- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Peki sabah saatlerinde yapmak istersek Kalkar kalkma aç karnına yapsak yine dediğin şey olur mu?Gunaydin canimm. Vucut icin en ideal saat 16.00 mis aslinda.. Ama yemekten 2 saat sonra yapilmali kendine uygun saatte.. Sabah saatlerinde 45 dakika tempolu yapilan spor metabolizmayi 16 saat boyunca canli tutuyor yag yakimi devam edior. Kendine gore ayarla kuzum tok karnina yapma
HAFTANIN DERECELERİ
su321 520 dakika ile birinci
@akrep33 470 dakika ile ikinci
oynakbasi34 350 dakika ile üçüncü
TEBRİKLERRRR HANIMLARRRR
Esimin basini sisiriyorum spor konusunda yildi sanirim adamsen daha iyi bilirsin cnm,spor hakkında daha çok bilgin var
hem bukadar kilo vermiş birinin öğütlerini de dinlemek lazım diye düşünüyorum
sabah yapcaksan uyaninca 1 bardak sut veya kefir icip yapabilirsin hem kaslarin protein alir uyanir daha cok faydasini gorursun. Ben gunun hangi saati spor yaparsam yapim 1 cay bardagi sut iciyorumPeki sabah saatlerinde yapmak istersek Kalkar kalkma aç karnına yapsak yine dediğin şey olur mu?
harika denizcim sen artık aktif bir bireysin :))))Dünkü adım sayım toplam da 10579 olmuş
ay canım ne demek siz de helal edin,inşallah daha da motive oluruzHerkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum
Bugün bende öğleden sonra yapacağım inşallah sporumu
Anammmmmm ne kaaa sevindim anlatamam
Eee bu gazla ben kesinlikle sporumu atlatmadan yaparım
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et okadar koşturmaca arasında bukadar uğraştın bizler için
çok sağol canımC CallanPinckney eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş gerçekten
vovv şimdiden 5bini görmüşsün,ben daha bini göremedimSabah 6.40 da uyandım yapsam mı yapmasam mı derken 2000 sayı ip atladım
7.25 te evden çıktım 50 dakika yürümüşüm 5047 adım olmuş
100 squatımı da yaptım tabii ki en son
evet haklısın koruma dönemi sporu arttırmak en iyisiEsimin basini sisiriyorum spor konusunda yildi sanirim adamasiri spor yaptigim donemler kilo vermem yavasladi kuzum cunku kas kutle artio giden kilo gorunmuyor. Diyetisyenler bile kilo verme isi bitince agir sporlari oneriyorlar. Zatn 3 kg kaldi onlarda gidincr sabah aksam spor yapip kas kutlemi arttricam sadece. Hemde kilomu korumus olurum
sabah yapcaksan uyaninca 1 bardak sut veya kefir icip yapabilirsin hem kaslarin protein alir uyanir daha cok faydasini gorursun. Ben gunun hangi saati spor yaparsam yapim 1 cay bardagi sut iciyorum
Ayy harikaa 100 lu kilolardan 50 leri gormek tebrik ederimharika denizcim sen artık aktif bir bireysin :))))
aktif sayılmamız için 10bini geçmemiz gerekiyormuş,hiç de öyle kolay bir iş değil
ay canım ne demek siz de helal edin,inşallah daha da motive oluruz
çok sağol canım
maksak sporla sağlıklı fit yaşayalım,bunlar da küçük motivasyonlar : ))
vovv şimdiden 5bini görmüşsün,ben daha bini göremedim
kızım uyudu şimdi,ben de spora koşayım
evet haklısın koruma dönemi sporu arttırmak en iyisi
kulakları çınlasın : ))su321 100lü kilolardan 50lelere düşmüş,şimdi bel ölçsü 64 cm (yani takımımızdaki en ince belli 2. arkadaş) spora herkesten 1 gün sonra basladı ama en cok sporu yaparak birinci oldu,şimdi koruma döneminde ama sporları harika (ben kendisine rol modelimsin diye takılıyorum hep :) ) (maşallah diyeyim hem sana hem de suya, böyle devam edin inşallah)
benim gibi insanların yaptığı hata koruma döneminde her şeyi yiyip,sporu artık bırakabileceklerini düşünmeleri.aslında bunun doğru olmadığını biliyoruz ama yeme üzerindeki denetimimiz kalkınca her şeyi yiyebileceğimiz hissine kapılıyoruz sanırım
bu seferki koruma döneminde ben de sen ve su gibi davranacağım,korumak cok daha önemli : ))
inşallah canımAyy harikaa 100 lu kilolardan 50 leri gormek tebrik ederimsu321 kuzum zaten marifet korumakta bir sekilde kilo veriliyor cesitli diyetlerle ama koruma doneminde tek bi yontem var abartmadan herseyden tatmak ve duzenli spor yapmak. İnsallah hic birimiz bidaha kilo sorunu yasamayiz
İnsan kilolu olunca ben bunu bile yapamiyorum su halime bak kendime hukmum gecmio hissedio aynen dedigin gibi.. Bi alisverise gittiginde beden olcunu sorduklainda rahatca soyleyememek.. Yasindan buyuk giyinmek cunku cogu guzel seylerin buyuk bedeni yok buyuk bedenlerdede fazla tercih yok.. Kendimiz icin kendi elimizde zayiflamak.. Bi soz okumustum cok hosuma gitmisti " Hic bir yemek istedigim beden kiyafeti giymek kadar lezzetli degil"inşallah canım
kilo çok kötü bir şey,hem sağlığına zarar veriyor,hem özgüvenine (yemek yemeni bile kontrol edememek insanın kendi iradesinin zayıf olduğuna inanmasına sebep oluyor) o küçük renkli iç çamaşırları hiçbir zaman giyememek, insanların seni yargılaması ya da güzel bulmaması vs...yani kilo her şeyi etkiliyor
oysa nefis kontrolü zordur,yemeği kısmak,iradeyi kullanıp spor yapmak,bunlar hiççççç kolay seyler değil ve adım adım vucud bunlara alıştırmalı,yoksa olmuyor...insan kendine çok yüklenmemeli,zamanla her şey gayet de güzel oluyor
aynenİnsan kilolu olunca ben bunu bile yapamiyorum su halime bak kendime hukmum gecmio hissedio aynen dedigin gibi.. Bi alisverise gittiginde beden olcunu sorduklainda rahatca soyleyememek.. Yasindan buyuk giyinmek cunku cogu guzel seylerin buyuk bedeni yok buyuk bedenlerdede fazla tercih yok.. Kendimiz icin kendi elimizde zayiflamak.. Bi soz okumustum cok hosuma gitmisti " Hic bir yemek istedigim beden kiyafeti giymek kadar lezzetli degil"
Gucsuzlukten yedik haklisin.. Ben aglayarak ne bulduysam yedigim gunler biliyorum.. Tv izlerken elimin altinda surekli bisi olmasi lazim agzim bos kalmasin vs.. Annemde ben oraya gitcegimde ne yapim canin ne cekiyor ilk soru bu.. Misafiri bile yemek olarak goruyoruz toplumcaaynen
ben orta okuldayken 70 kiloyu görmüştüm
artık dısarı cıkmak istemiyordum,annem mezurayla ölçülerimi alıp bana giysi getiriyordu,bu bir ergen için kötü gerçekten
ve yemeği de ihtiyactan yemedik,ya sıkıntıyı bastırmak için,ya da can sıkıntısından..işte bu en kötüsü çünkü bizim sorunlarla başedemediğimizin göstergesi,savaşmak yerine kaçıyoruz...ya da meşgul olmalıyız,hayatımızın her anı dolu olmalı, eğer boşluğa düşüp yemek yiyecek kadar canımız sıkılıyorsa bu hayatı yaşamadığımız anlamına gelir
yani şişmanlık sadece şişmanlık değildir,bu kelimenin altında bir sürü gizli duygu ve kelime var
yemeklerle sağlıksız ilişki kurmuşuz,bir de alışkanlıklar var. Mesela bana haftaya ailem gelecek,ben dedim anneme: ''cok yiyemem bu sefer'',diyor ki: ''biz bir daha ne zaman geleceğiz''...yani bizim ilişkimiz oturup birlikte yemek yemek üzerine dayalı. bu psikolojiyi ben de eşime uygulamaya çalıştım, hadi gel beraber film izleyip ıvırzıvırın dibine vuralım dedim ama o reddetti,bir şey izlerken asla yemez,porsiyonları dikkatlidir her zaman,acıkmadan bir şey yemez v.s......eğer eşim böyle biri olmamış olmasaydı ben şuan obez olurdum,çok açık ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?