- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.421
Seni nie sevdigimi şimdi daha iyi anlıyorum melisimyoldşaım valaa alçakgönülü olmak hep tarzım oldu :)) yoksam hiç fena deilimdirr haa:)))
Menünü çok begendim yoldaşkıalarrr menücümle ben:)
sabahn 1dlç çavdar ekmegi sucuklu yumurta kocişile tahin pekemz çay
ara şeftali form
öglen duadaydık yarım pide çay
akaşm 1 kase tarhana çorbası 2 kuru köfte 1 çigköfte
yogurt
nescafe 5 adet tusuz badem 3 tutuku biskivi
sabah aç karnına ılık su türrk kahvesi
kahvaltıda 2 dilim ç. ekmek 1 sürümlük tereyağ kıymalı yumurta azcık 5 zeytin 1 çatal peynir çay
ara türk kahvesi az şekerli
öğle 1 tabak çorba 2 d. ç. ekemk yarım karnıyarık
ara karışım çayı bide tatlı yapmıştım bisküvi tatlısı 1 tane ondan yedim
akşam 2 yemek kaşığı kurufasulye 2 yemek kaşığı erişte yoğurt ve 1 dilim daha pasta
ara yeşilçay yatarkende 1 bardak süt içebilirim belli değil su 2 litre oldu
spor bacak açma hareketi şu yarım mekiği deneyim dedim ama yapamıyorum ebru nasıl yapıyosun a çok zor 9. usunda bitiyorum benn
Seni nie sevdigimi şimdi daha iyi anlıyorum melisim
Menünü çok begendim yoldaş
Cbende seni seviyorumm biatem
yoldaşım aslında kahvaltın çok iymiş ara ve öglen ymeginde ama kek kandil ismidi işi bozmuş :) olsunn ama tam gaz devamm gayett iy gidiyosunnnnBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,yarım yumurta sarısı,1 biber,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 muffin.
Ögle:1 tabak tarhana,2 kepçe makarna,1 turp.
Ara:1 kase sütlaç.
Akşam:kuru biberi yumurta,1.5dl.ç.ekmek.
Ara:siyah çay,yeşil çay,2 dl.kek,1 kandil simiti(misafirlerrrrrrrrrrrrrr)
Spor:videodaki hareketler.
Su:3.lt ytana kadr geçer.
Menümü hiç begenmedimÇıtırcık artık yorumlamıyosun menüleri.Motivasyonum düşüyor.Yazmazsam iyice diplere vurucam
biri beni durduursuuundermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin
bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yinebakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam
günaydııın
bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım
1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım)
kabızlık çok fenaama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari
farketmez canım,bak mesela yağ ve şeker oranı nesfite göre daha az specialk'da,oyüzden bende nesfit bitsin spe.K alıcam,değişimli kullanıcamtrendy benimkinin markası nesfit değil special k bişey fark edermi acaba:26:
tüm arkadaşlar kolaylıklar,
verilen bilgiler için teşekkürler
bende bugün basladım cok degil 8-9 kilo vermek istiyorum
Çıtırcıkkkkkkkkkkkk harikasınnnnnnnnnnnnBaşaracaksın inanaıyorum.Bu arada kaynım sadece 1 ögün nesfit yiyeerek ve yürüyüş yaparak baya kilo verdi.Nişana kadar zayflama yarışına girdik onunla O zayıf bir damat bense çıtır elti olma peşindeyim Emzirme olayı olmasaydı bende yerdim nesfitttttttttttttttttttttttttt
bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, yarım salatalık, 1 dl çavdar ekmeği, 2 çatal bal, 2 çatal peynir, bir yumurtadan yapılmış omletin 1/4 ü nir fincan yeşil çay
08:30 evden çıkarken 1 kuru kayısı
10:30 da bir şeftelili form çayı
11:00 de 3 tane mavil yeşil kepekli bisküvi
12: 00 de 1 porsiyon tas kebab
2 çatal mercimek köfte
şekersiz nescafe
15:00 de hızlı hızlı yenen bir elma
15:30 şekersiz nescafe
18:30 da 4 yk köfteli patates yemeği
2 yk erişte
bol yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum
su şimdilik 2,5 litre
3 mil yapıcam
birisi yorumlasın lütfen. yarın sabah kaç çıkacağım çok merak ediyorum.
canım gayet güzel olmuş,eğer hafta içide böyleydiysen yarın ekside çıkabilirsin,,yalnız erişte olmasaymıştı akşamo hariç güzel yani
bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, yarım salatalık, 1 dl çavdar ekmeği, 2 çatal bal, 2 çatal peynir, bir yumurtadan yapılmış omletin 1/4 ü nir fincan yeşil çay
08:30 evden çıkarken 1 kuru kayısı
10:30 da bir şeftelili form çayı
11:00 de 3 tane mavil yeşil kepekli bisküvi
12: 00 de 1 porsiyon tas kebab
2 çatal mercimek köfte
şekersiz nescafe
15:00 de hızlı hızlı yenen bir elma
15:30 şekersiz nescafe
18:30 da 4 yk köfteli patates yemeği
2 yk erişte
bol yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum
su şimdilik 2,5 litre
3 mil yapıcam
birisi yorumlasın lütfen. yarın sabah kaç çıkacağım çok merak ediyorum.
Cok guzel canimmenun sadece triendy dedigi gibi hem patates hem eriste olmamis onun disinda tebrik ederim yarin buyuk gun
ben açıkcası pek bilmiyorum. hangisi karbonhidrat hangisi protein. yarın sırf wc den sonra ve çıplak tartılmak için eşimle çocuğumu okula gönderene dek birşeycik yemeyeceğm.