TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben de haftaya cuma gidicem cinsiyet soylerim dedi cok heyecanliyimmm tabi gosterirlerse alan dar ne kadar guzel inşallah en yakin zaman da hareketleri de hissedersin

Evet canım doğru söylüyorsun kendilerine yer açıyor bizim şeftaliler

Ben suan pantolonlarimi giyemiyorum gobegimin alti baya sertleşti simdiden cokta hosuma gidiyor
Aynen canım benimde son günlerde sürekli aynada karnıma bakıyorum büyüdükçe onların da gelişimleri iyi büyüyorlar diye seviniyorum kendi kendime birde hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum inş en kısa zamanda hissederiz

Amiin amiin inşallahh ben burdayim deseler hareketleriyle hem icimiz de daha rahat olur

Insallah Allah gonlunuze gore versin

İnşallah sağlıkla geçsin bütün gebelik süreci kaç haftalıkken cinsiyet tahmininde bulundu doktorunuz? Benim de haftaya kontrolüm var acaba belli olur mu? 13. Haftaya gireceğim inşallaj
Bazi doktorlar erken soylemiyo kimi 11-12. Haftada bile tahminde bulunuyo bebegin gosterip gostermedigine de bagli ben 16. Haftadayim canim insallah siz de gorursunuz

Ben de haftaya cuma gidicem cinsiyet soylerim dedi cok heyecanliyimmm tabi gosterirlerse alan dar ne kadar guzel inşallah en yakin zaman da hareketleri de hissedersin
Insallah canim cok heycanli bi durum.Allah isteyen herkese nasip etsin.insallah siz de ogrenirsiniz

Biz 12. haftada gittiğimizde 1 kız 1 erkek gibi ama kesin bir şey söyleyemem 16.haftada kesin belli olur demişti şimdi 15. haftadayız 31 Mayısta kontrolde öğreneceğiz bizde inşallah Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar.

Ben 12 de gitcem ama tahminde bulunmaz sanrm benim dr 16 da nasipse ogrenrm:))
Hakkinizda hayirlisi olsun umarim ogrenirsiniz ama 20 .haftada netlesiyomus galiba.Belli olursa yazarsiniz.Ne cabuk geciuo gunler tuttu tutmadi ,mide bulantisi ,aserme derken isler cinsiyet ogrenmeye kadar geldi.Allah sag salim kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallah.eve bi tane ultrason cihazi almak istiyorum o hareketlerini surekli izlemek istiyorum düne kadar çok bi bagim yok gibiydi ama gorunce baglandim hele cinsiyeti de ogrenince ayri bi bag olustu sanki.tekme attigi donemleri dusunemiyorum insallah en yakin zamanda hissetmeye baslariz.Allah im isteyen tedavi goren dua ederek sojuc bekleyen herkese nasip etsin ,tedavi icin imkan bulamayanlara da bi hayir kapisi acsin bi mucize yasatsin insallah.cani gonulden diliyorum ❤

Amin canim benim insallah

Vücut ilaçlardan ödem yapıyor hormon ilaçları da başladık bende sistigimi hissediyorum yarın diyetisyene gidicem en azından daha fazla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…