TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kizlar merhaba dun doktor kontrolum vardi multivitamine baslandi perenatal life kullanicm ve coraspini kesti doktorum yeterli dedi sizler coraspine devam ediyor musunuz doguma kadar devam edenler var bir sey olur diye korkuyorum icmeye devam etsem mi bi akil ariyorum :)))

Bana 32 haftaya kadar dendi cnm ilkinde de kullanmistim

Bana 36.haftaya kadar dendi ama bende gebelik zehirlenme riski yüksek çıktı o yüzden , hatta corasprin bıraktırıp 150mg ecoprin önerdi. Tüp bebeklerde bu risk yüksek çıkabiliyormuş. Ama öyle olmasada corasprine devam ettirecekti sanırım

Bana da 32. haftaya kadar dedi doktorum canım ama kestiyse senin belki farklı bi durumdur doktorunu dinle tabii ki.

Selam kızlar. Günaydınlar herkese... Dün benim de kontrolüm vardı, 2 li tarama için kan verdim. Karnımda elleri ayakları hiç durmadan hareket edip çırpınıyordu inanamadım, ne kadar da büyümüş veeee Dr bacak arasında herhangi bir çıkıntı göremiyorum dedi yaniiii net olmasa da kız geliyor galiba. 3hafta sonra netleşir dedi. Çok şükür her şey yolunda gidiyor...

Günaydın canım prenses mi geliyor maşallah maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Masallahhhhcanim prenses annesi olacaksin insallahhh❤❤❤

Canım benim 12. haftada bende tüm ilaçları bırakacaktım normalde ama ikiz gebelik olduğu için tüp bebek doktorum Bülent Tıraş oksapar iğneyi doğuma kadar coraspirini 32. haftaya kadar proluton iğneyi 32. haftaya kadar kullanmamı istedi vitamini zaten doğuma kadar kullanıyoruz. Kadın doğum doktorum sadece coraspirine devam etsen yeter ama Bülent Bey ne derse ona göre hareket edelim biz demişti Bülent Bey de böyle söyledi devam ediyorum. Bıraktıklarım Estrofem ve progestan kapsül birde prograf kullanıyordum onuda bıraktım. İnsan bırakmaya korkuyor acaba bir sorun olur mu diye ama doktorlara güveniyoruz. İnşallah bir sorun olmaz.

Aynen canim tup bebek doktorlarimiza gore hareket ediyoruz ben de oyle yaptim

Canım maşallah çok hareketli demek ne kadar güzel bende 12. haftada gittiğimde bir kız bir erkek gibi dedi ama net olarak 16. haftada görebilirim dedi. 31 Mayıs da gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah biri kız biri erkektir.

Bana da 32. haftaya kadar dedi doktorum canım ama kestiyse senin belki farklı bi durumdur doktorunu dinle tabii ki.

Prenetal life omega 3 epa dha vs içeriği yüksek bir vitaminmiş balık yağları kanı sulandırıp inceltiyor belki o şekilde düşünerek bırakmamı istedi haklısınız doktorumu dinlemek en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…