Merhaba bende prenatal life kullanıyorum coraspin bıraktık ama oksapar iğne yaş nedeniyle ne olur ne olmaz devam ediyoruzKizlar merhaba dun doktor kontrolum vardi multivitamine baslandi perenatal life kullanicm ve coraspini kesti doktorum yeterli dedi sizler coraspine devam ediyor musunuz doguma kadar devam edenler var bir sey olur diye korkuyorum icmeye devam etsem mi bi akil ariyorum :)))
kaç yaşındasınız?Merhaba bende prenatal life kullanıyorum coraspin bıraktık ama oksapar iğne yaş nedeniyle ne olur ne olmaz devam ediyoruz
Oh oh ne güzel senin de ikizdi dimi canım cinsiyetleri belli oldu mu?Günaydın kızlar biz de suan yoldayız içimdeki güzellikle randevumuz var
Yok canım benimki tekOh oh ne güzel senin de ikizdi dimi canım cinsiyetleri belli oldu mu?
Kontrol nasıl geçti ? Cinsiyet ile ilgili bugün birsey söylemedi mi doktor ? Niye illa cumartesiyi bekliyor acabaYok canım benimki tekoldu oldu da ben bilmiyorum cumartesi öğreneceğim
Doktor değil canım ben bekliyorum aile arasında balon patlatacağızKontrol nasıl geçti ? Cinsiyet ile ilgili bugün birsey söylemedi mi doktor ? Niye illa cumartesiyi bekliyor acaba
Yok prenatal mide bulantısı yapmadı bende oksapar bir çeşit kan sulandırıcı iğne 40 üstüyümkaç yaşındasınız?
oksopar ne işe yarıyor hiç kullandırmadı doktorum bana içeriğini bilmiyorum
proluton deport devam ediyoruz biz haftada 1 bir de prenatal bende mide bulantısı yaptı sizde de böyle bir sıkıntı oldu mu?
Hımmm , herkes biliyor sen bilmiyorsun ve senin için balon mu patlatacaklar ? Ayyy çok heyacanlıDoktor değil canım ben bekliyorum aile arasında balon patlatacağız
Yok sadece 1 kişi biliyor o da organize ettiği içinHımmm , herkes biliyor sen bilmiyorsun ve senin için balon mu patlatacaklar ? Ayyy çok heyacanlınasıl dayanıyorsun
Hadi bakalım biz de heyacan ile bekliyoruz cumartesiyi senden haber almak içinYok sadece 1 kişi biliyor o da organize ettiği içinnormalde süpriz hiç sevmem her şeyi önceden öğrenmek isterim ama bu durumda öyle olmadı
Maşallah canım ben de 3 haftada bir görüyorum geçen gittiğimde uyuyordu bugün dedim hareketli olsun diye şeker komasına girecektim yine uyuyorduHadi bakalım biz de heyacan ile bekliyoruz cumartesiyi senden haber almak içinbenim de yarın kontrolüm var 14+6 oldu oğlusum , bakalım yarın ne diyecek doktor , şimdiden fena heyacan sardı bile , en son 3 hafta önce gördüm
Insallah gorursunuz canim randevu saatinizi degistirmeyi deneyin bence ben de iki kere gittigimde hareketsizdi uyuyodu heralde dun 6 da girdik cok sukur kipir kipir halini gorduk Allah herkese nasip etsinMaşallah canım ben de 3 haftada bir görüyorum geçen gittiğimde uyuyordu bugün dedim hareketli olsun diye şeker komasına girecektim yine uyuyordudedim 9 ay nasıl uyudugunu görmeye gidicez heralde
Ne güzel , maşallahKizlaaaaar gunaydinDün kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda.bi gorseniz kipir kipirdi masallah eller ayaklar ,bi hoplamalar ziplamalar muhtesem bisey bunu gormek simdiden ozledim Ve dr cinsiyet tahmininde bulundu kız diyorum ama bi dahaki gelisinizde yine bakariz dedi insallah degismezse kizim olacak cok mutluyuz heycanimi sizlerle de paylasmak istedim.Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin ❤❤
Maşallah canımInsallah gorursunuz canim randevu saatinizi degistirmeyi deneyin bence ben de iki kere gittigimde hareketsizdi uyuyodu heralde dun 6 da girdik cok sukur kipir kipir halini gorduk Allah herkese nasip etsin
Amin canım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Onları görmek hareketlerini izlemek harika bir duygu saatlerce izleyebilirim diyorum. İnşallah benimkilerin biri de kız olur kız çocuklarına ayrı bir sevgim var.Kizlaaaaar gunaydinDün kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda.bi gorseniz kipir kipirdi masallah eller ayaklar ,bi hoplamalar ziplamalar muhtesem bisey bunu gormek simdiden ozledim Ve dr cinsiyet tahmininde bulundu kız diyorum ama bi dahaki gelisinizde yine bakariz dedi insallah degismezse kizim olacak cok mutluyuz heycanimi sizlerle de paylasmak istedim.Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin ❤❤
İnşallah sağlıkla geçsin bütün gebelik süreciKizlaaaaar gunaydinDün kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda.bi gorseniz kipir kipirdi masallah eller ayaklar ,bi hoplamalar ziplamalar muhtesem bisey bunu gormek simdiden ozledim Ve dr cinsiyet tahmininde bulundu kız diyorum ama bi dahaki gelisinizde yine bakariz dedi insallah degismezse kizim olacak cok mutluyuz heycanimi sizlerle de paylasmak istedim.Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin ❤❤
Kızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.
ben 17. haftadayım 1 haftadır acaip şişti gerçekten ben de anlamadımKızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.