- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.621
su321 GirLookingForLove kızlar gördüğüm kadarıyla belleriniz ince
ne tür spor/egzersiz yapıyorsunuz ?? :)
Ne güzel maşallah evet doğruyoruz söylüyorsunuz Süre degil etkili yapmak çok önemliBenim bacağım sakat şuan spor yapamıyorumsahalardayken şöyle yapıyordum
3 sene önce günde 7.5 km yürüyerek 3 ayda 13 kilo verdim. Sabah akşam yürüyordum ama ve yaz aylarıydı. Kilolar bir anda gidince her yerimden gitti ve en fazla incelen yer bel çevrem oldu. Yürüyüşün en güzel spor olduğunu düşünüyorum. Pilatesle destekledim yürüyüşü 3 senedir bıraktığım tek dönem 6 aylık yurt dışı sürecim oldu. Orda da kilo aldım zaten ama pilates öyle etkili olmuştu ki aldığım kilolar görüntüme çok fazla yansımadı. Temmuzdan beri de Cassey Ho ile pilates yapıyorum onun 1 aylık beginner programıyla başladım her ay devam ettim,belim yaklaşık 5 cm inceldi. Bu yarışmaya 63 ile başladım, şuan 61 cm. Ve bu 5 cm de 10 günlük callenatics in de önemi var. Kalçamdan aşırı incelttiği için bırakmak zorunda kaldım. Bence çok spor yapmak değil etkili yapmak önemli :) haftada 4-5 gün, yarım saat de olsa hiç bırakmadan bugünlere geldim.
Ben 25 yılımı aşırı kilolu geçirdim canım ve çok şükür artık normal kilomdayım anladım ki iş yemeği kısmakla olmuyor belki kilo verdiriyor ama hepimiz insanız nefsimiz var o börekler tatlılar ekmekler her zaman olacak hayatımızda ve olmalı da. Bunun için normal yiyip sporla koruyorum hem de hayatım düzene girdi.,Ben sizi takdir ediyorum benim gibi çok güzel spor yapıyorsunuz maşallah size
Çocukluğum zayıftı sonra sınav stresi derken 100 kg kadardım sonra diyet+spor ile 50 kg düştüm bu kilom 4-5 sene korudum sonra evlendim ve yine birden kilo aldım ve veremedim sonra birisi doktora çıkmamı tavsiye etti öğrendim ki tip 2 diyabetim malesef keşke daha önceden bilseydim ve 2 sene uğraştım sonra gecen sene Karatay beslenmesini ögrendim şimdi de spor ile destekledim neden mi bu kadar fazla spor yapıyorum insülin direncinin düşmesi için ve bacaklarımın kuvvetlenmesini istiyorum inşallah yüzmeyede gitmeyi planlıyorum evliliğimi kurtarmam kiloma bağlı acı ama gerçek hani derler ya güzellik 10 dur 9 dondur[külot degil giysi ] anlamında eşim söylenmeye başladı başka kıyafetin yok mu hep eşofman giyorsun diye çok uzatmayayım hedeflerim var inşallah hep birlikte veririzBen 25 yılımı aşırı kilolu geçirdim canım ve çok şükür artık normal kilomdayım anladım ki iş yemeği kısmakla olmuyor belki kilo verdiriyor ama hepimiz insanız nefsimiz var o börekler tatlılar ekmekler her zaman olacak hayatımızda ve olmalı da. Bunun için normal yiyip sporla koruyorum hem de hayatım düzene girdi.,
Teşekkür ederim bu arada ben de sizi tebrik ederim inşallah sizin de sporunuz daimi olur istediğiniz kiloya inersiniz
Canım klo vereceğine inanıyorum çnkü hedefi belirlemişsin ve emin adımlarla lerliyorsunÇocukluğum zayıftı sonra sınav stresi derken 100 kg kadardım sonra diyet+spor ile 50 kg düştüm bu kilom 4-5 sene korudum sonra evlendim ve yine birden kilo aldım ve veremedim sonra birisi doktora çıkmamı tavsiye etti öğrendim ki tip 2 diyabetim malesef keşke daha önceden bilseydim ve 2 sene uğraştım sonra gecen sene Karatay beslenmesini ögrendim şimdi de spor ile destekledim neden mi bu kadar fazla spor yapıyorum insülin direncinin düşmesi için ve bacaklarımın kuvvetlenmesini istiyorum inşallah yüzmeyede gitmeyi planlıyorum evliliğimi kurtarmam kiloma bağlı acı ama gerçek hani derler ya güzellik 10 dur 9 dondur[külot degil giysi ] anlamında eşim söylenmeye başladı başka kıyafetin yok mu hep eşofman giyorsun diye çok uzatmayayım hedeflerim var inşallah hep birlikte veririz
61 cm çok iy hemen defterime kaydedeymBenim bacağım sakat şuan spor yapamıyorumsahalardayken şöyle yapıyordum
3 sene önce günde 7.5 km yürüyerek 3 ayda 13 kilo verdim. Sabah akşam yürüyordum ama ve yaz aylarıydı. Kilolar bir anda gidince her yerimden gitti ve en fazla incelen yer bel çevrem oldu. Yürüyüşün en güzel spor olduğunu düşünüyorum. Pilatesle destekledim yürüyüşü 3 senedir bıraktığım tek dönem 6 aylık yurt dışı sürecim oldu. Orda da kilo aldım zaten ama pilates öyle etkili olmuştu ki aldığım kilolar görüntüme çok fazla yansımadı. Temmuzdan beri de Cassey Ho ile pilates yapıyorum onun 1 aylık beginner programıyla başladım her ay devam ettim,belim yaklaşık 5 cm inceldi. Bu yarışmaya 63 ile başladım, şuan 61 cm. Ve bu 5 cm de 10 günlük callenatics in de önemi var. Kalçamdan aşırı incelttiği için bırakmak zorunda kaldım. Bence çok spor yapmak değil etkili yapmak önemli :) haftada 4-5 gün, yarım saat de olsa hiç bırakmadan bugünlere geldim.
beliim 66 67 cıkıyor bazen deaaa boyumuz aynı sayılır ben de 172 cm 57 kiloyum.
Belin kaç ki ya da diğer yerlerini de biliyorsan yazar mısın
maşallah yaBenim bacağım sakat şuan spor yapamıyorumsahalardayken şöyle yapıyordum
Teşekkürler Can'ım inşallah Can'ım kendime buna adadım artık olucak olmalı artıkCanım klo vereceğine inanıyorum çnkü hedefi belirlemişsin ve emin adımlarla lerliyorsun
Dans etmeyi sever misin? Dans et bence sıkmaz hem. Bir ara deli gibi nezdime falan yapıyordum. Bol bol göbek at hem modun yükselir hem incelirsinmaşallah ya
ben o kadar yürüyemem sıkılırım :)
bana şöyle etkili bel egzersizleri lazım
dans eğitmeniyim :))Dans etmeyi sever misin? Dans et bence sıkmaz hem. Bir ara deli gibi nezdime falan yapıyordum. Bol bol göbek at hem modun yükselir hem incelirsin
Waowwww müthiş !dans eğitmeniyim :))
salsa ve zumba branşında
ama belime etki etmiyor sankii
Evet pilates inceltiyor Can'ım dogruyu demişsinWaowwww müthiş !
Bayıldım mesleğine
Bence sana öyle geliyor bak psikolojik.
Bazen ne kadar zayıflasa da geniş görüyor insan kendini :) eminim sen oldukça fitsindir
Kısa sürede belden inceleceğine inanıyorum :)
Pilatesi bir dene derim ben :)
mesleğim değil canım ek iş :))Waowwww müthiş !
Bayıldım mesleğine
Bence sana öyle geliyor bak psikolojik.
Bazen ne kadar zayıflasa da geniş görüyor insan kendini :) eminim sen oldukça fitsindir
Kısa sürede belden inceleceğine inanıyorum :)
Pilatesi bir dene derim ben :)
Eee iyi ya kız sana öyle geliyo demek ki obeliim 66 67 cıkıyor bazen de
diğer yerlerim ne
Ben de sözlüyüm canım şimdi 75 kiloda ünide tanıştık sonra ben 80 85 90 derken bi baktım 100 olmuşum. O askerdeyken verdim ben de kilo gelince şok geçirdi. Hep 65 olman lazım aşırı zayıf duruyon falan diyo ama geçen birlikte kıyafet almaya gittik şu fiziğe bak ya maşallah dedi bana:))Çocukluğum zayıftı sonra sınav stresi derken 100 kg kadardım sonra diyet+spor ile 50 kg düştüm bu kilom 4-5 sene korudum sonra evlendim ve yine birden kilo aldım ve veremedim sonra birisi doktora çıkmamı tavsiye etti öğrendim ki tip 2 diyabetim malesef keşke daha önceden bilseydim ve 2 sene uğraştım sonra gecen sene Karatay beslenmesini ögrendim şimdi de spor ile destekledim neden mi bu kadar fazla spor yapıyorum insülin direncinin düşmesi için ve bacaklarımın kuvvetlenmesini istiyorum inşallah yüzmeyede gitmeyi planlıyorum evliliğimi kurtarmam kiloma bağlı acı ama gerçek hani derler ya güzellik 10 dur 9 dondur[külot degil giysi ] anlamında eşim söylenmeye başladı başka kıyafetin yok mu hep eşofman giyorsun diye çok uzatmayayım hedeflerim var inşallah hep birlikte veririz
Eee iyi ya kız sana öyle geliyo demek ki o
Yaa gögüs kalça bacak falan demek istedim:)))
gögüs 85 kalça 90 ama hiç 90lık hali yok bakmaEvet kızlar tecrübeyle sabittir pilates gibisi yok ya. O vücudu şekle sokması insanı dinç hissettirmesi mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?