Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu
:118:

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
1 küçük portakal

ara

çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı:KK39:

öğle yemeğinden hemen öncede

3 tutam maydanoz

öğlen

4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış
:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
:KK25:
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
:KK68:

ara

biberiye çayı
:126:
yeşil elma:KK39:
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:

ardından yarım litre su
:nazar:

akşam (19.00)

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

1.5 saat sonra

form çayı(birazdan içicem
:nazar:)

toplam 3lt su

bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi:KK8:

ip atlama 200tane
:KK76:

Ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:1 dilim ince normal ekmek cavdar aldirmayi unuttum
3 zeytin
3 parca peynir
1 haslnmis yumurta
2 catal recel
roka
Ara yok vakit bulamadim isten gucten
Ögle: 5 kaşık bezelye
3 kaşık yoğurt
1 ince dilim ekmek
Yarim bardak diet kola
Ara: Nescafe 6 yulafli 1 kare bitter

Aksam: Konserve tonbalıgı
Roka
Yarim bardak diet kola
Ara: Yesilcay ve 10 findik yicem birazdan
2 litre su az oldu bugun
Yorum alirsam sevinirim:KK8:

menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu
:118:

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
1 küçük portakal

ara

çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı:KK39:

öğle yemeğinden hemen öncede

3 tutam maydanoz

öğlen

4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış
:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
:KK68:

ara

biberiye çayı
:126:
yeşil elma:KK39:
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:

ardından yarım litre su
:nazar:

akşam (19.00)

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

1.5 saat sonra

form çayı(birazdan içicem
:nazar:)

toplam 3lt su

bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi:KK8:

ip atlama 200tane
:KK76:

Yarin tarti gunu diye bol bol spor yapilmis terlenmis ohhhh :21:

Ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:1 dilim ince normal ekmek cavdar aldirmayi unuttum
3 zeytin
3 parca peynir
1 haslnmis yumurta
2 catal recel
roka
Ara yok vakit bulamadim isten gucten
Ögle: 5 kaşık bezelye
3 kaşık yoğurt
1 ince dilim ekmek
Yarim bardak diet kola
Ara: Nescafe 6 yulafli 1 kare bitter

Aksam: Konserve tonbalıgı
Roka
Yarim bardak diet kola
Ara: Yesilcay ve 10 findik yicem birazdan
2 litre su az oldu bugun
Yorum alirsam sevinirim:KK8:
kolaları gereksiz buluyorum ben:KK19:
konserveleride önermiyorum,onun yerine yine basit bişey mesela tavuklu salata yiyebilirdin ,fındıklarıda gündüz yeseydin canım,sonuçta oda yağ,ve vücutta kalıcak erimicek sabaha kadar:KK50:
bitteri görmedim sanma,keşke cuma öncesi yemeseymişsin ben çok dikkat ederim kaçamaklar haftasonu içindir bencee:KK1:
dediklerime kızma emi,gerçekleri söylüyorum:KK34:

Yarin tarti gunu diye bol bol spor yapilmis terlenmis ohhhh :21:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ben sanıyorum sporumu yapamayacağım bugün. oğlum hasta. uyuyor şimdi. ara ara uyanıp öksürük krizi yaşıyor. tekrar uyuyor. onun bu haline güvenip bir türlü başlayamadım spora. haftada en az kaç gün yapmak lazım bu sporu.

kolaları gereksiz buluyorum ben:KK19:
konserveleride önermiyorum,onun yerine yine basit bişey mesela tavuklu salata yiyebilirdin ,fındıklarıda gündüz yeseydin canım,sonuçta oda yağ,ve vücutta kalıcak erimicek sabaha kadar:KK50:
bitteri görmedim sanma,keşke cuma öncesi yemeseymişsin ben çok dikkat ederim kaçamaklar haftasonu içindir bencee:KK1:
dediklerime kızma emi,gerçekleri söylüyorum:KK34:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Hic kızarmıyım canım iyi niyetle soyluyorsun kola konusunda sana katiliyorum seyrek icerim aslinda bende konserve konusunda onerini dinlicem ben balik yemem sevmem pek beslenmede onemli diye arada konserve yiyodum bittere gelince onu ben 1 hafta boyunca 2 kare yerim 1 hafta ara veriyom kacamak deil yulaflı da oyle hergun yerim onlar olmasa bu kadar surduremezdim Kilo verdigim icin pek onemsemiyorum onlari :KK53:

yarın sabahı dört gözle bekliyorum. inşallah almamışımdır. yine 64 çıkarım...tabi versem çok sevinirim ama zor gibi geliyor bana.

Hic kızarmıyım canım iyi niyetle soyluyorsun kola konusunda sana katiliyorum seyrek icerim aslinda bende konserve konusunda onerini dinlicem ben balik yemem sevmem pek beslenmede onemli diye arada konserve yiyodum bittere gelince onu ben 1 hafta boyunca 2 kare yerim 1 hafta ara veriyom kacamak deil yulaflı da oyle hergun yerim onlar olmasa bu kadar surduremezdim Kilo verdigim icin pek onemsemiyorum onlari :KK53:
anladım canım,,evet haklısın arada bi yiyosan sorun değil zatide ben cuma öncesi diye şeyettiydim:KK1:ben pekbi korkarım cıss yemeye bugün:KK23:balık yemen önemli canım ama konserve değil normal fırında yapabilirsin:KK56:
ben sanıyorum sporumu yapamayacağım bugün. oğlum hasta. uyuyor şimdi. ara ara uyanıp öksürük krizi yaşıyor. tekrar uyuyor. onun bu haline güvenip bir türlü başlayamadım spora. haftada en az kaç gün yapmak lazım bu sporu.

4gün diyolarcanım haftada 4gün yapmak gerekirmiş,bugün yapmazsan sorun olmaz:KK34:
geçmiş olsun kuzuna :KK43:((

Son düzenleme:
4gün diyolarcanım haftada 4gün yapmak gerekirmiş,bugün yapmazsan sorun olmaz:KK34:
geçmiş olsun kuzuna :KK43:((
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim. salı çarşamba yaptım. yarın ve cumartesi de yaparsam 4 günü tamamlamış olurum.

çok acıktım....18:30 dan beri sadece su içiyorum.

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK43::KK43:

canım bence en iyi şey şuanda gidip uyumaaaak yoksa,dayanamıycam ben,,:KK25:başıma ağrılar girdii,ben yemeği bide 12de yedim,,akşamda nesfit onun haricindee bitki çayı ve boool su içtiim ben daha çok açııım şuaaaan:KK52::KK52:

yarın kendime ziyafet çekeceeem:KK56:lamicimi yoook,ölüyom ulleeeeen:KK52::KK52::KK52:

Benimde spor yapmam sart aslinda kizimin pesinde baya bi kosturuyom ama yerini tutmaz tabiki bende buraya yaziyorum ki yapmak zorunda kalıyım hergun 300kez ipatlama ve25 * 3 sag sol basen hareketi yapcam kizim ben ip atlarken alkis yapiyo 8 aylik kendisi :KK9: triendy bak o kadar spor yaptim dedin ozendi
Bende sana saol :KK19:

selam kıslar menücüm ben:)

sabah 1dlm çavdar ekemgi omlet ve çay

ara bögürtlen çayı 1 elma,,

öglentarhana çorbası ekmeskiz 1 kase yogurt,,,

ara türk kahvesi

akşam saat 17.00 yed,im 8 adet yaprak sarması cacık 2 adet un helvası:)

evde portkalaı kek yaptım 1 dlm yedim tadına bakmak için :KK43::-)

1 portakal menümü yorumlayın kıslarr:44:

canım bence en iyi şey şuanda gidip uyumaaaak yoksa,dayanamıycam ben,,:KK25:başıma ağrılar girdii,ben yemeği bide 12de yedim,,akşamda nesfit onun haricindee bitki çayı ve boool su içtiim ben daha çok açııım şuaaaan:KK52::KK52:

yarın kendime ziyafet çekeceeem:KK56:lamicimi yoook,ölüyom ulleeeeen:KK52::KK52::KK52:

sanırım bende yatıcam. olmayacak başka türlü. banyodaki tartının üstüne çıkmamak için zor tutuyorum kendimi.

kısım kafayı yiycen hah idaya giridnd eçok esziyet ediyosun kendinee zaten 59 gelidn sayyorum ben seniiiiiiii irade çok azimlil

kızlr diyet nasıl gidiyo bakıyorum listelerinize hersey var vallahi ben bu hafta sapıttım hep hamur işi yedim ama bugün 2 öğün yedim ve 4ten beri açım su ve bitki çayı içe içe fenalık geçiricem triendy cnm bugünkü menün dolu dolu olmuş ama bence kilo iyi keşke bende o kiloya düşsem yaaoff çok zor gidiyo bu kilolar alması kolay vermesi çin işkencesi resmen:KK53:

UOTE]

kızlr diyet nasıl gidiyo bakıyorum listelerinize hersey var vallahi ben bu hafta sapıttım hep hamur işi yedim ama bugün 2 öğün yedim ve 4ten beri açım su ve bitki çayı içe içe fenalık geçiricem triendy cnm bugünkü menün dolu dolu olmuş ama bence kilo iyi keşke bende o kiloya düşsem yaaoff çok zor gidiyo bu kilolar alması kolay vermesi çin işkencesi resmen:KK53:

ayene canım yaa bende kek yapdım ama dayanamdım 1 dlm yedim bilee :KK43:(:-)30:

selam kıslar menücüm ben:)

sabah 1dlm çavdar ekemgi omlet ve çay

ara bögürtlen çayı 1 elma,,

öglentarhana çorbası ekmeskiz 1 kase yogurt,,,

ara türk kahvesi

akşam saat 17.00 yed,im 8 adet yaprak sarması cacık 2 adet un helvası:)

evde portkalaı kek yaptım 1 dlm yedim tadına bakmak için :KK43::-)

1 portakal menümü yorumlayın kıslarr:44:
canım akşamki un helvası ve o kek haricinde çok güzelmiş menün:KK9::KK9:gözlerim yaşardı vallaa:KK14:
yarın cumaa tartılmıcam çünküü hasta olcam şişim gibi:KK23:

bende 15inde olmam gerekti ama yok hala belirti falan:KK14:ama tartılmamız lazım kaçarın yok,,nasılsa biliyosun şişsen şişsin ne var sanki:KK34:bizbizeyiz şurdaa:KK1:

Son düzenleme:

canım okadar niye erken yiyosun yemeği,uzmanlar bile saat 19da yiyin yemeği diyolar çok işkence etme kendineee:KK19:kasmadan dikkat et,,gündüz abartmadan ne istersen ye,ama akşam hafif şeylerle kapattığın sürece kilo verirsin zaten:KK34:

X