- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Esin neden calismani istemiyor.
Vu kadar asiksan gurur yapma esini ara baris
Vu kadar asiksan gurur yapma esini ara baris
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam 40 kapıya gitmiş niye evlenip boşanmış diye kimse doktor olan adama kız vermemiş. Bu ara konu sahibi ile internetten yazışıyolar ama telefon numarasını vermiyor. Aslında bence amacı konu sahibini kötü emellerine alet etmek (kızma konu sahibi yazdıklarından bu sonucu çıkardım) efendime söyliyim imam nikahı ile boşandıkları için tekrar nikah olmazmış falan filan.. uzunca bir zamandır yazışıyolar. Konu sahibinin de kafası karıştı. Barışmak istiyo ki adamın böle bir talebi yok. hem kendini hem bizi ikna çabasında..eski kocası arasa koşa koşa dönecek gibi konu sahibi. ama 8 yılda o adam evlenip çoluk çocuğa karışmıştır herhalde.
tek çözüm, kendine gel ve yeni bir hayat kur. sev sevil evlen.
yok evlenmez asla.kavga yapıp annemin evine döndüğümde bile "ben senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim" diyordu şimdi hiç güvenmez.düşüncem şu ruh halinden çıkıp huzuru bulmakSudamlasi peki ogretmenligi birakirsan esin tekrar evlenecekmi seninle?
Evlenecekse madem bu kadar seviyor uzuluyorsan birak ogretmenligi..
Ne yapmayi dusunuyorsun
vazgeçmezdi değil mi sevseydi.ama boşandıktan sonra neden arayıp ağladı o zamnİyiki bırakmamıssn mesleğini. Adam dr olsa ne yazar adam olamadıktan sonra seven ne olursa olsn vaz ğeç meezz
Rabbim yardımcın olsun Can'ım ya , çok bunalmış görüyorum hep seni , terapi alsan iyi gelir benceyok evlenmez asla.kavga yapıp annemin evine döndüğümde bile "ben senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim" diyordu şimdi hiç güvenmez.düşüncem şu ruh halinden çıkıp huzuru bulmak![]()