- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Olurum tabiki iste yeter:))Ay acaip motive oldum seni okuyunca ve tabi hirsda yaptim, harikasin.
Sen hep yakinimda ol
Utaniyo insan tabi 60 kusurlu bel olcusu gorunce ve tabi kendine kiziyornasil boyle oldun diye, bir zamanlar gururlu ama bel olcusu 60 kusurlu bir akrep vardi diyorum gecmise attigim ama yine dirilticem insallah ve sabit kalacak inissiz cikissiz olacak bu sefer insallah
ben bugün deli gibi yiyorum çikolata meyveli yoğurt ilk defa yedikçe kendimi aç hissediyorumBel olcusu 70 den kucuk olanlar bizden degildir
Fena kiskandim arkadas ama yaaa, 85 benim belim ve 63 ve 65 hoffff nasil rakam bunlar, bence yiyin siz yiyin bize yaklasin
eline sağlık callancım
Bel olcusu 70 den kucuk olanlar bizden degildir
Fena kiskandim arkadas ama yaaa, 85 benim belim ve 63 ve 65 hoffff nasil rakam bunlar, bence yiyin siz yiyin bize yaklasin
canım listeye kendi kendimizi ekliyoruz yoksa yaptığın sporlar arada kaynar bu seferlik ekliyorum benBir buçuk saat yürüyüş
10 dk egzersiz
Spor yapmayi severim ben tabi istikrarli olamiyorum, boyle yarismalar sayesinde spor aliskanligim olacak insallah.Olurum tabiki iste yeter:))
Sen de güzel spor yapmışsın maşallah
Naptin kuzu, hemen birak elindekileri ve su ic onlarin yerine.ben bugün deli gibi yiyorum çikolata meyveli yoğurt ilk defa yedikçe kendimi aç hissediyorum
regl oldum ondan sanırım kolay kolay acıkmam bu defa şaştım ...Mersinli misin akrep ''33 ''ten değil kuzu yazmandan dolayıNaptin kuzu, hemen birak elindekileri ve su ic onlarin yerine.
Bir buçuk saat yürüyüş
10 dk egzersiz
Canım. Listeyi son yayınlayan kişinin mesajına cevapla deyip listeye adını ekle olur mu.Bu mesajlar sayılmiyor
yesa1 ve ben bulduğumuz her spor topiğne dalıyoruz gibi nerde spor orda biz
Mersinliler kuzu mu yazıyor?regl oldum ondan sanırım kolay kolay acıkmam bu defa şaştım ...Mersinli misin akrep ''33 ''ten değil kuzu yazmandan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?