Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

Eşiniz nasıl bir dolduruşa gelmiş bu yıllar içinde, nasıl bir adama dönüşmüş şaşırdım kaldım...
Annenize de fazla taviz vermeyin ya. Sizi kullandığı çok belli. Mezun olduktan sonra kıymete binmişsiniz resmen, boşanmanız da işine gelmiş..
Lütfen kendiniz için yaşayın artık..
Mutlu olacaksanız eğer eşinizle barışın. Diplomanız sizin, yapamazsanız yine dönersiniz mesleğinize..
Bu hayatta hiçbir şey insanın kendi mutluluğu kadar önemli değil..
Bunu belirleyecek olan da sizsiniz.

ilaç kullanıyorum tabi 100mg günlük uyku hapı da kullanıyorum ara ara kullanıyorum.beni çok iyi anlamışsın.çok uç noktalarda arada kaldım ben evet iki taraf da ben anlamadı.ne yapayım.şanssızlığım ama geçmişin kamburunu silkeleyemedim üzerimden size yemin ediyorum.gerçektensırtımda bir kambur olsa o geçmiş gerçek manada yani alır elime bıçağı hiç acımam ne kadar kanarsa kanasın keser atarım sırtımdan maddi yara iyileşir ama manevi ızdıraplar düşünceler beynimi kemiriyor.şöyle olsaysdı böyle olurdu.şurda şunu yapsaydım şimdi şu durumda olurdum.
bunun bana ne kadar ızdırap verdiğini ben biliyorm ama aşamıyorum.şu an keşke dışarı çıksam beynimi kemiren bu düşünceleri torlayıp toplayıp ebir poşete koyou kimse görmeden bir yol kenarına veya bir çöp tenekesine atabilsem..

İnan canım konun okumadan dedim içimden yine eski eşinden bahsedecek galiba.. sen bu konuyu tamamen eski konunu aklamak için yazmışsın canım. Kusura bakma ama gör artık şunu.. o seni şu an hala istese gelir sahip çıkardı. Bu sefer ne onun ailesinin ne senin annenin araya girmesine izin vermezdi. Bide anlamadığım bu kadar anneni kötülüyorsun neden üvey kardeşinin üzerine ev yapılsın diye o kadar para döküp kredi çektin ki? Sadece ufak tefek yardım edebilirdin. Ha ben annem için canımı veririm ama senin durumun farklı. . Maddi yönlerden sürekli seni suçlamış. Senin yerinde olsam sadece kendimi zora sokmadan yardım ederdim. Mesela çamaşır makinası . O ev madem kardeşinin üzerine annenle konuş sende eve ortak ol. Niye öbür tarafa kalsınmış ev..

Bizim gibi kırmızı olman lazım pro üye olman lazım yani ben soylim 27 üye 46 ziyaretçi okuyor şu anda
teşekkür ederim ama inann fake falan değilim.keşke öyle olsaydım çok yalnızlık çekiyoruım ruh halim berbat boğulduğumda dayanamadığımda buraya yazıyorum.

arasana bu adami sen. ara konus. hayir bukadar bunalim iyi degil. ara. sen de rahatla... 8 sene yaaaa... dile kolay... annene de guvenmiyorsan gorusme birdaha

Canım eşinin seni dövüp hakaret etmesini tamamen kendi suçun gibi anlatmışsın. Ben böyle böyle yaptım o da beni dövdü diye.

Kötü olayların bir de iyi yönünden baksan; yani bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenmelisin. Aslında tüm sorunların içinde çözümleri de duruyor ama görmesini bilene. Sürekli acı içinde kıvranmak, sürekli düşünmek aslında bizim seçimimiz.
Hayat gerçekten seçimlerimizden ibaret. Çocukluk yıllarına hiç gitmicem o zaman çaresizdin fakat şuan çaresiz diilsin bunun farkına var önce. Acı çekmeyi seçme aksine mutlu olmalısın yaşadığın her şey tecrübe diye nitelendirmelisin.

O adam ile evli olsaydın düşün objektif olarak şuan nerede olacaktın mutlu olucak mıydın ? Diğer sevgilin ile birlikte olmuş olsaydın ? Mutlu olucak mıydın ?

şu an gözyaşlarımla boğuluyor nasıl ağlayarak okudum anlatamam.ALLAH senden bin kere razı olsun.başladım terapiye ilaç da içiyorum ama kendime gelemiyorum.

Yeni başladığın için böyle olması normal. Ben tamamıyla enkaz haldeydim ve yaşımdan senden çok çok küçüktü. 6 ay sürdü kendimi anlatabilmem, kaç defa gitmekten kaçtım terapiye, kaç defa ilaçlarımı içmemekte direttim. Benim en büyük şansım terapistimdi, seanslar arası bağlantıyı hiç kesmedi ben gitmekten kaçıyor bile olsam. Toplam terapim tam 5 sene sürdü. O yüzden diyorum ya seni çok iyi anlıyorum diye.

Biliyorum çok zor, biliyorum dünyanın bütün yükü omuzlarında gibi hissediyorsun. Ben sokakta anne-baba-çocuk görsem bile ağlardım. Bütün bunlar neden benim başıma geldi isyanının geçmesi çok uzun sürüyor. Ama geçiyor... İnan bana, dibi görmüşsün. Dipten yukarıya çıkış her zaman en kolayıdır. Sadece kendine inan ve lütfen hayatına erkek alma iyileşene kadar. Zaafın yalnız kalmamak gibi gözüküyor, bunun üzerine gitmen lazım. Ne iyi gelebilir sana terapi sürecinde bunu düşün. Bana çocuklar iyi gelmişti mesela, bir çocuk evinde gönüllü ablalık yaptım. LÖSEV' de hastane gönüllüsü oldum.

Lütfen iyi gelmiyor diye terapiyi bırakmaya çalışma. Kaç sene sürerse sürsün, iyileşeceksin...

teşekkür ederim ama inann fake falan değilim.keşke öyle olsaydım çok yalnızlık çekiyoruım ruh halim berbat boğulduğumda dayanamadığımda buraya yazıyorum.
Ben senin yerinde olsam kazandığın parayla günümü gün ederim koca derdine düseceğime, 30 yaşına gelmişsin daha kaç sene istediğin gibi gezip tozup gençliğinin tadını çıkarıcaksın ki aklını başına al

Bir ara sevgiliniz için sık sık konu açıyordunuz, son zamanlarda eski kocanıza taktınız.
Geçmişi bırakıp önünüze bakmalısınız.
Bu şekilde devam ederseniz dibe vurursunuz tamamen
Toparlanın artık lütfen

eski kocası arasa koşa koşa dönecek gibi konu sahibi. ama 8 yılda o adam evlenip çoluk çocuğa karışmıştır herhalde.
tek çözüm, kendine gel ve yeni bir hayat kur. sev sevil evlen.

canim artik takintili gecmisini birak.evet annen birsey dememis ama annen zaten 4.kocasinda yani bosanmak abes degil ona gore . ki oyle yada boyle senin bosandigin o adam atmos seni bu ayrima mecbur kalmissin birazda.anneninde amaci neyse ne cok irdeleme ama kendinide ezdirme bagirarrak cagirrarak degil akillica ezdirme kendini.artik onune bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…