Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menunde meyveden sonra 1 bardak süt demişin.. peki meyvayı yedikden sonra hemen mi yoksa 5 dk yada yarım saat sonramı? ilk defa senden duydum şekerli
olduğu için kilo yaptığını..
bende dün biraz biraz yediklerime dikkat etmeye başladım.. bari bayrama kadar biraz göbeğim insin dedim..:KK1:

menunde meyveden sonra 1 bardak süt demişin.. peki meyvayı yedikden sonra hemen mi yoksa 5 dk yada yarım saat sonramı? ilk defa senden duydum şekerli
olduğu için kilo yaptığını..
bende dün biraz biraz yediklerime dikkat etmeye başladım.. bari bayrama kadar biraz göbeğim insin dedim..:KK1:
:KK1::KK1:iyi yapmışsın canım..
sütü meyveyle aynı anda tüketicez..ben aylar önce devamlı meyveyle sütü tüketirdim, ama ne zamandır sadece meyve yiyordum vede bayada çok yani..heleki akşamlarıda yemeğe başlamıştım ogün tvde diyetisyeni dinlerken meyvenin yannda süt içilmesi gerek meyveler şekerli olduğu için bu kilo olarak yansıyo bize geri oyüzden azaltması için süt gerek falan demişti ,,benimde aklıma ilk zamanlarım geldii ozamanlardada araştırdığımda sütün gerekli olduğunu okumuştum öylede yapıyordum çok güzelde kilo veriyodum hızlı bi şekildee,,anlıycan tekrar başladım bide şey deniyo akşam üstü 3ten sonraki yenen meyveler olduğu gibi vücutta kalıp yağ depoluyor:26:bu zoruma gitti ama yeni başlamış olsaydım kilo vermeye bu konuyada dikkat ederdim çünkü akşam ne zaman yemekten sonra meyve yesem sabah fark belli oluyo artıda oluyorum :KK50:ama yinede geç saatte yeşil çay vede su haricinde bişey tüketmemeye çalışıyorum:KK16::KK76:
canım öncelikle tebrik ederim harika olmussun :KK16: Allah bizede nasip etsin o günleri :KK34:

menünde dikkatimi ılık elma sirkeli su dikkatimi çekti.en başından beri o şekildemi diyet yaptın?günlük baya içmişsin.duymustum elma sirkeli suyu ama sabahları 1 bardak içiliyordu.hiç bu kadarını görmemiştim :44:

ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...

dünkü menüm

kahvaltı(11.00gibi)

2d.kepek ekmeği arasına yapılmış kaşarlı tost

3zeytin

yeşil salata

yoğurt

sonrasında

yeşilçay:KK68:
ara

yeşil üzüm

akşam

yoğurtlu ıspanak yemeği 4-5 kaşık

mercimek pilavı 4-5 kaşık kaşık

yeşil salata

üzüm

sonrasında
yeşil çay:KK68:

bu arada yine sirkeli sularımı içtim:21:

toplamda 2 litre su:KK68:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bugünkü menüm:KK56:

kahvaltı

ıspanaklı yumurta

3 d. ekmek

2 zeytin

2 k. yoğurt

yeşil salata

sonrasında
yeşil çay:KK68:

ara

1 elma

1 b. ılık süt:KK68:

sonrasında

7 otlu çay:KK68:

akşam

tarhana çorbası

türlüü:KK56:

yeşil salata

yoğurt

ardındanda

limonlu form çayı:KK68:

bakalım bugünde az su tükettim yaa yatana kadar içerim bi 3-4 bardak daha inş:44:

çocuklu bir kadının çıtır olması,görenlerin 'aa bunlar senin çocukların mı?hiç göstermiyorsun' demeleri güzelşey olsa gerek...ben daha bu duyguyu tatmadım..ama tatma yolunda kararlıyım..
karnın için mekik mi çektin?

çocuklu bir kadının çıtır olması,görenlerin 'aa bunlar senin çocukların mı?hiç göstermiyorsun' demeleri güzelşey olsa gerek...ben daha bu duyguyu tatmadım..ama tatma yolunda kararlıyım..
karnın için mekik mi çektin?

evet canım çok güzel bi duyguu,,karnım için mekik çekmedim aklıma sonradan geldiği için son 1-2 aydır sanırsam yapmaya çalışıyorum iyice sıkılaşsın diye,,gerçi son günlerde iyice belim ağrıyo diye yapamıyorum ama bu benide üzüyoo,,bel fıtığı başlangıcı demişti taa öncelerden yine etikledi sanırsam,,ellerimi enseme koymadan yapıyordum zaten ama artık onada dayanamıyorum:KK50:

harika görünüyosun baya incelmiismn bende beceremiyorum bu diyet işini pis bogazım azcık:)

yaş 29 boy 1,70 kilom 68,6 bir yıldır vercem bunu dahaa ama almıyorumda tam yiyiyorum sanki:KK37:ama 60 kiloya inmek istiyorum neler örenirsin cnm çoçugum yok

harika görünüyosun baya incelmiismn bende beceremiyorum bu diyet işini pis bogazım azcık:)

yaş 29 boy 1,70 kilom 68,6 bir yıldır vercem bunu dahaa ama almıyorumda tam yiyiyorum sanki:KK37:ama 60 kiloya inmek istiyorum neler örenirsin cnm çoçugum yok

şimdii öncelikle teşekkür ederim..şöyle söyliyim önce beslenme düzenine bakmak lazım nasıl besleniyosun neler yiyorsun ne zamanları yiyorsun akşam en son kaçta yersin,,geceleri bişeyler atıştırma huyun varmı,,şeker tüketirmisin,,hamur işi tatlı yermisin ara öğün yapıyormusun,,bunlar önemli şeyler sen bi cvb ver hele banaaa sonra doğruların yanlışların ne ben sana söyliyim:KK42::KK4::KK9:

şimdii öncelikle teşekkür ederim..şöyle söyliyim önce beslenme düzenine bakmak lazım nasıl besleniyosun neler yiyorsun ne zamanları yiyorsun akşam en son kaçta yersin,,geceleri bişeyler atıştırma huyun varmı,,şeker tüketirmisin,,hamur işi tatlı yermisin ara öğün yapıyormusun,,bunlar önemli şeyler sen bi cvb ver hele banaaa sonra doğruların yanlışların ne ben sana söyliyim:KK42::KK4::KK9:

ay alemsinn yaa canım beslenme düzenim biraz karışık akşam beli olmuyor eşime bagı ama en geç 20.00 suları diyebiliriz geceleri hiç bişey yemem sudan başka şeker çaya kahveye atmıyorum hamur işi tatlı çikolata makarna vaz geçilmez yiyorum yaptıkça tabi ara ögünüm çok yok arada bir tuzlu büskit yogurt yda çok cnm isterse ekemek arası bişeyler genelde böyle ama akşam sekizde bile sup yiyorum nerde hata yapıyorum bsabah kahvaltımı ço kyaparım meselaaa hepsinden yierim teryagda dail:KK31:

tebrik ederim çok güzelolmuşsun, azar azar derken toplamda 20 kilo vermişsin. önemli olan hatice değil netice:) 20 kilo süper:KK42: en güzeli yavaş yavaş kilo vermek:KK9:

ay alemsinn yaa canım beslenme düzenim biraz karışık akşam beli olmuyor eşime bagı ama en geç 20.00 suları diyebiliriz geceleri hiç bişey yemem sudan başka şeker çaya kahveye atmıyorum hamur işi tatlı çikolata makarna vaz geçilmez yiyorum yaptıkça tabi ara ögünüm çok yok arada bir tuzlu büskit yogurt yda çok cnm isterse ekemek arası bişeyler genelde böyle ama akşam sekizde bile sup yiyorum nerde hata yapıyorum bsabah kahvaltımı ço kyaparım meselaaa hepsinden yierim teryagda dail:KK31:
akşam sekizde bile sup yiyorum nedemek anlamadım ama neyse...canım hataların belli hamur işi tatlı çikolata makarna vaz geçilmez yiyorum demişsin işte onları hayatından kilo verene kadar çıkartıcaksın ideal kilona geldikten sonra haftada bir az tüketebilirsin,,aralarda meyve yemen lazım ekmek arası kilo yapar..kahvaltını tam tekmil güzelce yapıyorsan yumurtanı peynirini 2 d. ekmeğini kepek veya buğday çavdar ekmeği vs.domates salatalık zeytin güzelce yapıyorsan çok iyi..önemli olan öğlen ve akşam heleki akşam hafif beslenmelisin çorba slata yoğurt,,sebze yemeği salata--veya tavuk salata yoğurt..geç yatıyorsa 12 1 gibi 8 en geç yenebilir,,ama erken yatıyorsa 10 gibi saat 6da bitirmelisin yemeği..günde 3lt suda çok önemlii,bitki çayları hariç onlardanda günde 3bardak kesinlikle tüketmelisin..abur cuburda yemiyceksin bu dönemde kesinlikle:KK20::KK20:
tebrik ederim çok güzelolmuşsun, azar azar derken toplamda 20 kilo vermişsin. önemli olan hatice değil netice:) 20 kilo süper:KK42: en güzeli yavaş yavaş kilo vermek:KK9:

:KK16::KK16:evet canım önemli olan netce.ben bundan gayette memnunum ve şuanda çok hafif ve mutluyum darısı başınıza tatlım:KK16::KK34:

ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...

önceki sayfalarından bulmaya çalışayım :KK34: peki kilo kaybında etkisi varmı sence?izlenimlerin neler?

akşam sekizde bile sup yiyorum nedemek anlamadım ama neyse...canım hataların belli hamur işi tatlı çikolata makarna vaz geçilmez yiyorum demişsin işte onları hayatından kilo verene kadar çıkartıcaksın ideal kilona geldikten sonra haftada bir az tüketebilirsin,,aralarda meyve yemen lazım ekmek arası kilo yapar..kahvaltını tam tekmil güzelce yapıyorsan yumurtanı peynirini 2 d. ekmeğini kepek veya buğday çavdar ekmeği vs.domates salatalık zeytin güzelce yapıyorsan çok iyi..önemli olan öğlen ve akşam heleki akşam hafif beslenmelisin çorba slata yoğurt,,sebze yemeği salata--veya tavuk salata yoğurt..geç yatıyorsa 12 1 gibi 8 en geç yenebilir,,ama erken yatıyorsa 10 gibi saat 6da bitirmelisin yemeği..günde 3lt suda çok önemlii,bitki çayları hariç onlardanda günde 3bardak kesinlikle tüketmelisin..abur cuburda yemiyceksin bu dönemde kesinlikle:KK20::KK20:

[B-sup dediğimşey kısaca puding sabahları normal ekmekle kahvaltımyapıyodum önce ekmegimi degiştircem sonra arar ögün çok yemiyorum çok hareket etiysem aıktıysam yerimm akşamda biraz fazla yiyorum yemeğimi en iysi karbonhidratları azaltıyım abur cuburuda yavaştan kesiyim bakalım kaç grram gitcek:) inş işe yarar kilo vrerisem paylaşırım cnm yediklerimide yazmaya fırsat bulursam yazarım

merhaba cnm bende yarın diyete başlıcam çok kararlıyım inş.ben k-flkes le yapmayı düşünüyorum sabah akşam ondna yiyip öğlende bir dilim ekme çavdar tabi ve biraz yemekle elimden geldiğince en z 40 dakika yürücem evdede birşeyler yaparım aralık 25 kadar 7-8 vermem gerek toplamdada en az 30 sence bu şekilde yaparsam mayısa kadar 30 gidermi benden 97 kiloyum şuan :KK43: destek ve tavsiyerlini bekliyorum

merhaba cnm bende yarın diyete başlıcam çok kararlıyım inş.ben k-flkes le yapmayı düşünüyorum sabah akşam ondna yiyip öğlende bir dilim ekme çavdar tabi ve biraz yemekle elimden geldiğince en z 40 dakika yürücem evdede birşeyler yaparım aralık 25 kadar 7-8 vermem gerek toplamdada en az 30 sence bu şekilde yaparsam mayısa kadar 30 gidermi benden 97 kiloyum şuan :KK43: destek ve tavsiyerlini bekliyorum

canım şöyle söyliyim akşamları k-flakes yiyebilirsin ama sabahları tam tekmil kahvaltını mutlaka yap..kahvaltı zayıflamada büyük rol oynuyor,,en önemli olan kahvaltıı,,sonra öğlende yemek ye akaşam k-flakes ye ama bence hergün akşam onu yeme bıkkınlık geliyo tabi dayanabilirsen sen bilirsin..ama nacizane fikrim,,akşamları erken 6-7 gibi ve hafif yemekler yiyebilirsin kilo yapmıcak yemekler mesela sebze yemeği salat yoğurt--çorba salata yoğurt--yada tavuk salata yoğurt rahatlıkla tüketebilirsin akşamları böylee,,günde mutlaka 3 lt su içmelisin,,,parçalanan yağlar idrar yoluyla atılması için bol su şart kilo vermede,sabahları kalakar kalkmaz 2 tatlı kaşığı elma sirkesini bir bardak ılık suya katıp içersende metabolizman erkenden hızlanır kilo vermende hızlanır ,,çabaların boşa gitmez merak etme mayısa çok var dahada,,sanmıyorum 30 gidermii..ben devamlı bu şeklde sağlıklı beslenere 11 ayda 20 kilo verdim canım bence okadarda hızlı kilo vermeyi düşünme zamana yay verdikçe mutlu olucaksın zaten emin ol...bol iradeler arkandayım herzaman yeterki iste karar vermiş ol..

bu arada prensesperi soru sormuştun canım ya sirkeli suyun faydası varmı diye..bulduysan oyazıyı anlarsın zaten ben inanıyorum.en azından kilom sabit kalıyo almıyorum..çünkü ideal kiloma ulaştım bide yemeklerdede çozuttum şu haftalarda azcık:KK53:ondan olsa gerek ama benim yediklerimi yeseniz kaç kilo alırdınız bilmem ama elma sirkesine bağlıyorum bunu çok yedim çünkü ama kilom sabit,,gerçi regl oldum şişlik var haftaya görün beni siz..yarın eşimin ailesinin yanna gidicez köye salı burdayız allahın izniyle ozaman devam edicem tam gaz.orda ne kadar dikkat edebilirsem artık:18::18::KK1:

Son düzenleme:
merhaba canım çok güzel olmşşun maşallah çıtır çıtır olmuşsun......bende hep diyet yapacaktım ama bir türlü motivasyon olacak birşeyler bulamıyordum ama resimlerini grdükten sonra daha az yemeğe........ yaptığın sporlaRI azda olsa yapmaya ve dengeli beslenmeye başladım.

yalnız benim şu anda yaptıklarım sadece mekik,oklavayla belimi inceltme kollarım çok şişkolar onlar için duvar şınavı çekiyorum birde burda okuduğum soğan kürü var sabahları aç karnına birde onu içiyorum ..1 haftada 1.2 kilo vermişim..çok sevindim yola devam....bana tavsiye edebiliceğin tüyoların varmı birde bacaklarımın üst tarafları çok kilolu nelere dikkat etmem gerekiyor ,tavsiye edebileceğin hareket varmı???şimdiden çokk teşekkürler...

sabah kahvaltımı şöyleee yaptım 2 dilim beyeaz ekmek kepekli yoktu evde peynir yeşil zeytin domates biber bal çay..nasıl sencee:KK28:

X