- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Teşekkür ederim tatlim.Ayy harikaa 100 lu kilolardan 50 leri gormek tebrik ederimsu321 kuzum zaten marifet korumakta bir sekilde kilo veriliyor cesitli diyetlerle ama koruma doneminde tek bi yontem var abartmadan herseyden tatmak ve duzenli spor yapmak. İnsallah hic birimiz bidaha kilo sorunu yasamayiz
Ben de ilkokulda 50 li ortaokulda 70li kilolardaydım.aynen
ben orta okuldayken 70 kiloyu görmüştüm
artık dısarı cıkmak istemiyordum,annem mezurayla ölçülerimi alıp bana giysi getiriyordu,bu bir ergen için kötü gerçekten
ve yemeği de ihtiyactan yemedik,ya sıkıntıyı bastırmak için,ya da can sıkıntısından..işte bu en kötüsü çünkü bizim sorunlarla başedemediğimizin göstergesi,savaşmak yerine kaçıyoruz...ya da meşgul olmalıyız,hayatımızın her anı dolu olmalı, eğer boşluğa düşüp yemek yiyecek kadar canımız sıkılıyorsa bu hayatı yaşamadığımız anlamına gelir
yani şişmanlık sadece şişmanlık değildir,bu kelimenin altında bir sürü gizli duygu ve kelime var
yemeklerle sağlıksız ilişki kurmuşuz,bir de alışkanlıklar var. Mesela bana haftaya ailem gelecek,ben dedim anneme: ''cok yiyemem bu sefer'',diyor ki: ''biz bir daha ne zaman geleceğiz''...yani bizim ilişkimiz oturup birlikte yemek yemek üzerine dayalı. bu psikolojiyi ben de eşime uygulamaya çalıştım, hadi gel beraber film izleyip ıvırzıvırın dibine vuralım dedim ama o reddetti,bir şey izlerken asla yemez,porsiyonları dikkatlidir her zaman,acıkmadan bir şey yemez v.s......eğer eşim böyle biri olmamış olmasaydı ben şuan obez olurdum,çok açık ve net
Günlük nerdeyse 3 saat spor biraz abartılı değil mi? Yani uzun vadede mantıklı olduğunu düşünmüyorum ha yapıyorum diyorsan da helal olsun sanaBen de ilkokulda 50 li ortaokulda 70li kilolardaydım.
Formamı yani eteğini mahalledeki komşu bi teyze dikmişti ve mahalledeki bütün kadınlar varken Su ile ölçülerimiz aynı demişti. Hiç aklımdan çıkmıyor o sözler.
Bak yine gözümün önüne geldi tekrar yaşamış gibi oldum
Valla canım her gün bu kadar olmasa da 1 yıldır yapmadığım gün olmadı.Günlük nerdeyse 3 saat spor biraz abartılı değil mi? Yani uzun vadede mantıklı olduğunu düşünmüyorum ha yapıyorum diyorsan da helal olsun sana
Anladım çok iyi... Peki ne kadar sürede ve Nasıl 50 şi kilolara düştünValla canım her gün bu kadar olmasa da 1 yıldır yapmadığım gün olmadı.
Yürüyüş ve sguat rutin halde artık benim için pilatesi bazı günler ekstradan yapıyorum.
99 dan 57 ye düştüm.Anladım çok iyi... Peki ne kadar sürede ve Nasıl 50 şi kilolara düştün
Herhangi Bi diyet falan yaptın mı99 dan 57 ye düştüm.
15 ay oldu canım. İlk 3 ay hiç spor yapmadım sonra yürüyüş ve leslie ile başladım.
8 ayda kiloyu verdim sonra da koruma yaptım canım.
Yok canim belli.bi.listem yoktu ama iki ogun yedim. Ben ara ogunle zayiflayamayan biriyim. Birde haftada bir gun serbest gunumdu ama saat miktar yiyecek kisitlamasiz serbest istenilen kadar yedim:))Herhangi Bi diyet falan yaptın mı
Evet yemek icin yasayanlardan oldugumuz icin boyleyizTeşekkür ederim tatlim.
Yani kilo sorunu varsa ki cogunlugumuzun oyle yemege duskun kisiler oluyoruz.
Ben yemek yemekten zevk alan biriyim hal boyle olunca da sporla dengelemek şart oluyor.
Cok şükür bir yili gecti insallah herkes istedigi kiloya iner ve sporu da hayatimizin vazgecilmezi haline getiririz.
İnşallah canım hepimiz istediğimiz kiloda olalım sağlıklı bi şekildeEvet yemek icin yasayanlardan oldugumuz icin boyleyizmasallah sana insallah hic kilo sorunu yasamazsjn bidaha darisi basimiza
Bel olcusu 70 den kucuk olanlar bizden degildirHANIMLAR KÜÇÜK ÇIKIYOR AMA TEMEL TABLOMUZ BU
Eki Görüntüle 1691206
Kız güldürdün beni yaaBel olcusu 70 den kucuk olanlar bizden degildir
Fena kiskandim arkadas ama yaaa, 85 benim belim ve 63 ve 65 hoffff nasil rakam bunlar, bence yiyin siz yiyin bize yaklasin
Helal olsun canim99 dan 57 ye düştüm.
15 ay oldu canım. İlk 3 ay hiç spor yapmadım sonra yürüyüş ve leslie ile başladım.
8 ayda kiloyu verdim sonra da koruma yaptım canım.
Ay acaip motive oldum seni okuyunca ve tabi hirsda yaptim, harikasin.Kız güldürdün beni yaa
Benim belimden kalın bacağım vardı 71 cm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?