ay kızlar trendy hep takip ederdim de bi bakım dedim kaç kilo olmus diye size takılım... acaba bende mi katılsam ya yarışa .
ben mayıssonunda 57 kiloydum haziranda 58 bir daha almam sanırdım ...
şimdi 70 kiloyum şaka gibi
değilmi 5 ayda 10 kilo ... 57 kiloya günlük 1 saat yürüyüşle l carnıtın kullanarak mükemmel sekilde inmistim ama koruyamadım
su anda hala devam ediyorum her pazartesi karar verip salı bozuyorum. yürüyüsle 36 bedene inmistim bacaklarım bile incelmisti. kahve çiko tatlı börek le kilo aldığım gibi selülitte oldu çünkü hiç bir dönemde bu kadar nes cafe içmemstim.
bebek yapmak istemistim zayıfken ama kilo aldım tutmadıda bebis . simdi yine ugrasyorum tutarsa 70 le hamile kalacağım . battı balık yan gider toptan veriyim kiloyu diye düsünüyorum. ama ya hamile kalamazsam o ihtimalde vardır tabi doktor sorun yok diyor ama .
bu arada sıkıyasarak kilo verdiğim için yani yürüyerek 36 beden pantolonum hala üstümde göbeğim patlıycak kadar sıksada
moral buluyorum 36 bedene hala giriyorum diye düsünüyorum.
napsam sizce saçmamı bu 2. bebeği yapıp toptan kilo vermek eşim çok kızıyor bu düsünceme toparlanmalısın diyor . bir yandanda aksam profitrol getiriyor...