Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Dünki menüm
Sabah:yarım karper,1 dl.ç.ekmek,1 dl.kek,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 armut.
Ögle:1 dl.yalancı mantı,çay.
Ara:yeşilçay,2 avuç b.leblebi
Akşam:1 kase pilav,fırında ıspanaklı tavuk sarması,2 kaşık yogurt,1ç.domates.
Ara:çay,1 avuç tuzsuz patlamış mısır.

Spor:2 saat yürüyüş.
Su:3.5lt

Kızlar nişan fotomu görseniz şaşırırsınız 52 kiloydum.Dügünde herkes aa o zayf kızla nişanı atıp bu kiloluylamıo evlen,o demişler,hamile diyen olmuş neler nelerŞimdi görsünler bakalımNişan fotomu dügün fotomu koyayım sizde görün.Eşim hadi kaldır artık şu resmleri deyp duruyorSizler için ikna ettim zar zor.Görün bakın sizler için neler yapıorum

Albume baktimcanim. Manken gibisin duru bi guzelligin var az kaldi ohaline geri donmeye yuz gene ayni guzellikte nasilsa ama dogumdan sonraki halin 10 yas ilerde sanki birdaha o halin hep fotograflarda kalir ins.

Albume baktimcanim. Manken gibisin duru bi guzelligin var az kaldi ohaline geri donmeye yuz gene ayni guzellikte nasilsa ama dogumdan sonraki halin 10 yas ilerde sanki birdaha o halin hep fotograflarda kalir ins.

Göz nasıl görmek isterse öyle görürmüş.Senin kalp gözün beni güzel görmüş çünkü güzel gözle bakıyorsun demkki.Makyaj güzeliyimdir aslındaÇok saol canım.Yine foto ekledim.Eşim gröse vur dedik öldürdün diycekDaha fazla iyi niyeti suistimal etmeden melisimde görsün bu gece silicem albümü.Saolsun bu kadr izin verdi kırmadı beniBeni görmüş oldunuz en azndan

Kilo bildirimi

Başlangıç 71.8
Gecen haftan 66.8
Bu hafta. 65.8
Giden 1000 gr
Gelen yok
Hedef. Artık 60

Sadece dün dikkat ettim bütün hafta yedim..hatta dün 66.5 tun..aksam az yedin mı tamamdur..bide bebis eminceGitsin kilolar..65 ti hedefim 65 i gördüm..hedef 60.. Kazam mübarek olsun

Kilo bildirimi

Başlangıç 71.8
Gecen haftan 66.8
Bu hafta. 65.8
Giden 1000 gr
Gelen yok
Hedef. Artık 60

Sadece dün dikkat ettim bütün hafta yedim..hatta dün 66.5 tun..aksam az yedin mı tamamdur..bide bebis eminceGitsin kilolar..65 ti hedefim 65 i gördüm..hedef 60.. Kazam mübarek olsun

Kilo bildirimi

Başlangıç 71.8
Gecen haftan 66.8
Bu hafta. 65.8
Giden 1000 gr
Gelen yok
Hedef. Artık 60

Eki Görüntüle 369178

selam ben geldiim

(regl olmam gerekiyodu dün yok gelmedi bugünde artııı kabızım gene çıkamadım wc'ye yoksa dündüm 58.8 zatenbunada şükür,,haftaya 55e düşermişim bu azimle reglden sonra tabi )

kilo bildirimim

16.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:60.3 kg
Bu hafta:58.7 kg
Giden:1.600 gr
Toplamda giden:21.100 kg
Hedef:...55 kg
sonuç itibariyle 21 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

Son düzenleme:
Tebrikler canim sen kendine 58im deme zaten siskinlikten dolayi fazlasin 55'e az kaldi iddiayi kazanmak icin az daha gayret fazla odul verme kendine 55 i gor oyle

Tebrikler canim sen kendine 58im deme zaten siskinlikten dolayi fazlasin 55'e az kaldi iddiayi kazanmak icin az daha gayret fazla odul verme kendine 55 i gor oyle

:18::18::18::18::18::18::18:haklısın canım evet bencede öyledir gibime geliyo,çünkü dün neredeyse akşamı aç geçirdim dayandım hiçbişey yemedim,sonuç 100g

bende zaten iddayı kazandığım günün ertesi günü nerde ne varsa yicem stres yapmadan

semih12 teşekkürler canım

Çıt çıt çıttırrrrrrrcıkkkkkkkkkk tebriklerrrr canımİnş.55ide görürsün

Ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah:2 dilim cavdar
3 dilim peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal recel
Roka, maydanoz
1 fincan Yeşilcay
Ara:. Yarım ayva 3 kasık yogurt

Öglen:. Yarım gevrek
5 kasık bezelye
3 kasık yogurt
Bir bardak sekersiz siyah cay
Ara:. 1 Fincan sekersiz sütlü nescafe
5 yulaflı 2 kare bitter

Ara:. 10 fındık ( normalde yemezdim ama karnımnedense acıktı aksam fazla yemeyim die yedim)

Aksam:. 1 tabak kabak yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
3 kaşık yogurt
Birazdan yesilcay icerimbide 3yulaflı yerim.
3lt su
300 ip Atlama ve basen hareketi

bugünkü menüm sabah kflakes ara elma yeşilçay öğle 2 dilim börek ara bitki çayı akşam kflakes yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlanacak bişey yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…