• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

eski kocası arasa koşa koşa dönecek gibi konu sahibi. ama 8 yılda o adam evlenip çoluk çocuğa karışmıştır herhalde.
tek çözüm, kendine gel ve yeni bir hayat kur. sev sevil evlen.
Adam 40 kapıya gitmiş niye evlenip boşanmış diye kimse doktor olan adama kız vermemiş. Bu ara konu sahibi ile internetten yazışıyolar ama telefon numarasını vermiyor. Aslında bence amacı konu sahibini kötü emellerine alet etmek (kızma konu sahibi yazdıklarından bu sonucu çıkardım) efendime söyliyim imam nikahı ile boşandıkları için tekrar nikah olmazmış falan filan.. uzunca bir zamandır yazışıyolar. Konu sahibinin de kafası karıştı. Barışmak istiyo ki adamın böle bir talebi yok. hem kendini hem bizi ikna çabasında..

Habire aynı konuları açıp duruyorsun. Ya artık dayanamayıp yazacağım.Madem annen bu kadar kötü biriydi başına kakıp duruyordu her şeyi niye onu dinleyip kocana habire baskı uyguladın ki ters tepmiş.Olan olmuş artık tamam ama sen hala 8 senenin peşindesin.Anneni dinlemeyecektin o zaman bu kadar çok kocanı düşüneceksen.

Konudaki tek mağdur sizsiniz. Anneniz kardeşinizin yanında. Kocasıyla yaşıyor. Nasıl ki anneniz 4 kere evlilik yapma kararı almışsa şuan yaşadığı evlilik şartlarda kendi seçimi. Eski kocanıza gelirsek adam çöp çalışmanızı istemiyor olmasının altındaki nedeni göremiyor musunuz?
Hiçte öyle melek falan değil.
Hayatınız boyunca kendiniz için yaptığınız en iyi şey okulu bitirip mesleğinizi elinize almanız olmuş.
Şu hayatta şu üzüldüğünüz anların beterinden koruyacak tek şey mesleğiniz. Bırakın hepsi ardınızda kalsın. Geleceğinize bakın. Eski kocanıza dönmeniz mesleğinizi bırakmanız bile bile ladestir, bilerek ucurumdan atlamaktıe. Aklınızı başınıza alın. Bir psikolağa gidin. Destek alın. Geçmişi bırakın. Ne anneniz ne eski kocanız sizin için iyi değil. Güzel bir gelecek için elinizdeki şansı kullanın.
Bir erkeğe bağımlı olmadan erkeksizde yaşarsınız. Yeterki isteyin.

Önceki konundan anladığım adamın seni sevmediği ve istemediği,ama senin ona yapıştırıcı band gibi yapışıp adamın peşini bırakmadığın.adam seni başından savmak için telefon numarasını bile vermiyor,belliki taciz ettiğini düşünüyor...eee sen daha neyin pişmanlığını yaşıyorsun allah aşkına.git kendine sevgili bul,hep yalnızlıktan bunlar...

Neuse mutlu son öğretmen olup atanmışsınız bile gerisini boşverin ayrı eve çıkın kendi ekmeğinizi kendiniz yiyin

İyiki bırakmamıssn mesleğini. Adam dr olsa ne yazar adam olamadıktan sonra seven ne olursa olsn vaz ğeç meezz

Sudamlasi peki ogretmenligi birakirsan esin tekrar evlenecekmi seninle?
Evlenecekse madem bu kadar seviyor uzuluyorsan birak ogretmenligi..
Ne yapmayi dusunuyorsun
yok evlenmez asla.kavga yapıp annemin evine döndüğümde bile "ben senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim" diyordu şimdi hiç güvenmez.düşüncem şu ruh halinden çıkıp huzuru bulmak :(

yok evlenmez asla.kavga yapıp annemin evine döndüğümde bile "ben senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim" diyordu şimdi hiç güvenmez.düşüncem şu ruh halinden çıkıp huzuru bulmak :KK43:
Rabbim yardımcın olsun Can'ım ya , çok bunalmış görüyorum hep seni , terapi alsan iyi gelir bence

Bu kadını kınayan,aşağılayan,kendi kayınvalidesinin eksik bıraktığı bir çeyrek altını (!) buraya dert diye yazıp ömrü boyunca duygusal olarak acı çekmiş bu kadına "niye yazıyorsun" diye çemkirenler var ya.Konu sahibi belki beddua edemez ama ben demeden duramadım:
İnşallah siz bu hale düşün,inşallah anlatacak kimseniz olmasın da KK forumunda azar yiyin.Ne iğrenç insanlarsınız ya.

arayıp ağlaması 8 sene önceydi sana nikah yapmıcak olan adamla ne işin var zamanını harcıyosun boş yere git başkasını bul mutlu ol, sev, sevil bi aşk yaşa bak geçiyor ömrün kendine yazık etme bi adamın peşinde

Çok uzun yazmışın, birazını okuyabildim, annenin sana yaptıkları çok üzücü ve sen evlat olarak ona gerekeni yapmışın boşver kazanan sensin emin ol.Kocana gelince seni bir kere boşamış, dövmūş asla affedilmez bunlar, bu adam doktor olmuş ama huyu değişmez emin ol, bir daha hata yapma karşına daha iyi insanlar çıkar inşaallah.

tam okumadm ama öğretmen ol iki taraftanda elini eteğni çek...
kocan olcak şahıs boşanma davası açıyor snrada arayıp ağlayp nie kabul ettn diyor .. sen onun '' nede olsa var'' ı olmuşun kusura bakma ama boşanr boşanmaz yeni bi hayata başlangıç yapcaktın becerememişn ( halada kocam dedğne göre beceremiceksin) . ve hep bu soru işaretleriyle yaşayacaksın!

Daha önce sana bu konuda defalarca yorumlar yazıldı yardım etmek istedik ama sen kendin düzelmrk için birşey yapmadın. Anlam veremiyorum git adama geri dön mü diyelim ?

Canım sen iyi misin kardeşim intiharı düşünüyor birsey olsa ev bana kalmaz diyorsun çok saskinim.
Esin konusuna girmek bile istemiyorum bazen nasibe inanmalisin kadere inanmalisin demekki nasip de yokmuş inşallah çok daha iyisi çıkar karşına ama öncelikle tedavi al bence.

Back