- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın dagcıC CallanPinckney canım ben sürekli yapıyorum yıllardır.
yazmak pek heyecanlı gelmedi.
artık rutinleştiği için.:)
tabi ki canım.:)harikasın dagcı
arada gel buraya da yaz
sohbet amaçlı da gel
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bel ölçülerini ne zaman vercezharikasın dagcı
arada gel buraya da yaz
sohbet amaçlı da gel
bel ölçülerini verenleri not alıp listeledimGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın bel ölçülerini ne zaman vercez
Valla ben uslsnmaz oldum bu hafta sporunu yapıyorum affedilirim inşallah dış hastalık ustune eltim doğurdu kendi takımıma bile bakamadim valla bel ölçüsü aynı spor yok ki düşsün bu hafta dönüyorum
:)) tamam eriğim dön artık sahalara :)))Valla ben uslsnmaz oldum bu hafta sporunu yapıyorum affedilirim inşallah dış hastalık ustune eltim doğurdu kendi takımıma bile bakamadim valla bel ölçüsü aynı spor yok ki düşsün bu hafta dönüyorum
tmm cnm not alıyorumbenim bel 66 cm canım
bakalım ne kadar incelcek
hiç sorun değil tabi ki :) çok teşekkür ederim :)canım geç cevap yazdığım için üzgünüm
benim için yoğun bir haftaydı
bu hafta 7 günün 4 günü 30 dakikadan fazla spor yaparsan listeye alınırsın
Ben yürüyüş ve pilates yapıyorum sürekli canım son bir haftadır da koşuya başladım.su321 GirLookingForLove kızlar gördüğüm kadarıyla belleriniz ince
ne tür spor/egzersiz yapıyorsunuz ?? :)
ama sadece yürüyüş pilatesle bel bu kadar incelmez yaaBen yürüyüş ve pilates yapıyorum sürekli canım son bir haftadır da koşuya başladım.
Benim belim 95 cm ydi 1 yıl önce tatlım 100 kilodan düştüm ben.ama sadece yürüyüş pilatesle bel bu kadar incelmez yaa