- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ilaç kullanıyorum tabi 100mg günlük uyku hapı da kullanıyorum ara ara kullanıyorum.beni çok iyi anlamışsın.çok uç noktalarda arada kaldım ben evet iki taraf da ben anlamadı.ne yapayım.şanssızlığım ama geçmişin kamburunu silkeleyemedim üzerimden size yemin ediyorum.gerçektensırtımda bir kambur olsa o geçmiş gerçek manada yani alır elime bıçağı hiç acımam ne kadar kanarsa kanasın keser atarım sırtımdan maddi yara iyileşir ama manevi ızdıraplar düşünceler beynimi kemiriyor.şöyle olsaysdı böyle olurdu.şurda şunu yapsaydım şimdi şu durumda olurdum.Sudamlası hayat hiç kimse için kolay değil, herkesin öyle yada böyle zorlukları, sıkıntıları var. Kendin için güçlü olmak zorundasın, sen hayatında iki uç arasında kalmışsın ve her iki tarafın da seni anlamadığını ve haksızlık yaptığını düşünüyorsun. Kocan sana eskiden emek verdi ok, ancak gerçekten seni sevse ve ilgilense idi verdiğin karar yanlış dahi olsa, ki çalışman yanlış değil, kızsa da istemese de bir süre sonra seni tekrar kazanmaya çalışırdı. Hemen resti çeken ya ailen ya ben diyen bir adamdan koca olmazdı zaten. Başka bir Zaman başka bir konuda yine resti çeker seni zor durumda bırakırdı. Yaşadıklarını unutmak çok zor, ailenden destek beklerken göremeyince kendini yalnız hissetmen de çok normal. Ama zaten annenin hayatı çok karmaşık ve zor, haksızlık yapmış da olabilir . Bundan sonra, önce kendi psikolojini düzelt, güçlü olmak zorundasın. Kendin için en doğrusunu yapmışsın zaten mesleğini yapıyorsun. Kendini toparla, psikoloğa gitmeye devam et, okb var demişsin ilaç kullanıyor musun? Geçmişe takılı kalarak sen kaybedersin, eski eşin senin kadar üzülse idi ne olursa olsun yanında olurdu. Bu kadar basit. O yüzden üzülmene düşünmene değmez.
Bizim gibi kırmızı olman lazım pro üye olman lazım yanibişey soraağım? nerden bakıyorsunuz kaç kinin kouya baktığına? önceden altta belli oluyordu şimdi nerde yazıyor? ben de bakmak istiyorum?
teşekkür ederim ama inann fake falan değilim.keşke öyle olsaydım çok yalnızlık çekiyoruım ruh halim berbat boğulduğumda dayanamadığımda buraya yazıyorum.Bizim gibi kırmızı olman lazım pro üye olman lazım yaniben soylim 27 üye 46 ziyaretçi okuyor şu anda
Canım eşinin seni dövüp hakaret etmesini tamamen kendi suçun gibi anlatmışsın. Ben böyle böyle yaptım o da beni dövdü diye.ben annemi suçlayıp kocamı yüceltmedim.dikkatli okuduysanız eski eşimin olumsuz yönlerini de saydım oraya gelmemesi seçim yaptırmak durumunda kalması.anlamıyorsunuz.yapayalnızım buraya da yazmasam boğulacağım.boğulacağım.
yazdım.Ya bide konuya kaç sene önce boşandığını yazda seni tanımayanlar yeni şeyler sanmasın
ilaç kullanıyorum tabi 100mg günlük uyku hapı da kullanıyorum ara ara kullanıyorum.beni çok iyi anlamışsın.çok uç noktalarda arada kaldım ben evet iki taraf da ben anlamadı.ne yapayım.şanssızlığım ama geçmişin kamburunu silkeleyemedim üzerimden size yemin ediyorum.gerçektensırtımda bir kambur olsa o geçmiş gerçek manada yani alır elime bıçağı hiç acımam ne kadar kanarsa kanasın keser atarım sırtımdan maddi yara iyileşir ama manevi ızdıraplar düşünceler beynimi kemiriyor.şöyle olsaysdı böyle olurdu.şurda şunu yapsaydım şimdi şu durumda olurdum.
bunun bana ne kadar ızdırap verdiğini ben biliyorm ama aşamıyorum.şu an keşke dışarı çıksam beynimi kemiren bu düşünceleri torlayıp toplayıp ebir poşete koyou kimse görmeden bir yol kenarına veya bir çöp tenekesine atabilsem..
şu an gözyaşlarımla boğuluyor nasıl ağlayarak okudum anlatamam.ALLAH senden bin kere razı olsun.başladım terapiye ilaç da içiyorum ama kendime gelemiyorum.
Ben senin yerinde olsam kazandığın parayla günümü gün ederim koca derdine düseceğime, 30 yaşına gelmişsin daha kaç sene istediğin gibi gezip tozup gençliğinin tadını çıkarıcaksın ki aklını başına alteşekkür ederim ama inann fake falan değilim.keşke öyle olsaydım çok yalnızlık çekiyoruım ruh halim berbat boğulduğumda dayanamadığımda buraya yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?