorum kafamdaValla kiyafetten ziyade sut sagim makinasi, saklama poseti hastane cikisi kis bebesi olacaklar 2-3 cesit battaniye, puset, pisik keremi anne yani besigi vs gibi daha medikal seyleri almayi dusnuyirum cunku kiyafet hediye olarak cok geliyor hep bunlari arastiriyorum
Ay valla ben de alıyorum ama anca zıbın atlet tulumDoğru diyorsun aslında ama çok cici şeyler var alıyorum ben dayanamayıp kombin yapıyorum kafamdaişte deneyimsizlik bu saydıkların gibi detayları sordum ben de. Nereden almalı, hangisi iyi uygun filan neyse zamanımız var paylaşırız ileriki zamanlarda zaten
youtube da videolar var canım yeni doğan alışverişi hastane çantasına neler koydum gibi bende o videolara baktım hatta memnun kalıp kalmadıkları ürünleri de açıklamışlar sende oradan bakabilirsinBen de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadımYavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.
Hiç kullanmadım evet. Hatta hemen hemen her gittiğimde başka birşey kullanmama gerek var mı diye de sordum. Hayır dedi, vitamin kullanmama bile izin vermedi.Siz hic mi coraspin kullanmadiniz sasirdim acikcasi
Tedavinin basindan beri kullaniyorum doktorum 12. Haftada birak dedi ama birakmadim gun asiri iciyorum
Evet ya o biraz sıkıntı ama olsun tulumla zıbın aldım ben de renk renk çok cicişAy valla ben de alıyorum ama anca zıbın atlet tulumyaz sezonu geldi ya kışlık hiç yok mağazalarda
Aa evet bu aklıma gelmemişti bakayımyoutube da videolar var canım yeni doğan alışverişi hastane çantasına neler koydum gibi bende o videolara baktım hatta memnun kalıp kalmadıkları ürünleri de açıklamışlar sende oradan bakabilirsin
Gerçekten öyle perinatologlari görünce kadın doğumcular hiçbişey bilmiyormuş dedim o derece.Pernatolog riskli gebelik doktoru diye geçer aslında onlar da kadın doğum. Ona muayene oldugunuzda farkı göreveksiniz normal kadın doğum doktoruna göre daha fazla dikkatli ve detaylı bakıyor. Muayenem normal doktora göre 2-3 kat daha uzun sürüyor. Ben hem tüp bebek hem bu gebeliğimin öncesinde düşük hikayem olduğu için onu seçtim. Onalr da gebelik takibi ve doğum yaptırıyor. İkili test detaylı ultrason için de başka doktor aramanıza gerek kalmıyor kendisi yapıyor. Mesela ben bu doktorumdan önce ilk bebeği görmeye baska doktora gittm sonra bu doktora başladım iyiki başlamışım dedim böyle bir fark olamaz. Benim nabzımdan tansiyonuma kadar detaylı ilgileniyor. Öyle bebek iyi diyip muayeneyi bitrmiyor her detayına bakıyor benim de içim böyle daha rahat ediyor:) yardımcı olmuşumdur umarım:)
Ben 8 haftalıkta başladım perinatoloğa kesinlikle öncesinde iki kez normal doktora muayene olmuştum sizi karşıma Allah çıakrdı dedim. Tüp bebek vs gibi gebeliklerin özel takibi gerekli bence. Zaten doğuma da giriyorlar ben konuştum o günleri görebilirsek doğumumu da yapacakGerçekten öyle perinatologlari görünce kadın doğumcular hiçbişey bilmiyormuş dedim o derece.Kadın dogumcumu bıraktım perinatologda devam ediyorum o yüzden