• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Gunaydin canimm. Vucut icin en ideal saat 16.00 mis aslinda.. Ama yemekten 2 saat sonra yapilmali kendine uygun saatte.. Sabah saatlerinde 45 dakika tempolu yapilan spor metabolizmayi 16 saat boyunca canli tutuyor yag yakimi devam edior. Kendine gore ayarla kuzum tok karnina yapma
Peki sabah saatlerinde yapmak istersek Kalkar kalkma aç karnına yapsak yine dediğin şey olur mu?

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum :KK68:
Bugün bende öğleden sonra yapacağım inşallah sporumu :21::21::21:

HAFTANIN DERECELERİ
su321 su321 520 dakika ile birinci
smiley-face-thumbs-up-cartoon-Kijgzoeiq.jpeg

@akrep33 470 dakika ile ikinci

be758353de2fdaf7a5ae2f4a8a391405.jpg

oynakbasi34 oynakbasi34 350 dakika ile üçüncü
smiley_788468.png

TEBRİKLERRRR HANIMLARRRR:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Anammmmmm ne kaaa sevindim anlatamam :21::21::21::21::21:

Eee bu gazla ben kesinlikle sporumu atlatmadan yaparım :KK68:

kızlar baya uğraştım ama sonunda bir şeye benzedi tablo
Eki Görüntüle 1691207
Eki Görüntüle 1691208

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK15:
Hakkını helal et okadar koşturmaca arasında bukadar uğraştın bizler için :KK60:

sen daha iyi bilirsin cnm,spor hakkında daha çok bilgin var
hem bukadar kilo vermiş birinin öğütlerini de dinlemek lazım diye düşünüyorum
Esimin basini sisiriyorum spor konusunda yildi sanirim adam :-) asiri spor yaptigim donemler kilo vermem yavasladi kuzum cunku kas kutle artio giden kilo gorunmuyor. Diyetisyenler bile kilo verme isi bitince agir sporlari oneriyorlar. Zatn 3 kg kaldi onlarda gidincr sabah aksam spor yapip kas kutlemi arttricam sadece. Hemde kilomu korumus olurum
Peki sabah saatlerinde yapmak istersek Kalkar kalkma aç karnına yapsak yine dediğin şey olur mu?
sabah yapcaksan uyaninca 1 bardak sut veya kefir icip yapabilirsin hem kaslarin protein alir uyanir daha cok faydasini gorursun. Ben gunun hangi saati spor yaparsam yapim 1 cay bardagi sut iciyorum

Dünkü adım sayım toplam da 10579 olmuş:KK9:
harika denizcim sen artık aktif bir bireysin :))))
aktif sayılmamız için 10bini geçmemiz gerekiyormuş,hiç de öyle kolay bir iş değil

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum :KK68:
Bugün bende öğleden sonra yapacağım inşallah sporumu :21::21::21:

Anammmmmm ne kaaa sevindim anlatamam :21::21::21::21::21:

Eee bu gazla ben kesinlikle sporumu atlatmadan yaparım :KK68:

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK15:
Hakkını helal et okadar koşturmaca arasında bukadar uğraştın bizler için :KK60:
ay canım ne demek siz de helal edin,inşallah daha da motive oluruz
C CallanPinckney eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş gerçekten
çok sağol canım
maksak sporla sağlıklı fit yaşayalım,bunlar da küçük motivasyonlar : ))
Sabah 6.40 da uyandım yapsam mı yapmasam mı derken 2000 sayı ip atladım
7.25 te evden çıktım 50 dakika yürümüşüm 5047 adım olmuş
100 squatımı da yaptım tabii ki en son:KK9:
vovv şimdiden 5bini görmüşsün,ben daha bini göremedim
kızım uyudu şimdi,ben de spora koşayım
Esimin basini sisiriyorum spor konusunda yildi sanirim adam :-) asiri spor yaptigim donemler kilo vermem yavasladi kuzum cunku kas kutle artio giden kilo gorunmuyor. Diyetisyenler bile kilo verme isi bitince agir sporlari oneriyorlar. Zatn 3 kg kaldi onlarda gidincr sabah aksam spor yapip kas kutlemi arttricam sadece. Hemde kilomu korumus olurum
sabah yapcaksan uyaninca 1 bardak sut veya kefir icip yapabilirsin hem kaslarin protein alir uyanir daha cok faydasini gorursun. Ben gunun hangi saati spor yaparsam yapim 1 cay bardagi sut iciyorum
evet haklısın koruma dönemi sporu arttırmak en iyisi
kulakları çınlasın : )) su321 su321 100lü kilolardan 50lelere düşmüş,şimdi bel ölçsü 64 cm (yani takımımızdaki en ince belli 2. arkadaş) spora herkesten 1 gün sonra basladı ama en cok sporu yaparak birinci oldu,şimdi koruma döneminde ama sporları harika (ben kendisine rol modelimsin diye takılıyorum hep :) ) (maşallah diyeyim hem sana hem de suya, böyle devam edin inşallah)
benim gibi insanların yaptığı hata koruma döneminde her şeyi yiyip,sporu artık bırakabileceklerini düşünmeleri.aslında bunun doğru olmadığını biliyoruz ama yeme üzerindeki denetimimiz kalkınca her şeyi yiyebileceğimiz hissine kapılıyoruz sanırım
bu seferki koruma döneminde ben de sen ve su gibi davranacağım,korumak cok daha önemli : ))

harika denizcim sen artık aktif bir bireysin :))))
aktif sayılmamız için 10bini geçmemiz gerekiyormuş,hiç de öyle kolay bir iş değil

ay canım ne demek siz de helal edin,inşallah daha da motive oluruz

çok sağol canım
maksak sporla sağlıklı fit yaşayalım,bunlar da küçük motivasyonlar : ))

vovv şimdiden 5bini görmüşsün,ben daha bini göremedim
kızım uyudu şimdi,ben de spora koşayım

evet haklısın koruma dönemi sporu arttırmak en iyisi
kulakları çınlasın : )) su321 su321 100lü kilolardan 50lelere düşmüş,şimdi bel ölçsü 64 cm (yani takımımızdaki en ince belli 2. arkadaş) spora herkesten 1 gün sonra basladı ama en cok sporu yaparak birinci oldu,şimdi koruma döneminde ama sporları harika (ben kendisine rol modelimsin diye takılıyorum hep :) ) (maşallah diyeyim hem sana hem de suya, böyle devam edin inşallah)
benim gibi insanların yaptığı hata koruma döneminde her şeyi yiyip,sporu artık bırakabileceklerini düşünmeleri.aslında bunun doğru olmadığını biliyoruz ama yeme üzerindeki denetimimiz kalkınca her şeyi yiyebileceğimiz hissine kapılıyoruz sanırım
bu seferki koruma döneminde ben de sen ve su gibi davranacağım,korumak cok daha önemli : ))
Ayy harikaa 100 lu kilolardan 50 leri gormek tebrik ederim su321 su321 kuzum zaten marifet korumakta bir sekilde kilo veriliyor cesitli diyetlerle ama koruma doneminde tek bi yontem var abartmadan herseyden tatmak ve duzenli spor yapmak. İnsallah hic birimiz bidaha kilo sorunu yasamayiz

Ayy harikaa 100 lu kilolardan 50 leri gormek tebrik ederim su321 su321 kuzum zaten marifet korumakta bir sekilde kilo veriliyor cesitli diyetlerle ama koruma doneminde tek bi yontem var abartmadan herseyden tatmak ve duzenli spor yapmak. İnsallah hic birimiz bidaha kilo sorunu yasamayiz
inşallah canım
kilo çok kötü bir şey,hem sağlığına zarar veriyor,hem özgüvenine (yemek yemeni bile kontrol edememek insanın kendi iradesinin zayıf olduğuna inanmasına sebep oluyor) o küçük renkli iç çamaşırları hiçbir zaman giyememek, insanların seni yargılaması ya da güzel bulmaması vs...yani kilo her şeyi etkiliyor
oysa nefis kontrolü zordur,yemeği kısmak,iradeyi kullanıp spor yapmak,bunlar hiççççç kolay seyler değil ve adım adım vucud bunlara alıştırmalı,yoksa olmuyor...insan kendine çok yüklenmemeli,zamanla her şey gayet de güzel oluyor

inşallah canım
kilo çok kötü bir şey,hem sağlığına zarar veriyor,hem özgüvenine (yemek yemeni bile kontrol edememek insanın kendi iradesinin zayıf olduğuna inanmasına sebep oluyor) o küçük renkli iç çamaşırları hiçbir zaman giyememek, insanların seni yargılaması ya da güzel bulmaması vs...yani kilo her şeyi etkiliyor
oysa nefis kontrolü zordur,yemeği kısmak,iradeyi kullanıp spor yapmak,bunlar hiççççç kolay seyler değil ve adım adım vucud bunlara alıştırmalı,yoksa olmuyor...insan kendine çok yüklenmemeli,zamanla her şey gayet de güzel oluyor
İnsan kilolu olunca ben bunu bile yapamiyorum su halime bak kendime hukmum gecmio hissedio aynen dedigin gibi.. Bi alisverise gittiginde beden olcunu sorduklainda rahatca soyleyememek.. Yasindan buyuk giyinmek cunku cogu guzel seylerin buyuk bedeni yok buyuk bedenlerdede fazla tercih yok.. Kendimiz icin kendi elimizde zayiflamak.. Bi soz okumustum cok hosuma gitmisti " Hic bir yemek istedigim beden kiyafeti giymek kadar lezzetli degil"

İnsan kilolu olunca ben bunu bile yapamiyorum su halime bak kendime hukmum gecmio hissedio aynen dedigin gibi.. Bi alisverise gittiginde beden olcunu sorduklainda rahatca soyleyememek.. Yasindan buyuk giyinmek cunku cogu guzel seylerin buyuk bedeni yok buyuk bedenlerdede fazla tercih yok.. Kendimiz icin kendi elimizde zayiflamak.. Bi soz okumustum cok hosuma gitmisti " Hic bir yemek istedigim beden kiyafeti giymek kadar lezzetli degil"
aynen
ben orta okuldayken 70 kiloyu görmüştüm
artık dısarı cıkmak istemiyordum,annem mezurayla ölçülerimi alıp bana giysi getiriyordu,bu bir ergen için kötü gerçekten
ve yemeği de ihtiyactan yemedik,ya sıkıntıyı bastırmak için,ya da can sıkıntısından..işte bu en kötüsü çünkü bizim sorunlarla başedemediğimizin göstergesi,savaşmak yerine kaçıyoruz...ya da meşgul olmalıyız,hayatımızın her anı dolu olmalı, eğer boşluğa düşüp yemek yiyecek kadar canımız sıkılıyorsa bu hayatı yaşamadığımız anlamına gelir
yani şişmanlık sadece şişmanlık değildir,bu kelimenin altında bir sürü gizli duygu ve kelime var
yemeklerle sağlıksız ilişki kurmuşuz,bir de alışkanlıklar var. Mesela bana haftaya ailem gelecek,ben dedim anneme: ''cok yiyemem bu sefer'',diyor ki: ''biz bir daha ne zaman geleceğiz''...yani bizim ilişkimiz oturup birlikte yemek yemek üzerine dayalı. bu psikolojiyi ben de eşime uygulamaya çalıştım, hadi gel beraber film izleyip ıvırzıvırın dibine vuralım dedim ama o reddetti,bir şey izlerken asla yemez,porsiyonları dikkatlidir her zaman,acıkmadan bir şey yemez v.s......eğer eşim böyle biri olmamış olmasaydı ben şuan obez olurdum,çok açık ve net

16 KASIM PAZARTESİ SPOR LİSTESİ

1-kakaovanilya = 61 dk yürüyüş + 5 dk şınav, mekik, squat = 66 dakika
2-dişianka= 10 dk dans + 20 dk bölgesel egzersiz = toplam 30dk
3-Metebatur zumba step 40'+ 20 dk jessica sımıth kardio= 60 dk/ 926 cal
4- Su321= 100 sguat + 1.5 saat yürüyüş + 45 dakika pilates= 145 dakika
5.2.Beliz33=Focus t25 Total Body Circuit 30 dk + 150 squat+50 üçgen+20 dk. bel hareketi sağa sola döndürme=8o dk
[
6-esmaa_m= 1 saat tempolu yürüyüş
7-deniz3344=Sabah 40 dakika yürüyüş 4447 adım+100 squat+5150 adım da öğle:KK66:
8-M Merve= Yürüyüş= 45 dk
9-selvos88= 45 dakika(cardio+kas)
10- charmant= 45dk leslie+20dk kas=85 dk
11- GirLookingForLove= 40 dk bölgesel(karın-kalça-kol ve 100 squat) + 90 dk tempolu yürüyüş
12.daydream15=70 dakika yürüyüş
13.erigim= 120dk yuruyus
14.mefkurem =30 dk.yürüyüş
15.danur =Leslie süper burn 40 dk great Abs 8 dk = 48 dk
16. Deadline= focus t25 + 10 dk zumba+10 dk karın bacak videosu+ ekstra strech= 60 dk
17. Ahufizar: 20 dk bisiklet (5.5 km), 1 saat yürüyüş( 6km) 100 mekik, 20 sağ mekik, 20 sol mekik, esneme hareketleri.
18. derman=yürüyüş=60 dk
19. Mavibocuk=yürüyüş=60dk
20.gamze42=zumba+step= 60 dk
21. akrep33: 90 dk yürüyüş: 90 dk
22. Yesa1 = t focus lower ve esneme = 27 dk
23.ikonia=3 mil leslie+karisik hareketler=50dk
24.kahvelibayan=Leslie 3 ml=45dk
25.begüm75 = egzersiz = 30 dk
26.g_albyrk= 1 mill express leslie + 20 dak fat burning cardio + 70 squat + bel, karın, kalçe, bacak egzersizleri =55 dk
27.dagci=50 dk sopa+great body+callenetics

16 KASIM PAZARTESİ SPOR LİSTESİ

1-kakaovanilya = 61 dk yürüyüş + 5 dk şınav, mekik, squat = 66 dakika
2-dişianka= 10 dk dans + 20 dk bölgesel egzersiz = toplam 30dk
3-Metebatur zumba step 40'+ 20 dk jessica sımıth kardio= 60 dk/ 926 cal
4- Su321= 100 sguat + 1.5 saat yürüyüş + 45 dakika pilates= 145 dakika
5.2.Beliz33=Focus t25 Total Body Circuit 30 dk + 150 squat+50 üçgen+20 dk. bel hareketi sağa sola döndürme=8o dk
[
6-esmaa_m= 1 saat tempolu yürüyüş
7-deniz3344=Sabah 40 dakika yürüyüş 4447 adım+100 squat+5150 adım da öğle:KK66:
8-M Merve= Yürüyüş= 45 dk
9-selvos88= 45 dakika(cardio+kas)
10- charmant= 45dk leslie+20dk kas=85 dk
11- GirLookingForLove= 40 dk bölgesel(karın-kalça-kol ve 100 squat) + 90 dk tempolu yürüyüş
12.daydream15=70 dakika yürüyüş
13.erigim= 120dk yuruyus
14.mefkurem =30 dk.yürüyüş
15.danur =Leslie süper burn 40 dk great Abs 8 dk = 48 dk
16. Deadline= focus t25 + 10 dk zumba+10 dk karın bacak videosu+ ekstra strech= 60 dk
17. Ahufizar: 20 dk bisiklet (5.5 km), 1 saat yürüyüş( 6km) 100 mekik, 20 sağ mekik, 20 sol mekik, esneme hareketleri.
18. derman=yürüyüş=60 dk
19. Mavibocuk=yürüyüş=60dk
20.gamze42=zumba+step= 60 dk
21. akrep33: 90 dk yürüyüş: 90 dk
22. Yesa1 = t focus lower ve esneme = 27 dk
23.ikonia=3 mil leslie+karisik hareketler=50dk
24.kahvelibayan=Leslie 3 ml=45dk
25.begüm75 = egzersiz = 30 dk
26.g_albyrk= 1 mill express leslie + 20 dak fat burning cardio + 70 squat + bel, karın, kalçe, bacak egzersizleri =55 dk
27.dagci=50 dk sopa+great body+callenetics
28.callan= 1mile leslie+ 15 dkk dans=30 dakika

evet arkadaşlar liste kapandı

aynen
ben orta okuldayken 70 kiloyu görmüştüm
artık dısarı cıkmak istemiyordum,annem mezurayla ölçülerimi alıp bana giysi getiriyordu,bu bir ergen için kötü gerçekten
ve yemeği de ihtiyactan yemedik,ya sıkıntıyı bastırmak için,ya da can sıkıntısından..işte bu en kötüsü çünkü bizim sorunlarla başedemediğimizin göstergesi,savaşmak yerine kaçıyoruz...ya da meşgul olmalıyız,hayatımızın her anı dolu olmalı, eğer boşluğa düşüp yemek yiyecek kadar canımız sıkılıyorsa bu hayatı yaşamadığımız anlamına gelir
yani şişmanlık sadece şişmanlık değildir,bu kelimenin altında bir sürü gizli duygu ve kelime var
yemeklerle sağlıksız ilişki kurmuşuz,bir de alışkanlıklar var. Mesela bana haftaya ailem gelecek,ben dedim anneme: ''cok yiyemem bu sefer'',diyor ki: ''biz bir daha ne zaman geleceğiz''...yani bizim ilişkimiz oturup birlikte yemek yemek üzerine dayalı. bu psikolojiyi ben de eşime uygulamaya çalıştım, hadi gel beraber film izleyip ıvırzıvırın dibine vuralım dedim ama o reddetti,bir şey izlerken asla yemez,porsiyonları dikkatlidir her zaman,acıkmadan bir şey yemez v.s......eğer eşim böyle biri olmamış olmasaydı ben şuan obez olurdum,çok açık ve net
Gucsuzlukten yedik haklisin.. Ben aglayarak ne bulduysam yedigim gunler biliyorum.. Tv izlerken elimin altinda surekli bisi olmasi lazim agzim bos kalmasin vs.. Annemde ben oraya gitcegimde ne yapim canin ne cekiyor ilk soru bu.. Misafiri bile yemek olarak goruyoruz toplumca :-) yasamak icin yemek lazim yemek icin yasamak deil

Back