TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba bende prenatal life kullanıyorum coraspin bıraktık ama oksapar iğne yaş nedeniyle ne olur ne olmaz devam ediyoruz

Merhaba bende prenatal life kullanıyorum coraspin bıraktık ama oksapar iğne yaş nedeniyle ne olur ne olmaz devam ediyoruz
kaç yaşındasınız?
oksopar ne işe yarıyor hiç kullandırmadı doktorum bana içeriğini bilmiyorum
proluton deport devam ediyoruz biz haftada 1 bir de prenatal bende mide bulantısı yaptı sizde de böyle bir sıkıntı oldu mu?

Yok prenatal mide bulantısı yapmadı bende oksapar bir çeşit kan sulandırıcı iğne 40 üstüyüm

Hımmm , herkes biliyor sen bilmiyorsun ve senin için balon mu patlatacaklar ? Ayyy çok heyacanlı nasıl dayanıyorsun
Yok sadece 1 kişi biliyor o da organize ettiği için normalde süpriz hiç sevmem her şeyi önceden öğrenmek isterim ama bu durumda öyle olmadı

Yok sadece 1 kişi biliyor o da organize ettiği için normalde süpriz hiç sevmem her şeyi önceden öğrenmek isterim ama bu durumda öyle olmadı
Hadi bakalım biz de heyacan ile bekliyoruz cumartesiyi senden haber almak için benim de yarın kontrolüm var 14+6 oldu oğlusum , bakalım yarın ne diyecek doktor , şimdiden fena heyacan sardı bile , en son 3 hafta önce gördüm

Maşallah canım ben de 3 haftada bir görüyorum geçen gittiğimde uyuyordu bugün dedim hareketli olsun diye şeker komasına girecektim yine uyuyordu dedim 9 ay nasıl uyudugunu görmeye gidicez heralde

Kizlaaaaar gunaydin Dün kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda.bi gorseniz kipir kipirdi masallah eller ayaklar ,bi hoplamalar ziplamalar muhtesem bisey bunu gormek simdiden ozledim Ve dr cinsiyet tahmininde bulundu kız diyorum ama bi dahaki gelisinizde yine bakariz dedi insallah degismezse kizim olacak cok mutluyuz heycanimi sizlerle de paylasmak istedim.Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin ❤❤

Maşallah canım ben de 3 haftada bir görüyorum geçen gittiğimde uyuyordu bugün dedim hareketli olsun diye şeker komasına girecektim yine uyuyordu dedim 9 ay nasıl uyudugunu görmeye gidicez heralde
Insallah gorursunuz canim randevu saatinizi degistirmeyi deneyin bence ben de iki kere gittigimde hareketsizdi uyuyodu heralde dun 6 da girdik cok sukur kipir kipir halini gorduk Allah herkese nasip etsin

Ne güzel , maşallah benim de bugün kontrolüm bu sefer daha uzun baktı mı doktorunuz , geçen sefer kısa sürdü diye üzülmüştünüz ? Bir de geçen olan kanama ile ilgili kendi doktorunuz ne yorum yaptı , neden oluyor bu tarz kanamalar acaba ?

Amin canım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Onları görmek hareketlerini izlemek harika bir duygu saatlerce izleyebilirim diyorum. İnşallah benimkilerin biri de kız olur kız çocuklarına ayrı bir sevgim var.

İnşallah sağlıkla geçsin bütün gebelik süreci kaç haftalıkken cinsiyet tahmininde bulundu doktorunuz? Benim de haftaya kontrolüm var acaba belli olur mu? 13. Haftaya gireceğim inşallaj

Kızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.

Kızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.

Benim karnım çıkmadı tek bebek ama belim kalınlaştı pantolonlarım çok rahatsız ediyor
bir beden büyük pantolon aldım onu giyiyorum
İkiz gebelikte çok normal karnının çıkması iki tane can taşıyorsun yer açıyorlar kendilerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…