- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.441
menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu:118:
sabah
nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
1 küçük portakal
ara
çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı
öğle yemeğinden hemen öncede
3 tutam maydanoz
öğlen
4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
ara
biberiye çayı:126:
yeşil elma
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:
ardından yarım litre su
akşam (19.00)
nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)
1.5 saat sonra
form çayı(birazdan içicem)
toplam 3lt su
bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi
ip atlama 200tane
kolaları gereksiz buluyorum benAc karnina 2 bardak ilik su
Sabah:1 dilim ince normal ekmek cavdar aldirmayi unuttum
3 zeytin
3 parca peynir
1 haslnmis yumurta
2 catal recel
roka
Ara yok vakit bulamadim isten gucten
Ögle: 5 kaşık bezelye
3 kaşık yoğurt
1 ince dilim ekmek
Yarim bardak diet kola
Ara: Nescafe 6 yulafli 1 kare bitter
Aksam: Konserve tonbalıgı
Roka
Yarim bardak diet kola
Ara: Yesilcay ve 10 findik yicem birazdan
2 litre su az oldu bugun
Yorum alirsam sevinirim
Yarin tarti gunu diye bol bol spor yapilmis terlenmis ohhhh
kolaları gereksiz buluyorum ben
konserveleride önermiyorum,onun yerine yine basit bişey mesela tavuklu salata yiyebilirdin ,fındıklarıda gündüz yeseydin canım,sonuçta oda yağ,ve vücutta kalıcak erimicek sabaha kadar
bitteri görmedim sanma,keşke cuma öncesi yemeseymişsin ben çok dikkat ederim kaçamaklar haftasonu içindir bencee
dediklerime kızma emi,gerçekleri söylüyorum
anladım canım,,evet haklısın arada bi yiyosan sorun değil zatide ben cuma öncesi diye şeyettiydimHic kızarmıyım canım iyi niyetle soyluyorsun kola konusunda sana katiliyorum seyrek icerim aslinda bende konserve konusunda onerini dinlicem ben balik yemem sevmem pek beslenmede onemli diye arada konserve yiyodum bittere gelince onu ben 1 hafta boyunca 2 kare yerim 1 hafta ara veriyom kacamak deil yulaflı da oyle hergun yerim onlar olmasa bu kadar surduremezdim Kilo verdigim icin pek onemsemiyorum onlari
ben sanıyorum sporumu yapamayacağım bugün. oğlum hasta. uyuyor şimdi. ara ara uyanıp öksürük krizi yaşıyor. tekrar uyuyor. onun bu haline güvenip bir türlü başlayamadım spora. haftada en az kaç gün yapmak lazım bu sporu.
çok acıktım....18:30 dan beri sadece su içiyorum.
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım bence en iyi şey şuanda gidip uyumaaaak yoksa,dayanamıycam ben,,başıma ağrılar girdii,ben yemeği bide 12de yedim,,akşamda nesfit onun haricindee bitki çayı ve boool su içtiim ben daha çok açııım şuaaaan
yarın kendime ziyafet çekeceeemlamicimi yoook,ölüyom ulleeeeen
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım bence en iyi şey şuanda gidip uyumaaaak yoksa,dayanamıycam ben,,başıma ağrılar girdii,ben yemeği bide 12de yedim,,akşamda nesfit onun haricindee bitki çayı ve boool su içtiim ben daha çok açııım şuaaaan
yarın kendime ziyafet çekeceeemlamicimi yoook,ölüyom ulleeeeen
kızlr diyet nasıl gidiyo bakıyorum listelerinize hersey var vallahi ben bu hafta sapıttım hep hamur işi yedim ama bugün 2 öğün yedim ve 4ten beri açım su ve bitki çayı içe içe fenalık geçiricem triendy cnm bugünkü menün dolu dolu olmuş ama bence kilo iyi keşke bende o kiloya düşsem yaaoff çok zor gidiyo bu kilolar alması kolay vermesi çin işkencesi resmen
canım akşamki un helvası ve o kek haricinde çok güzelmiş menünselam kıslar menücüm ben:)
sabah 1dlm çavdar ekemgi omlet ve çay
ara bögürtlen çayı 1 elma,,
öglentarhana çorbası ekmeskiz 1 kase yogurt,,,
ara türk kahvesi
akşam saat 17.00 yed,im 8 adet yaprak sarması cacık 2 adet un helvası:)
evde portkalaı kek yaptım 1 dlm yedim tadına bakmak için
1 portakal menümü yorumlayın kıslarr:44:
yarın cumaa tartılmıcam çünküü hasta olcam şişim gibi
kızlr diyet nasıl gidiyo bakıyorum listelerinize hersey var vallahi ben bu hafta sapıttım hep hamur işi yedim ama bugün 2 öğün yedim ve 4ten beri açım su ve bitki çayı içe içe fenalık geçiricem triendy cnm bugünkü menün dolu dolu olmuş ama bence kilo iyi keşke bende o kiloya düşsem yaaoff çok zor gidiyo bu kilolar alması kolay vermesi çin işkencesi resmen