- Konu Sahibi puccakanka
-
- #6.941
Mrb canim buraya birkackez yazmisligini gordum hatirladim seni.nacizene fikrim zayif hamile kalman cunku hamilelekte beslenmenin nasil olcagini bilemeyiz saglikli beslenilmeye calisilsada "hamileyim nasilsa" canimin istedigini yiyeyim diyosun gobekte cikmis oluyo zaten yedikce yiyosun. En azi 10 12 kilo aliyosun zaten nasilsa dogumdan sonra bisi kalmaz derken oda ne gide gide 5 6 kilo gidiyo ve sen bebeksiz gobekle basbasa kaliyon asil is dogumdan sonra uykusuz geceler yorgunluk emzirme durumlari derken yeme duzeni kalmiyo kaldiki emziren bi anne ilk alti ay bana gore asla diyet yapmamali ( saglikli beslenir kilo gider kendiliginden o ayri ama cok az yememeli yani
Sonuc olarak hamile kalana kadar ne kadar versen kar bence. Bu arada Yarisa da katilabilirsin tabi canim
canım ben 80le hamile kaldım 6 aylıkken 85tim burayı okumaya basladım abur cuburu kestim sağlıklı beslendim gec saatte yemedim 80 e düştüm ama aç kalmadım 87le doğuma gittim sonrasında yine dikkat ettim 10 gün sonra 77 dim şimdi71im devam ediyorum bence en iyi zaman şimdi hiç bişey bekleme ne hamile kalmayı ne doğum yapmayı ne de bebeği sütten kesmeyi... bu dönemlerde ağır diyet yapma ama çikolata kek börek cips falan da yeme tamamen hayatından çıkart bence ve yürüyüşee başla şimdi alacagın her bir gramı vermeye calışacagını unutma verdiğin her gr da senin karın :)
pizzacı var kampüste. hem de Dr. pizza. ama ben başka bir şey yedim. şimdi söylemem anca akşama...
çocuk falan bekleme. hemen kilo vermeye bak. sonra hepsi birden birikir kalır üstünde. aynen ben gibi. benden söylemesi...
eeee sehracım sorması ayıp olmasın da beni kim eleştirecek. aşkolsun beni unutmuşsun...
bu arda topiğin bu şekilde hareketlenmesi beni acayip mutlu etti.
Eşim sakın telden girme nete akşama kadar dayan diye tembih etti.Ama burası coşmuşken dayanamıyom.Rakibem SEHRA eleştirecegim ÖZGE tamamdır.
Pepette,çıkartamadım ama olsun hoşgeldin Sefa getirdin.Kilo verip hamiş kalsan senin için daha iyi olur canım.
sehracım masallah bebeğim çok akıllı uslu ALLAH kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez ağzı var dili yok acıksa elini emer yanına gidip sevince güler falan ALLAHın bana hediyesi o. kendi kendine uyur masallah diyin sizde. zaten diğerleri gibi olsa bakırköydeydim şimdi 2 saattir yanına bilem uğramadım yani anlıcanız bana yük değil hediye. diğerleri de öyle tabi ama onların yaramazlıkları bitmiyo. kızım annemde sınavlar başlıcak die çocuklarda okulda ben işimde gücümdeyim sizden bile rahatımdır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?