- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.901
EbruCum canim arkadsim beni sen mi elestircen seni cok sevdigimi daha once soylemismiydim ben
Saka bi yana bu sekil iyi oldu kizlar 2 ara bi derede ip atlamaya calistim azar yemiyeyim diye sma bugunku menuden her halukarda azari yiycem dun gece yemediklerim yuzunden
Papatyacim sekerlimi iciyosun kahveni ondan mi icmeyeyim dedin?[/QUOTE
orta şekerli içiyorum canım. ama içmedim. az sonra derse gideceğim. evdekiler de yemeklerini yiyecek ben gidene kadar. pazartesi akşamları kurt gibi açıkmış oluyorum eve gidene kadar. çok yemesem bari...
sehra ebru rakip
papatya osge rakip
hawar zuzu rakip
zuzcumla kim...
sehrayi osge
ebruyu papatya
hawari sehra
osgeyi ebru
zuzuyu hawar elestirsin
88liii sen yapma canim ya coluk cocuguna bak adam kalmadisanasaka saka sendefit ol bisim gibinnn sensec rakip ve elestirmenini
sabah altıbuçuk 1kuru incir 5 badem
9da 1yum 1 çavdar 1buçuk kk peynir 5zeytin domtes biber salatalık dereotu çay
ara yok
1de iki kepçe mercimek çorbası bir kase yoğurtluhavuç 1çavdar
ara15.00 bir tarbzon hurması
ara 16.30 iki mandalina
17.50-18.45 arası SPORRRRRRRRRRRRRRRR(belki 300 karın 500 ip atlama popo bacak hareketi hiç yapmadım ince çünkü üstte hiç yapmadım bölgesel takıldım açtım müziği son ses tepindim
19.10bir tabak haşlanmış karnıbahar üstüne yağsız pulbiberli salçalı sos bir kase yoğurtlu havuç iki kepçe mercimek çorbası
su 3 litre
spor 55 dk
yeşil çayımı içerim artıkın
superim demikeske daha once baslasaydik bizimki diyet degil komediydi son bir aydir ya neyse gecmisi dusunmeyip titreterek gelecege bakalimmmm
su az icmissin uc litreye dayanmalisinherkese merhaba kızlar;menüm gelsin hemen...
07:30 1 kk peynir, 3-4 adet zeytin, 1 çatal bal, bir küçük salatalık, 1 dilim tam buğday, bir fincan yeşilçay
10:00 yeşilçay
11:00 1 adet elma
12:45 bir kepçe çorba, etli türlü vardı. 7-8 adet kuşbaşı et tırtıkladım. ekmeğin en ucundan 1 dilim ekmek
16:30 1 portakal
19:00 3 yk etli patlıcan, 3 yk makarna, 1 lokma tam buğday (bugün öğrenciler ekti dersi. o nedenle eve erken geldim. zaten son haftaydı.genel bir tekrar yapacaktım.
yeşilçay
2 litre su
spor yoooooookkkkkkkkkkkk malesefffffffffffffffffff
hadi sehra eleştir bekliyorum. ebrucum nerde menü...........
su az icmissin uc litreye dayanmalisin
birden yediye kadar bir portakal cok az metabolizman yavaslamistir iki badem falan ataydin agzina aksamki makarnayi yemezdin anladin sen onu.hadl kalk simdi 100kez zipla oglunla.ziplayinca zipladim diyede yaz hadi.soz verdik caymak yok
Aç karınla 1bardak elma sirkeli su
10:00 :2kk peynir,1top ekmek,4zytin,reçel,yeşilçay.
12:30 :Türk kahvesi
15:00 :2kaşık mantar sote,1dl kepek,2salata turşu
161portakal,yeşilçay
182 kaşık kapuska,2kaşık yoğurt,1top ekmek(içi oğluşa)
205fındık,15antep fıstık,6yulaflı(tatlı krizine girdim),çay
Su :3.5lt yatana kadar 4olur
Spor:
100yarım mekik
100tam mekik
200oklava
100hundert plates