Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dimi o kekide arkdaş ım için yaptım yarın giderken evine götürcektim ama dayanamadım 1 ince dilim yedim küçük un helvasınıda yedim ama o daha erken bir sateydi:) kaç kaloriki acaba pofffffffffff

yarın tartılırım belkim :)))

Bende sendenim canim gobegim hamile gibi siskinligim var normal olarak ama ben tartilcam 1 2 kilo farkediyo bende

BeNde sendenim canim sisbi karnim var su bi hafta gecsede anlasak neyin noldugunu 1 2 kilo farkediyo bende ama ben tartilcam sonucta yag deil fazlada ciksak gitcek onlar elbette

ösge öylee su tabi onalrrr ama buhafta pek memnun deilim gibi menülerimiden çünkü kaçamak yaptım bazı ğünler tartıya yansıcak birde kabızım :/ bakalım yarın olsunda bir

buğüünn topik şenleendi valaa ama yoldaşım eksikkk belki duyar gelir bizii yoldşşşşşşşşşşş

cnm pazar gününden beri hamur işi yiyorum bugünde yedim sabah;1 bardak süte 4 yemek k. müsli koydum yedim bide 1 portakal,4tede 3ü 1 arada 4 tanede profiterol yedim sonra 2 saat spor yaptım 6ya kadar cnm bişey istemedi çok terledim çünkü ama şimdi çok acıktım ama yemiycem birazdan yatıcam normalde 6dan sonra bişey yemiyorum

Kizlar bi öneriniz var mı bana cok zayıfta olsam ( bundan 2 yıl once) gobegim tam anlamiyla gitmiyo triendy senin varmi bi bilgin dumduz yapmissin 2 cocuktan sonra karnini

sabah her zamanki gibi türk kahvesi arkasından yarım litre su
kahvaltı 2 dilim ç.ekmek 4 z. 1 kk peynir 1 çatal nutella çay
ara nescafe içtik kv ile
öğle 1 tabak kuru f. 1 yemek kaşığı erişte ekmek yok 1 küçük kase yoğurt çörek otuda atmıştım içine yarım çay kaşığı
ara bir elma
akşam 15 e yakın hamsi ama ekmeksiz
su 2 litre bu aralar 2 litrede takıldım kaldım çoğaltmam lazım ama bunada şükür önnceden günde 1 litre bile olmuyodu

Kacamaksiz tebrikler

Yine yeni yenidennnn..bütün hafta yedim bugün dikkat ettim tekrar başlıyorum

Sabah..2 dilim tam buğday kk peynir, 6 zeytin, domates, yeşillik, 1 ısırdık muz

Ara..yarım avuç kuruyormuş

Öğlen..1 kase çorba, 5 yk nohut, yoğurt

Ara: sekersiz neskafe

Aksam: 1 tabak nohut yemeği, 1 dilim tam cavdar, 2 parça turşu, yoğurt

Ara : 5 tane fistik

cnm bu saatte yemen iyi olmamış ama gitti giden mideye

month saat skide yedim keki

jojop nasılsın canım mneün decgayet iy:)

month saat skide yedim keki

jojop nasılsın canım mneün decgayet iy:)

İyiyim, sekerim sen nasılsın..sizi özledim..Okudum ama yazamadim..gezme gezip pasta yemekten vaktim olmadıKaldığım yerden devam..zaten ben alıştım artık 3 gün diyet, 4 gün pasta modundayim..2 leri 1 geri diye diye 15 kilo verdim neyseki..yarın tartı gunuuu

buğüünn topik şenleendi valaa ama yoldaşım eksikkk belki duyar gelir bizii yoldşşşşşşşşşşş

Anca gelebildim canım.Oglan dogum gününden sonra fırlama bişi oldu.Hiç durmuyor o sakin çouk gitti.Dün gece sabaha kadr ayklarımdaydı uyuyamadı.Belim ikiye ayrılcak sanıyorum vallaAma saglıklı o iyi olsunda katlanılıyor işte annelik böle bişeyMenünü çok begendim bu arada.

kola dışında güzel olmuş tebrikler

helva ve kek dışında güzel menülerini benimkine benzetmişsinsadece ben yoğurt yiyemiyorum

menün süper olmuş canım bu şekil devam et

ilk bildirim benden olsundoğruyu söylüyeyimki trendy ile nesfit diyetine başlamadan önce berbat beslendimyaklaşık iki gündür özen gösteriyorumbaşlangıç 71.500 geçen hafta 69.500 bu hafta68.7 gelen yok giden 800 toplam giden 2.800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…