- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.601
oyy azmini tebrik ederim :)Benim belim 95 cm ydi 1 yıl önce tatlım 100 kilodan düştüm ben.
belim vücudumun diğer yerlerine oranla hep inceydi ama kilo verdikçe de en ince yer orası oldu.
Hani bele özel bi şey yapmadım
Listeyle bildir cnmBen daha listede değilim sanırım listeyle birlikte bildirmeme gerek yok değil mi..
66 cm belin kakın geleceğş günleri ben de görürüm inşallah :))))oyy azmini tebrik ederim :)
ben de inceyim ama belim kalın geliyor bana
Sucum ilk defa birinciliği kaptırdın bu haftaBenim belim 95 cm ydi 1 yıl önce tatlım 100 kilodan düştüm ben.
belim vücudumun diğer yerlerine oranla hep inceydi ama kilo verdikçe de en ince yer orası oldu.
Hani bele özel bi şey yapmadım
eheheh inşallagh =)66 cm belin kakın geleceğş günleri ben de görürüm inşallah :))))
Haklısın cnmBirincileri tebrik ederim... Ama ben süreyle yoğunluğun farklı olduğunu düşünüyorum hala... Yani bir saat yürüyüşlw bir saat zumba ya da jessıcanın yüksek tempolu Bi videosu asla bir olamaz veya başka zor videolar benim yaptıklarım bunlar olduğu için söylüyorum. Daha önce denedim yürüyüşte 250 cal geçemiyorum ben bir saatte, ama örneğin bugün tam bir saat zumba yaptım ter tırnağımdan aktı resmen ve harcadığım kcal 555... Önemli olan yağ yakma aralığı da oralara hiç girmeyeyim. Aslında verilen kg ve tüm vücüt ölçüsü belirmeli dereceleri ama olsun en azından kendi açımdan Bi sorumluluk oluşuyor. Önce kendime sonra da buraya
Evet mitav su bel ölçümüzü yazıyoruz :))Merhaba kızlar nasılsınız?buraya bende bel ölçümü yazıyor muyum?
Teşekkürler 113 cm di ,95 cm olmuş.böyle yazıyorum degil miEvet mitav su bel ölçümüzü yazıyoruz :))
Mümkünse her hafta
95i başlangıç kabuk edelimTeşekkürler 113 cm di ,95 cm olmuş.böyle yazıyorum degil mi
113 cm 6 ay sonra 95 oldu Can'ım 95 cm gecen ay hocam ölçütü.. evde mezuram yok bugün alırım haftaya kendin ölçerim.95i başlangıç kabuk edelim
Nekadar sürede bukadar inceldin
Boy kilo bel kaç ki canımoyy azmini tebrik ederim :)
ben de inceyim ama belim kalın geliyor bana
Yaa 75 dakikayla gitmiş ya bilseydim bu sabah 6 da kalkıp leslie yapardımSucum ilk defa birinciliği kaptırdın bu hafta
boyum 170 kilom 55Boy kilo bel kaç ki canım
Belki de sana öyle geliyordur ya da yapısal olabiliyor bazen
aaa boyumuz aynı sayılır ben de 172 cm 57 kiloyum.boyum 170 kilom 55
ama bel kalın gelior ya önceden 62ydi çünküü
Ben sizi takdir ediyorum benim gibi çok güzel spor yapıyorsunuz maşallah sizeYaa 75 dakikayla gitmiş ya bilseydim bu sabah 6 da kalkıp leslie yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?