- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
@deniz3344 bu adımsayarı indirdim çay almaya gittim geldim 67 adım dedi sonra telefonu bıraktım masada,bir süre sonra bakayım hala 67 mi dedim 560 yazıyo her elime aldığımda yürüdüm mü sayıyoki nolcak böyle buDünkü adım sayım toplam da 10579 olmuş
Ben olmak isteriimm beeennnözellikle gençken kim böyle görünmek istemez ki
neden biz aynaya baktığımızda bunu göremeyelim
ya da bunu
evet ya dün de aynısı olmuştu başka biriyle nasıl denk geliyor bana anlamıyorum :) ben de düzelttim artık bizden sonraki hangisinden istiyorsa alsın aynısı zaten :)dişi anka aynı anda yazmısız düzelttim:)
930 cok iyi maşallah17 KASIM SPOR YAPANLAR LİSTESİ 1-Metebatur= 50 dk Leslie Hıtt radio remix 629 cal+ Jessıca smıth 30 dk 301 cal. Toplamda 930 cal
Telefondakiler cok hassas mağlesef@deniz3344 bu adımsayarı indirdim çay almaya gittim geldim 67 adım dedi sonra telefonu bıraktım masada,bir süre sonra bakayım hala 67 mi dedim 560 yazıyo her elime aldığımda yürüdüm mü sayıyoki nolcak böyle buseninkide öylemi??
sagol canımm : ))))
Canım düğün hazırlıkları nasık gidiyor : )17 KASIM SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1-Metebatur= 50 dk Leslie Hıtt radio remix 629 cal+ Jessıca smıth 30 dk 301 cal. Toplamda 930 cal
2-Şekerpancarı71= focus t25 cardio esneme dahil 30 dk+200 thing master aletiyle iç bacak çalışma+15 sert yayla göğüs çalışma 4 dk Toplam= 34 dk
3-hedef52=40 d. yürüyüş
4- M Merve= Yürüyüş=70 dk
5-dişianka= 20dk cadio+ 15dk bölgesel=35dk
Hepsiburadadan 10 tl miydi neydi adımsayar aldımadımsayar uygulamalarının hiç birini beğenemedim ya. memnun kaldıgınız uygulama var mı?
çok aktif bi hazırlık yok canım şuan. yavaş yavaş çeyizlik şeyleri toparlamaya çalışıyorum işte. uygun uygun buldukça. şimdiden de evi doldurmak istemiyorum biraz daha bahar ayında yoğunlaşırım sanırım :)Canım düğün hazırlıkları nasık gidiyor : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?