- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Ben suan pantolonlarimi giyemiyorum gobegimin alti baya sertleşti simdiden cokta hosuma gidiyorKızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben suan pantolonlarimi giyemiyorum gobegimin alti baya sertleşti simdiden cokta hosuma gidiyorKızlar karnınız çıktı mı ne durumda benim son 2 haftada baya belirdi sanırım ikiz olmasından da kaynaklı çabuk çıktı.
Ben de haftaya cuma gidicem cinsiyet soylerim dedi cok heyecanliyimmm tabi gosterirlerse alan dar ne kadar guzel inşallah en yakin zaman da hareketleri de hissedersinKizlaaaaar gunaydin Dün kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda.bi gorseniz kipir kipirdi masallah eller ayaklar ,bi hoplamalar ziplamalar muhtesem bisey bunu gormek simdiden ozledim Ve dr cinsiyet tahmininde bulundu kız diyorum ama bi dahaki gelisinizde yine bakariz dedi insallah degismezse kizim olacak cok mutluyuz heycanimi sizlerle de paylasmak istedim.Allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin ❤❤
Evet canım doğru söylüyorsun kendilerine yer açıyor bizim şeftalilerBenim karnım çıkmadı tek bebek ama belim kalınlaştı pantolonlarım çok rahatsız ediyor
bir beden büyük pantolon aldım onu giyiyorum
İkiz gebelikte çok normal karnının çıkması iki tane can taşıyorsun yer açıyorlar kendilerine :)
Demek sizinki bir anda çıkanlardan ama haftasına göre zaten normal artık çıkması benim çok hoşuma gidiyor büyüdükçeben 17. haftadayım 1 haftadır acaip şişti gerçekten ben de anlamadım normalde çok çıkmamıştı.
Aynen canım benimde son günlerde sürekli aynada karnıma bakıyorum büyüdükçe onların da gelişimleri iyi büyüyorlar diye seviniyorum kendi kendime birde hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum inş en kısa zamanda hissederizBen suan pantolonlarimi giyemiyorum gobegimin alti baya sertleşti simdiden cokta hosuma gidiyor
Amiin amiin inşallahh ben burdayim deseler hareketleriyle hem icimiz de daha rahat olurAynen canım benimde son günlerde sürekli aynada karnıma bakıyorum büyüdükçe onların da gelişimleri iyi büyüyorlar diye seviniyorum kendi kendime birde hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum inş en kısa zamanda hissederiz
Insallah Allah gonlunuze gore versinAmin canım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Onları görmek hareketlerini izlemek harika bir duygu saatlerce izleyebilirim diyorum. İnşallah benimkilerin biri de kız olur kız çocuklarına ayrı bir sevgim var.
Bazi doktorlar erken soylemiyo kimi 11-12. Haftada bile tahminde bulunuyo bebegin gosterip gostermedigine de bagli ben 16. Haftadayim canim insallah siz de gorursunuzİnşallah sağlıkla geçsin bütün gebelik süreci kaç haftalıkken cinsiyet tahmininde bulundu doktorunuz? Benim de haftaya kontrolüm var acaba belli olur mu? 13. Haftaya gireceğim inşallaj
Insallah canim cok heycanli bi durum.Allah isteyen herkese nasip etsin.insallah siz de ogrenirsinizBen de haftaya cuma gidicem cinsiyet soylerim dedi cok heyecanliyimmm tabi gosterirlerse alan dar ne kadar guzel inşallah en yakin zaman da hareketleri de hissedersin
Ben 12 de gitcem ama tahminde bulunmaz sanrm benim dr 16 da nasipse ogrenrm:))Bazi doktorlar erken soylemiyo kimi 11-12. Haftada bile tahminde bulunuyo bebegin gosterip gostermedigine de bagli ben 16. Haftadayim canim insallah siz de gorursunuz
12. Haftada gideceğim ben umarım bir tahminde bulunur, tabi ki öncelik sağlıklı olsun ama çok merak ediyorumBazi doktorlar erken soylemiyo kimi 11-12. Haftada bile tahminde bulunuyo bebegin gosterip gostermedigine de bagli ben 16. Haftadayim canim insallah siz de gorursunuz
Hakkinizda hayirlisi olsun umarim ogrenirsiniz ama 20 .haftada netlesiyomus galiba.Belli olursa yazarsiniz.Ne cabuk geciuo gunler tuttu tutmadi ,mide bulantisi ,aserme derken isler cinsiyet ogrenmeye kadar geldi.Allah sag salim kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallah.eve bi tane ultrason cihazi almak istiyorum o hareketlerini surekli izlemek istiyorum düne kadar çok bi bagim yok gibiydi ama gorunce baglandim hele cinsiyeti de ogrenince ayri bi bag olustu sanki.tekme attigi donemleri dusunemiyorum insallah en yakin zamanda hissetmeye baslariz.Allah im isteyen tedavi goren dua ederek sojuc bekleyen herkese nasip etsin ,tedavi icin imkan bulamayanlara da bi hayir kapisi acsin bi mucize yasatsin insallah.cani gonulden diliyorum ❤Ben 12 de gitcem ama tahminde bulunmaz sanrm benim dr 16 da nasipse ogrenrm:))
Amin canim benim insallahHakkinizda hayirlisi olsun umarim ogrenirsiniz ama 20 .haftada netlesiyomus galiba.Belli olursa yazarsiniz.Ne cabuk geciuo gunler tuttu tutmadi ,mide bulantisi ,aserme derken isler cinsiyet ogrenmeye kadar geldi.Allah sag salim kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallah.eve bi tane ultrason cihazi almak istiyorum o hareketlerini surekli izlemek istiyorum düne kadar çok bi bagim yok gibiydi ama gorunce baglandim hele cinsiyeti de ogrenince ayri bi bag olustu sanki.tekme attigi donemleri dusunemiyorum insallah en yakin zamanda hissetmeye baslariz.Allah im isteyen tedavi goren dua ederek sojuc bekleyen herkese nasip etsin ,tedavi icin imkan bulamayanlara da bi hayir kapisi acsin bi mucize yasatsin insallah.cani gonulden diliyorum ❤
Vücut ilaçlardan ödem yapıyor hormon ilaçları da başladık bende sistigimi hissediyorum yarın diyetisyene gidicem en azından daha fazla almamÇok moralim bozuldu bugun bi iş formalarimi deniyim dedim bel kismi o kadar sıktiki neredeyse olmayacakti daha simdiden hem de cok mu kilo aldim anlamadim bu yatak istirahati boyle devam ederse nolur bilmiyorum tatli hamurisi vs de nadir yiyorum yesem neyse
Kaç hafta bir gidiyon Dr a cnmAmin canim benim insallah
Simdi 2 hafta sonra cagrdi sonra ayda 1 dedi cnm senKaç hafta bir gidiyon Dr a cnm
Ben bir kere keseye birde kalp atışına gittim daha iki hafta sonra ilaçları da erken bıraktık bı sorun olmadı şükür bir ay aralikla gidiyorumSimdi 2 hafta sonra cagrdi sonra ayda 1 dedi cnm sen
Sanki benimde erkek gibi geliyor bana bu süreçte çok erkek bebiş haberi aldık ondan heraldeSelam kızlar. Benimde cinsiyet yorumu yaptı doktorum. Erkek gibi gözüküyor ama diğer kontrole kesinleştiririz dedi oğluş geliyor sanırım