- 21 Aralık 2010
- 284
- 0
-
- Konu Sahibi puccakanka
aynen öyle yapıyorum canım çok güzel bi duyguu,,herkez tatmalııbelin incecik kalmış ne güzel ya.artık istediğini giyip giyip çıkıyosundur.
2. bebeğime kadar hiç yapmamıştım,,kızım doğduktan 5-6 ay sonra karar vermiştim zayıflamaya..kızım 6 ayın 13ünde doğduu ben 11. aylarda başladım ama 2.aya kadar 76a düşebilmişim ancak çünkü çokta adapte olamamıştım 4şubatta 76 kiloyla çok iradeli biçimdee buzamana bu yolu kateddim öyle iştee..Harika bayıldım azmine ben de 83 kg idim geçen sene şubat ayında azm ettim 3 ayda 13 kg verdim çok güzeldi ama sonra hamile kaldım:) şimdi 77 kg oldum yine 6. ayımdayım bir an önce doğurup ben de yarım kalmış zayıflama programıma devam etmek istiyorum:) Seni görünce daha da bir heveslendim sen doğurduktan ne kadar sonra başladın zayıflamaya?
canım 2.3 sayfalarda bahsettim uzun uzun bakabilirsin..eğer bulamazsanda akşama doğru giricem tekrar ozaman bulur alıntı yaparım senin için..teşkkür. ederimbütün içtenliğimle tebrik ediyorummm seniii. harika olmuş. Vermem gereken 9-10 kilom var. Çok mutsuzum. Neler yaptın nasıl yaptın yardım istiyorum...
tebrikler büyük değişimm
çok çok çok tebrik ediyorum seni cnm böyle zayıflayan birini gördüğüm zaman nası gaza geliyorum anlatamam ama taş çatlasın bir haftadan fazla dayanamıyorum irade eksikliği var ben offf
canım benimki 5 aylıktı ben başlamaya karar verdiğimde ama 7aylık olana kadar pekte dikkatli olduğum söylenemez çünkü 3 ayda yalnızca 3 küsür kilo vermişim baktım ben yesemde sütüm azalıyoo demekki yemekle alakalı değil dedim ve başladım tam anlamıyla zaten bebeğim 6 aylıkken ek hazır mamaya başlamıştık sütüm 2 bebişimdede çabuk azaldıı bol su içmem gerktiğini bilmiyordum belkide ondan ben süt olsun diye devamlı tatlı devamlı şekerli şeyler yerdim ama su pek içmezdim günde 3 litre su tüketmeye başladım en önemli nokta bu kilo verede çünkü emek harcayıpta parçalanan yağlar idrar yoluyla dışarı atılması gerekiyo vücuttan öyleyse ne kadar bol su okadar kiloo kaybıtebrik ediyorum belin incecik olmuş. 2 hamilelik geçirdikten sonra böyle kilo vermek gerçekten zor.benimde 9 aylık bebeğim var kilo vermek istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum .sen nasıl başladın, sütün azalmadı mı?herşeyden yiyor ama genelde emmek istiyor.ne yapacağımıda bilemiyorum.:44:
1.5 ayda 8 kilo bu kiloların çoğu sudan gitmiş canım öenmli olan yağdan vermek ,,şöyle hesaplıyorum haftalık verdiğin kilonun 100desi yani mesela ben 60 kiloysam haftada 600gr verirsem bu tamamen yağdan gidiyo demektir eğer 1 kilo veriyosam 600grmı yağ 400grmıda sudan gitmiş sayılıyoo oyüzden az olsun yağdan olsunben bayıldım ablacım sana... tebrik ederim Allah nazarlardan korusun bende 19 yaşındayım ve 1.5 ayda 8 kilo felan verdim ama şimdi çakıldı tartı tam moralimin bozulduğu bu gün seni gördüm ve dedim ki tam gaz ileri ... veee bu sayfayı takip ederek ...
canımm bu arada cidden hamilelikte çatlak vs olmaması için bişeyler yaptın mı hiç doğum yapmamış gibisin maşallahh
sennnn harikasın yaa =(=(=( 78 kiloyum.şuanki iğrenc görüntümden utanıyorm.. oysa çıtı pıtı bi kızdım.. ilac kullandım ve şiştim..!! 10 ay vaktim varr =( sevgilim askerden gelicek ve bi sürprizle karşılaşmasını istiyorm denicem hayatım bunu...
tatlım ya denk geldim ve okudumda ilaç kullandım kilo aldım demişsin, hangi ilacı kullandın ben çok kilo verdim bu ara almak istiyorum yazarmısın bana bunu özelden
canım benm kan seviyem 6ydı.. yüzüm bembeyazdı.. doktora gittiğimde şok oldu nasıl ayakta durabiliyorsun die =) kan ilacı vardı 6 ay ilac kullandım ve yeterli olmadı 10tanede kan iğnesi kullandım mayısta. iyice duba gibi oldum =(=( totoşumda bile hala morlukları geçmedi=( kanım yerine geldi utandığımda yüzümün kızarması güzel bi duyguymuştek sorun kiloları vermem.. çabuk alınan kilolar heralde cabuk verilir destek bekliyorum sizden.. ilac ismi dersen ferrumdu tatlım ama doktor kontrolundeydi bu ilac kullanımı.. bi doktora görün derim =)
bu arada Allah kavuştursun