- 2 Mayıs 2021
- 91
- 119
- 41
AminnnÇok geçmiş olsun canım , amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizien büyük duamız bu tedirginlik hiç bitmiyor maalesef , niye oram agrıdı niye buram agrıdı... bir de aynen söylediğiniz gibi zor elde ettiğimiz için tedirginliğimiz iyice fazla sanırım . Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Ben kalp atışı için gittiğimde (7+3) doktorum oyy “ ta.......... yetim dedi “Aaa dedim erkek mi yok ya öylesine söyledim dedi . Doktorum Erbil yağmur . Sonra zaten 10. Haftadan sonra Hande yağmur a devretti , ona da 11+3 de gittiğimde erkek gibi ama kesin bilgi değil dedi ve nifty testi sonucumda kesin erkek olduğu netleşti . Doktorlar çok erken görüyor ama söylemiyorlar . 7+3 de Erbil bey öyle dedikten sonra ben hep erkek diye düşünmeye başlamıştım zaten
Doktorunuz öğrenip bildiriyor cinsiyetiGünaydın arkadaşlar,
Nifty testi sonucum elh düşük risk olarak çıktıBazı arkadaşlarımız cinsiyetin de belli olduğunu yazmıştı. Benim raporumda cinsiyete dair bir bilgi yok. Her raporda oluyor mu acaba? Nifty testim üniversite hastanesinde yapılmıştı, acaba yasal olmadığı için rapora yazılmadı mı diye düşündüm
Ay ne güzelGünaydın kızlar uzun zamandır yoktum buralarda maşallah cinsiyetler belli olmaya başlamış bize de doktorumuz bir kız bir erkek gibi ama kesin olarak 31 mayıs yani 16. hafta dolunca söyleyecek bakalım çok heyecanlıyız.
Aaa böyle olduğunu bilmiyordum. Yani ben bana gönderilen raporda yazacak sanmıştım. Gerçi sağlıklı olsunlar da yavrularımız cinsiyet önemli değilDoktorunuz öğrenip bildiriyor cinsiyeti
Ben sekreteri arayip sormustum doktor beni aradiginda unutmusum sormayı siz arayıp sorun.firmada ayrıca telefon ediyor onlarada sorabilirsiniz.Aaa böyle olduğunu bilmiyordum. Yani ben bana gönderilen raporda yazacak sanmıştım. Gerçi sağlıklı olsunlar da yavrularımız cinsiyet önemli değil
Cevabınız için teşekkürler
Beni kendim doktorum aramadı ama tıbbı genetik bölümünden arayıp bilgi verdiler. Hastanede yapıldığı için de firma bilgisi yokBen sekreteri arayip sormustum doktor beni aradiginda unutmusum sormayı siz arayıp sorun.firmada ayrıca telefon ediyor onlarada sorabilirsiniz.
O bölümü arayıp sorsanız unutmuşum aradığınızda sormayı diye çünkü insan sağlıklı olduğunu duyunca sevinip sormayı unutuyor belki siz sormayınca söylememişlerdirBeni kendim doktorum aramadı ama tıbbı genetik bölümünden arayıp bilgi verdiler. Hastanede yapıldığı için de firma bilgisi yokHayırlısı bakalım biraz daha bekleyeceğiz inş.
Raporu ayrıca çıktı olarak almak isterseniz gelebilirsiniz dediler, o zaman gittiğimde sorarım artık. Söylerlerse tabikiO bölümü arayıp sorsanız unutmuşum aradığınızda sormayı diye çünkü insan sağlıklı olduğunu duyunca sevinip sormayı unutuyor belki siz sormayınca söylememişlerdir
Benim evden çalışma şansım vardı o yüzden rapora ıhtiyac duymadım, sadece ilk 2 gün izin aldım , persembe olmustu zaten , persembe cuma izin aldım , haftasonu girdi araya , diğer haftanın birkaç günüde evden çalıştım . Ama neden rapor vermiyor anlamadım , vermesi lazımMerhaba erbil beyde rapor alinamiyor bizim gibi erbil beyin hastasi calisanlar nasil rapor isini halletti transferden sonra
Sizinle paylaşmıyorlar cinsiyeti sadece doktor ile paylaşıyorlar , bana gelen raporda da yoktu , doktorum arayıp haber verdiO bölümü arayıp sorsanız unutmuşum aradığınızda sormayı diye çünkü insan sağlıklı olduğunu duyunca sevinip sormayı unutuyor belki siz sormayınca söylememişlerdir
Yok canim ablasmasi olmadigi icin sgk ile sadece transfer olduguna dair belge veriyor oda raporlu olarak gecmiyor malesefBenim evden çalışma şansım vardı o yüzden rapora ıhtiyac duymadım, sadece ilk 2 gün izin aldım , persembe olmustu zaten , persembe cuma izin aldım , haftasonu girdi araya , diğer haftanın birkaç günüde evden çalıştım . Ama neden rapor vermiyor anlamadım , vermesi lazım
Gebelere de aşı önceliği gelecek diyorlar, bekleyip göreceğiz artık. Yalnız doktorlar iki aşıyı da öneriyorlar. Benim doktorum sinovac yaptırmamı söyledi yan etkisi az olduğu için.Bugün bana da dedi bulursan ol diye. Sinovac ve biontech olabilirsin, ama rus aşısı sputniki bilmiyorum henüz nedir dedi. Tabii bana sıra gelene kadar doğururum ben bence
Ben de çok emin bir şekilde yaptırmam diyordum ama doktorum kar zarar durumuna bakmak lazım dedi. Covid geçirme riskindense aşı olmanı tavsiye ediyorum, hemen yaptır dedi.Bana da 4.aydan sonra olabilirsin dedi ama ben olmayı düşünmüyorum. Hamile olmasam kesinlikle olurdum ama hamileler üzerinde nasıl bir etkisi olur bilmiyorum riske atmak istemedim.
Ben öğretmen olduğum için çıkmıştı aşı. Bayağı zamandır duruyor, 5-6 ay olsun öyle yaptırırım diyordum ama doktorum 3 ay olunca hemen yaptırmamı söyledi. Ücretle vs. ayarlamak imkansız ancak randevu alıpta yaptırmayan olursa onun yerine yaptırılabiliyor diye biliyorum.Bende olmak istiyorum ama sıra gelir mi bilmiyorum siz nasıl yaptınız peki bu durumu? Ücretli vs falan ayarladınız. Aşı olursanız çocuk antikorlu doguyormuş çünkü
Çok teşekkür ederim, inşallahŞifa olsun inşallah
AY cok heyyecanli ya masallah canim bakalim cinsiyet neKızlar hepinize merhaba bugün benimde kontrolüm vardı 10+5 normalde ama 11+1 çıktı maşallahbayada hareketliydi hop hop zıpladı haftaya pazartesi ikili test dedi doktor cumartesi de cinsiyeti öğreniriz dedi çok heyecanlı çok çabuk büyüyorlar ya şoktayım hala
Cok gecmis olsun cnm Bir an once duzelir insallahKizlar dun de yazmistim kanamam oldu diye ,kanamasi olanlar bi kac gun devam etti mi bugun de koyu lekelenme gordum kac gun devam ediyo acaba yasayanlar yazabilir mi ?7 haftalikken de kanamam olmustu ertesi gun hic bisey yoktu.endiseleniyorum bisey olcak diye
Wala bugün cidden aklım başımdan gitti durup durup videosunu izliyorumAY cok heyyecanli ya masallah canim bakalim cinsiyet neben de yarin gidecegim cok merak ediyorum