• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Bence alırsın azimli ve kararlı bir şekilde yapıyorsun 41 kere maşallah
Sağol aminnn hedefin 9 nisan büyük oğlumun doğum günü... O günkü fotoğraflarda kendimi ince be güzel görmek istiyorum... Tıpkı eski günlerdeki gibi.. Özgüveni yüksek hoş ve alımlı.. Aslında İsveç diyeti mi ne öyle bişey vardı onu da denemek istiyorum ama bebeğim var henüz 3 aylık onu emziriyorum. Şuan kalori hesabı yapıyorum bu arada dün ölçtüm ve bel ölçüm 83 çıktı çok Mutlu oldum 3 haftada 88 den 83 e :))

6 Aralık Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur= Leslie 5 Day Slim down=76 dk 470 cal
2-Su321= 1 saat pilates 1 saat koşu 30 dakika yürüyüş= 150 dakika

6 Aralık Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur= Leslie 5 Day Slim down=76 dk 470 cal
2-Su321= 1 saat pilates 1 saat koşu 30 dakika yürüyüş= 150 dakika
3-danur=28 dk zumba +angel butt 14 dk=42 dk

6 ARALIK SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. metebatur = leslie 5 Day Slim down 470 cal=76 dakika
2. su321 = 1 saat pilates 1 saat koşu 30 dakika yürüyüş = 150 dakika
3. danur = 28 dk zumba +angel butt 14 dk = 42 dakika
4. yesa1 = jessica power walk = 20 dakika

5. Selvos88= 100 dakika(yuruyus+jilian +tiffany rothe sexy abs)

6.hotcouture= 1 saat yürüyüş+ 1 saat bisiklet sürme = 2 saat

7. Mistik Kedi = cardio = 30 dk

Sağol aminnn hedefin 9 nisan büyük oğlumun doğum günü... O günkü fotoğraflarda kendimi ince be güzel görmek istiyorum... Tıpkı eski günlerdeki gibi.. Özgüveni yüksek hoş ve alımlı.. Aslında İsveç diyeti mi ne öyle bişey vardı onu da denemek istiyorum ama bebeğim var henüz 3 aylık onu emziriyorum. Şuan kalori hesabı yapıyorum bu arada dün ölçtüm ve bel ölçüm 83 çıktı çok Mutlu oldum 3 haftada 88 den 83 e :))
hadi inşallah canım dogum gününe kadar vericeni eminim sende azim ve hırs var maşşallah özgüveninde var senin belin çok iyi incelmiş tebrikler isveç diyetini duydum dukandan memnun çok birde karataydan onlarıda bir bak derim sana...

"Mistik Kedi, post: 43941637, member: 672420"]6 ARALIK SPOR YAPANLAR LİSTESİ
7. Mistik Kedi = cardio = 30 dk
8.miyav_su = yürüyüş = 60 dk...

kızlar 1 haftanın daha başına geldik
birazdan sonuçları hesaplayıp açıklayacağım
işte zaman çok hızlı geçiyor
anı değerlendiren kazanıyor
boş oturan kaybediyor
burada bazı arkadaşlarımız 3,5 haftadır dğzenli spor yapıyor,çok güzel sonuçlar elde ettiler,sağlıklı yaşamları için çok güzel şeyler yaptılar ama bazılarıysa sürekliliği sağlayamadı
hayatta böyle; önemli olan devamlılık
az da olsa devamlı olmak

kızlar annemi yolladım,artık misafirim yok
burasıyla daha yakından ilgileneceğim
artık sayfanın başındaki üye alımı yoktur yazısını kaldıracağım
yeni gelen üyelerden 7günün en az 4 günü spor yapmalarını isteyeceğim (en az 30 dakika)
eskiiden elenmiş üyeler tekrar deneme sürecine girerek listeye tekrar girmeye hak kazanabilir
ve bir de elenmemek için yeni kural haftanın 3 günü en az 15dakika spor olarak değiştiriyorum
şimdilik yeni kurallar böyle

en başta
Miyav_su Miyav_su
kollontai kollontai
takıma girmeye hak kazandınız
hoşgeldiniz
967149nr1fymd1hq.gif

Çok iyi Can'ım benim fazla yapmam lazım çünkü insülin direnci ve tip 2 diyabetim o yüzden hatta mart ayında yüzmeye gidicem
geçmiş olsun cnm
takıma hoşgeldin :)))
Bu zamana kadar toplam kilo mu canım
Eğer onu sorduysan 42 kg verdim
iyiki vermişsin
helal olsun sana

Evet toplam.kilonu sormustum canimm harika yaa benimde 29 kg oldu 1 kg kaldi hedef kiloma
vovvv
azmine hayranım

Evet Can'ım günlük yürüyüşüm saat 07:30 başlıyorum 10:30 bitiyor
:KK9::KK9:
Selam kızlar yuruyus umu meyvesini almaya başladım bacaklarım 3cm incelemiş sıkılaştıgımıda hissediyorum
harikaa çok sevindim:KK73::KK73:

Ayy Nasıl spor yaptım bugün görmeniz lazımdı. Dram komedi hepsi bir arada. Küçük oğlumu uyuttum zar zor ,yapayım diye daha yarım saat olmadan uyandı, aldım kanepenin üzerine köydüm bu arada videoyu da büyük oğlumla yapıyorum... Son 10 dk kalası küçük ağlamaya başladı ama pes etmedim onu da kucağıma aldım öyle yaptım, bu seferde büyük ben yoruldum anne demeye başladı. Küçük kucağımda, büyük bacaklarıma sarılıyor. Canavarmışım ben beni öldürecekmiş. Nasıl geçti o 45 dk offf ... Bu çocuklar benim spor yapma azmimi kırıyorlar valla ya:KK43:
harika harika harika:KK73::KK73::KK73:çok azimlisin maşallah
8 ayda 99 dan 57 ye düştüm canım boyum da 172.
2 öğün beslendim ben ara öğün yapınca bana yaramıyor.
Sonra koruma yaptım artık normal yiyorum ama sporla dengeliyorum.
Ben haftada 1 gün serbest gün yaptım ama öyle böyle değil gece yarısı bile yedim yani onun için hiç duraklamam olmadı. Duraklama olmayınca da sıkılmadım tabi verdikçe hırslandım:))
aynen ben de iki öğünle hızlı zayıflıyorum
haftasonları izin veriyorum kendime

Evet canım iş başlamakta az yemekte falan değil devamlılıkta hakkaten.
25 yılımı obez olarak geçirdim tabiki defalarca diyet yapmıştım 5 kilo verince bi şey oldum zannedip hep bıraktım hatam ordaymış
devamlılık en önemli şey gerçekten
canım ben 5 gün yapıp iki günü boş geçiyorum genelde fıtıgım ve skolyozum var iki gun vucudumu dinlendiriyorum iyi hissedersem 6. gün yuruyus yapıyorum sadece, ama bu hafta 6 gun yapayım madem :KK66:
canım nasılsın kaç kilo oldun
C CallanPinckney ben kçük bir ev kazası geçiridm canım sağ tarafımda morluklar var biraz kaslarım çok hassas birde sağ dirseğimi çarptığım için hematom olmuş baya acıyor orası sertleşti falan haberin olsun bu hafta biraz az spor yapacağım belki 3 gün olmazsa diye :KK51:
ay canım çok geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıl oldun
nazar değiyor sana

76 Cm oldum bir Kilo kaybettim
:KK9:

selamlar benim bel ölçüm 78 cm
çok incelmişsin saırım
belin daha kalındı diye hatırlıyorum

95 kg ile basladim gecen cuma 66 kgydum boyum 174 65 ideal kilom 1 kg kaldi vermem gereken
:KK9::KK9::KK9:

Benim çocuğum olmadığı için kendime spora verdim hergün 7;30 -10;30 kadar yürüyorum öğleden sonra 14;00-17;00 ağırlık çalışıyorum spor salonunda inşallah mart ayında yüzmeye gidicem bacaklarımın kuvvetlenmesini bekliyorum
ne güzelll ya
Merhaba, bende size katılmak istiyorum. Alım yoksa bile kenardan katılırım diye düşünüyorum. Sıkıntı olmaz dilerim.
canım geç cevap yazdığım için üzgünüm
benim için yoğun bir haftaydı
bu hafta 7 günün 4 günü 30 dakikadan fazla spor yaparsan listeye alınırsın:KK68:
Callanpinckney canim bu hafta beni mazeretli yazsaniz olurmu cok yogunum bi esim hasta oluyor bi oglum:KK43: ekstra baaka isler de cikiyo misafirdi vs derken bu hafta bisey yapamadim ama p.tesiden itibaren toparlarim ins
tamam cnm mazeretli yazdım
Ben de izin rica edicem :)) iyileşemedim, öldürmeyip süründüren bir hastalık oldu bu ya. İlaç kullanmaya başladım pazartesiye dönerim aranıza inşallah.
geçmiş olsun cnm
seni de izinli yazdım

evet sorma stresden gecen hafta 80 kg idim bugün tartıldım 81.5 kg çok üzüldüm ağladım kendimi dışarıya attım şekerimde çıktı öyle işte canım ama mecburum birde avondan atlama ipi sipariş verdim evde akşamları atlıyacam....
hiç üzülme
tartıdaki rakama takılma
elbette gidecek kilolar
Yaş kaç canım verirsin ben once 80 dim şimdi 64
:KK9::KK9:

On ay önce 80 dim şimdi inanamıyorum asla şeker yemiyorum sıcak su içiyorum bol bol
aynen ben de asla şeker yemiyorum
maşallah canım benim zaten tatli ile aram yoktu sadece hamurişine karşı zaafım vardı artık onlarıda tüketmiyorum karatay yapıyorum....
karatay harikaaa:KK9::KK9:

Bende hiç sevmem hamur işini çok nadir yerim bende karatay yaptım gece yatarken limon biber ve yoğurt karışımını yedim
çok iyi cnm

A boyumuz aynı evet Can'ım 50-55 kg olmamız lazım
benim de boyum 163,benim de o aralıkta olmam lazım
İyi oldu orası kadınlar için kölelik ve hapishane savaş olmadı kötü ama bizde ordan kurtulduk yemen halkı çok zulüm görüyor çok insan öldü hepsi çocuk onlar da canlı bomba oldukları için orası tehlikeli oldu burda hayatımızı düzene koyduk çok iyiyim yavrularim hapis hayatı çekmedi
ne zor:KK43:

tel internet yok evde yuruyunce yzamıyorum mısal dun 1 saat yurudum bugun yazsam olmazmı
olur cnm

Selam kızlar normalde bugün dinlenme günümdü ama dün bütün gün temizlik yaptım. Kolik de bir oğlum var hiç fırsat bulamadım şuanda da beşiği sallarken yazıyorum:), ama bugün yapmayı planlıyorum 5 mile Slim down:) ... Önceki gün Slim in 6 yapmıştım bacak ve kalçalarım inanılmaz hamlamış. Yıllar önce eski versiyonunu yapmıştım debbienin hiç kilo vermediğim halde ne kadar zayıflamışsın yorumları almıştım. Bu arada artık haftalık program yapıcam inşallah, bu şekilde daha düzenli olur diye düşünüyorum. Bir gün zumba Bi gün Leslie Bi gün de jessıca... Kendi aralarında gruplandırıp yapmayı düşünüyorum... Ha birde şu funnyjamp ayakkabısının sözünü aldım Bi on güne kadar elime geçer. Kardeşim alacak eşime desem alıcam diye cinnet geçirirdi heralde evde o kadar çok şey var ki Haha:KK66:) Çok merak ediyorum denemediğim Bi bu kalmıştı bakalım nasılmış:KK70:
harikasın cnm
ben de cok merak ettim şu ayakkabıyı
memnun kalırsan ben de alayım,hem ihtiyacım var

Çok sağol çocuk bitane bişe değil birde 3,5 yaşında aşırı derecede hareketli Bi oğlum var. Bu kadar çabalıyorum inşallah en kısa zamanda sonucunu alırım
inşallah
sen hakediyorsun ve senin istediğin gibi fit görüneceğine gönülden inanıyorum
vovvvv 5 cmmm:rolleyes::rolleyes:
C CallanPinckney bel ölçüm 83 bugün buraua girmeye fırsatım olmaz diye şimdiden yazdım. Eşim de oğlumda hastalar inş ben de sporumu yapabilirim bu durumda...
geçmiş olsun cnm

Back