Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hawarcım sende mi sigarayı bırakanlardansın. Benim 8 ocakta 1 yıl olacak inşallah. Ben hiç kilo almadım ama bunca uğraşa rağmen veremedim de...belki de uğraşlarım kilo almamı engelledi bu süreçte diyerek züğürt tesellisi yapıyorum kendime...
Benim rakibem özge...
Bu arada yeni topiği kim açıyor....
Diyet günlüklerine kayabiliriz.
çok kilo verenler başarı öyküsü açabilir...

tebrik ederim canım, bak sen kilo da almamışsın, gerçi sağlığın daha önemli kilodan
benim 10 kasımda 2 yıl oldu, biraz zor oldu ama başardım sonunda, çok içiyordum ben

kızlar bencede diyet günlüğü bölümünede taşına biliriz, yada sizlerden bir en çok kiloyu kim verdiyse burda da açabilir, sanırım benimde rakibim yokk , neyse bende yavaştan kaçayımm, yarın mesai var tabi kızım uyursa bende uyuyacamm

herkese tatlı rüyalar

Anam coşmuş burası ne güzel.Birlikten kuvvet doğar.Birbirimizin kokusunu alıyoruz hemen:KK66:Yarın akşam netim olacak yuppi:))Yarın akşm menümü bekle sehracık.Topik adı için fikir paylaşımı yapalım.Birde herkes hergün bi tane spor yapma zorunluluğu olsun.misal bügün ip atlasın bügüm yürüyüş ama menü altında hergün bi spor görücem hadi totolarınızı kaldırın bskim:))

Ebrucum sana katılıyorum hergun az da olsa spor yapalim hicbisi yapamadik cokyogun bigundu mesela uyumadan ip atlayalim mesela
Ve ayin 1ine kadar topik ismi ve kimin acacagini belirleyelim ayy cok guzel olcak :21:
Kizlar bu arada tartildim ve ve ve 54.500 olmusum 1 ay once 53.500 dum.
Artik eskiyi dusunmek yok hedefe odaklanmak var sizler sayesinde olcak buda. Kizlar ins. Yeni topimigimizde 2 aya kadar kilo korumaya gecer ( asil zor is) ve bunu hep beraber basarir oturturuz beslenme seklini

Son düzenleme:
günaydın kızlar;
şimdi bir netleştireyim. benim rakibim özge, menüsünü eleştireceğim kişi ebru. ebru da benim menümü eleştirecek. doğru mu sehra...
valla kızlar ben spor için söz veremiyorum. aslında çok istiyorum ama bu konuda biraz iradesizim. elimden geldiğince yapmaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Sehracık bu hafta canın ne çekerse ye emi:)Papatyacın evt eleştireceğin benim ama üzgünümki seni yormayıp sadece alkış smileyine tıklıycan:p

Oooo eBrucum cok azimli gordum seni super bi baslangic yap cuma gunu :KK12:simdiden merak icindeyim kim galip gelcek diye

yarıs olunca daha güzel olur bu arada sporu ihmal etmeyin derim ben basladım 1 haftadır en az yarım saat yürüyüş 5dk hızlı zıplama hunderd videolardaki hareketler vs yaklasık 20 dk egzersiz yapıyorum tahminim 1 cm kadar inceldim kendimi çok iyi hissediyorum herkese tavsiye ederim sabah namazdan sonra uyumuyorum böylece vakit buluyorum bence sizde yapın kızlar. hawarcım bizim kilolar çok yakın istersen bizde rakip olalım ama menü yorumu yapamam sanırım :KK43:
yeni topik fikrine de katılıyorum yalnız bence yılbasına kadar da salmayalım 1 hafta 1 haftadır

ebru sen beni eleştirmiyor musun...
88 li ne güzel spor yapmışsın. ben sabahları 06:30 kalkıyorum ama anca çocuğu ve kendimi hazırlayıp çıkıyorum.
öğle arası oldu. ben hala odamdayım. ne yesem nerede yesem henüz karar veremedim. 13:20 de de dersim var. neyse ben çıkayım bakayım ne yiyebilirim.

ay kızlar trendy hep takip ederdim de bi bakım dedim kaç kilo olmus diye size takılım... acaba bende mi katılsam ya yarışa .

ben mayıssonunda 57 kiloydum haziranda 58 bir daha almam sanırdım ...

şimdi 70 kiloyum şaka gibi:KK53: değilmi 5 ayda 10 kilo ... 57 kiloya günlük 1 saat yürüyüşle l carnıtın kullanarak mükemmel sekilde inmistim ama koruyamadım

su anda hala devam ediyorum her pazartesi karar verip salı bozuyorum. yürüyüsle 36 bedene inmistim bacaklarım bile incelmisti. kahve çiko tatlı börek le kilo aldığım gibi selülitte oldu çünkü hiç bir dönemde bu kadar nes cafe içmemstim.

bebek yapmak istemistim zayıfken ama kilo aldım tutmadıda bebis . simdi yine ugrasyorum tutarsa 70 le hamile kalacağım . battı balık yan gider toptan veriyim kiloyu diye düsünüyorum. ama ya hamile kalamazsam o ihtimalde vardır tabi doktor sorun yok diyor ama .

bu arada sıkıyasarak kilo verdiğim için yani yürüyerek 36 beden pantolonum hala üstümde göbeğim patlıycak kadar sıksada :KK1::KK1: moral buluyorum 36 bedene hala giriyorum diye düsünüyorum.

napsam sizce saçmamı bu 2. bebeği yapıp toptan kilo vermek eşim çok kızıyor bu düsünceme toparlanmalısın diyor . bir yandanda aksam profitrol getiriyor...

bu arada diyetimi sabote etmemin asıl nedeni oruç borçlarımı tutmam 2 sene tutmadımda 25. oldu orucum aksam dayanıyorum tatlı ve yemeğe.. sahurda bisi yok tek öğün oluyor ...

Mrb canim buraya birkackez yazmisligini gordum hatirladim seni.nacizene fikrim zayif hamile kalman cunku hamilelekte beslenmenin nasil olcagini bilemeyiz saglikli beslenilmeye calisilsada "hamileyim nasilsa" canimin istedigini yiyeyim diyosun gobekte cikmis oluyo zaten yedikce yiyosun. En azi 10 12 kilo aliyosun zaten nasilsa dogumdan sonra bisi kalmaz derken oda ne gide gide 5 6 kilo gidiyo ve sen bebeksiz gobekle basbasa kaliyon asil is dogumdan sonra uykusuz geceler yorgunluk emzirme durumlari derken yeme duzeni kalmiyo kaldiki emziren bi anne ilk alti ay bana gore asla diyet yapmamali ( saglikli beslenir kilo gider kendiliginden o ayri ama cok az yememeli yani
Sonuc olarak hamile kalana kadar ne kadar versen kar bence. Bu arada Yarisa da katilabilirsin tabi canim

valla bi menu cikartiyorum ebru acayip kiskancekkk bu yaris iyi oldu.sporada varim hawari elestircem..papatya kaldir totonu.aksam kacta bitiyor dersin eve gelince aksami hafif kapatki spor ise yarasin.bol su icin kizlarrrrrrrr ebru sen icme:KK34:

canım ben 80le hamile kaldım 6 aylıkken 85tim burayı okumaya basladım abur cuburu kestim sağlıklı beslendim gec saatte yemedim 80 e düştüm ama aç kalmadım 87le doğuma gittim sonrasında yine dikkat ettim 10 gün sonra 77 dim şimdi71im devam ediyorum bence en iyi zaman şimdi hiç bişey bekleme ne hamile kalmayı ne doğum yapmayı ne de bebeği sütten kesmeyi... bu dönemlerde ağır diyet yapma ama çikolata kek börek cips falan da yeme tamamen hayatından çıkart bence ve yürüyüşee başla şimdi alacagın her bir gramı vermeye calışacagını unutma verdiğin her gr da senin karın :)

sehra ebru rakip
papatya osge rakip
hawar zuzu rakip
zuzcumla kim...
sehrayi osge
ebruyu papatya
hawari sehra
osgeyi ebru
zuzuyu hawar elestirsin
88liii sen yapma canim ya coluk cocuguna bak adam kalmadisana:KK34:saka saka sendefit ol bisim gibinnn sensec rakip ve elestirmenini

sen görürsün çoluk çocuğu bak gör en çok ben vericem inşallah aranızda herkes aynı seyi diyo sanki çocuğum var diye zayıf olmak hakkım değil gözün kesiyosa ol rakibim de gör çok pis gaza getirdin bak şimdi beni

Papatyacim yakinda pizzaci varsa yiyebilirsin mesela karar veremeyince yardimci olayim dedim:KK24:
pizzacı var kampüste. hem de Dr. pizza. ama ben başka bir şey yedim. şimdi söylemem anca akşama...
ay kızlar trendy hep takip ederdim de bi bakım dedim kaç kilo olmus diye size takılım... acaba bende mi katılsam ya yarışa .

ben mayıssonunda 57 kiloydum haziranda 58 bir daha almam sanırdım ...

şimdi 70 kiloyum şaka gibi:KK53: değilmi 5 ayda 10 kilo ... 57 kiloya günlük 1 saat yürüyüşle l carnıtın kullanarak mükemmel sekilde inmistim ama koruyamadım

su anda hala devam ediyorum her pazartesi karar verip salı bozuyorum. yürüyüsle 36 bedene inmistim bacaklarım bile incelmisti. kahve çiko tatlı börek le kilo aldığım gibi selülitte oldu çünkü hiç bir dönemde bu kadar nes cafe içmemstim.

bebek yapmak istemistim zayıfken ama kilo aldım tutmadıda bebis . simdi yine ugrasyorum tutarsa 70 le hamile kalacağım . battı balık yan gider toptan veriyim kiloyu diye düsünüyorum. ama ya hamile kalamazsam o ihtimalde vardır tabi doktor sorun yok diyor ama .

bu arada sıkıyasarak kilo verdiğim için yani yürüyerek 36 beden pantolonum hala üstümde göbeğim patlıycak kadar sıksada :KK1::KK1: moral buluyorum 36 bedene hala giriyorum diye düsünüyorum.

napsam sizce saçmamı bu 2. bebeği yapıp toptan kilo vermek eşim çok kızıyor bu düsünceme toparlanmalısın diyor . bir yandanda aksam profitrol getiriyor...
çocuk falan bekleme. hemen kilo vermeye bak. sonra hepsi birden birikir kalır üstünde. aynen ben gibi. benden söylemesi...
sehra ebru rakip
papatya osge rakip
hawar zuzu rakip
zuzcumla kim...
sehrayi osge
ebruyu papatya
hawari sehra
osgeyi ebru
zuzuyu hawar elestirsin
88liii sen yapma canim ya coluk cocuguna bak adam kalmadisana:KK34:saka saka sendefit ol bisim gibinnn sensec rakip ve elestirmenini
eeee sehracım sorması ayıp olmasın da beni kim eleştirecek. aşkolsun beni unutmuşsun...:KK43::KK43::KK43:
bu arda topiğin bu şekilde hareketlenmesi beni acayip mutlu etti. :nazar::nazar::nazar:

emi herkes gorevini bilsin
bide ben standart kahvalti deyince anlayinki bir yumurta bir kkpeynir bir cavdar ve salatalar cay ve iki ceviz beste zeytin var hep ayni cunku haftaicinde

bide bu yaris ve elestiren kisiler iki hafta ayni kisiler.ve iki haftanin sonunda birinci secilcek.iki hafta sonunda yani haftaya cumaya kadar toplamda kac kilo gitti bakcaz.tabi bildirim yapcaz yine.hadi bakalim ay cok heyecanliyim ben yaa kaldirin totonuzu kizlar hoooopppp

Son düzenleme:
Sehracim 2 hafta boyunca elestirenler ayni olsun ok ( hergun degistirmek zor olur) ve su 1. Olayi super herkes 1. Olmak icin daha da dikkat eder hele bide sadece 1. Kacamak hakki var dersek :KK1:0 beden okuruz heralde saka saka bak kilo veren herkes haftada 1 kacamagi hskeder kilo alan olursa 100 gr dahil o hafta cezali kacamak yspamaz :KK35::KK33:

amannnnn beni sehra mı eleştirecek. sen beni yer bitirirsin vallahi......of şimdi bir türk kahvesi içsem mi ki????yok yok içmeyeyim....bu arada dersim akşam 20:00 de bitecek.

X