- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #6.881
Hawarcım sende mi sigarayı bırakanlardansın. Benim 8 ocakta 1 yıl olacak inşallah. Ben hiç kilo almadım ama bunca uğraşa rağmen veremedim de...belki de uğraşlarım kilo almamı engelledi bu süreçte diyerek züğürt tesellisi yapıyorum kendime...
Benim rakibem özge...
Bu arada yeni topiği kim açıyor....
Diyet günlüklerine kayabiliriz.
çok kilo verenler başarı öyküsü açabilir...
pizzacı var kampüste. hem de Dr. pizza. ama ben başka bir şey yedim. şimdi söylemem anca akşama...Papatyacim yakinda pizzaci varsa yiyebilirsin mesela karar veremeyince yardimci olayim dedim
çocuk falan bekleme. hemen kilo vermeye bak. sonra hepsi birden birikir kalır üstünde. aynen ben gibi. benden söylemesi...ay kızlar trendy hep takip ederdim de bi bakım dedim kaç kilo olmus diye size takılım... acaba bende mi katılsam ya yarışa .
ben mayıssonunda 57 kiloydum haziranda 58 bir daha almam sanırdım ...
şimdi 70 kiloyum şaka gibideğilmi 5 ayda 10 kilo ... 57 kiloya günlük 1 saat yürüyüşle l carnıtın kullanarak mükemmel sekilde inmistim ama koruyamadım
su anda hala devam ediyorum her pazartesi karar verip salı bozuyorum. yürüyüsle 36 bedene inmistim bacaklarım bile incelmisti. kahve çiko tatlı börek le kilo aldığım gibi selülitte oldu çünkü hiç bir dönemde bu kadar nes cafe içmemstim.
bebek yapmak istemistim zayıfken ama kilo aldım tutmadıda bebis . simdi yine ugrasyorum tutarsa 70 le hamile kalacağım . battı balık yan gider toptan veriyim kiloyu diye düsünüyorum. ama ya hamile kalamazsam o ihtimalde vardır tabi doktor sorun yok diyor ama .
bu arada sıkıyasarak kilo verdiğim için yani yürüyerek 36 beden pantolonum hala üstümde göbeğim patlıycak kadar sıksadamoral buluyorum 36 bedene hala giriyorum diye düsünüyorum.
napsam sizce saçmamı bu 2. bebeği yapıp toptan kilo vermek eşim çok kızıyor bu düsünceme toparlanmalısın diyor . bir yandanda aksam profitrol getiriyor...
eeee sehracım sorması ayıp olmasın da beni kim eleştirecek. aşkolsun beni unutmuşsun...sehra ebru rakip
papatya osge rakip
hawar zuzu rakip
zuzcumla kim...
sehrayi osge
ebruyu papatya
hawari sehra
osgeyi ebru
zuzuyu hawar elestirsin
88liii sen yapma canim ya coluk cocuguna bak adam kalmadisanasaka saka sendefit ol bisim gibinnn sensec rakip ve elestirmenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?