Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabah 9:20 yarım simit, bir dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin, 1kaşık tulum peyniri
10:20 2 küçük çatal peynir helvası
11:10 elma
12:30 4yk hkımalı karnıbahar, 4yk makarna, yarım dilim ekmek
15:00 yarım cennet elması, 3 fındık
18:00 yarım elma
19:00 fırında sebzeli köfte 5yk, salata, yarım ekmek, 1 yk yoğurt
21:00 bir geryfurt

1,5 litre su, 2 fincan yeşil çay
45dk plates, 25 dk yürüyüş

bu sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 5 zeytin 2 dilim ekmek bi kaç banımlık pekmez şekersiz cay
ara 1 mandalina yarım elma
öğle 2 tabak tarhana 1 dilim ekmek
ara yeşilçay
akşam yemek kaşığı pırasa y.3 ince ve küçük dilim ekmek yarım kase yoğurt
çay ve birazdanda yeşil çayımı içicem

sevgili rakibem zuzu menünü çok beğendim, hatta yediklerini az bile buldumm:KK9::KK9:

Bu sene norm fazlasiydim ya resen koye atıyorlar..sehraaa niyeyse senle dertleşmem istedimburalarda misin?herkes gider Mersin'e ben giderim tersine daha yakına gelecegime..esim koy tercihi yaptırmadı atasınlar dava acarız gittiği yere kadar diyor..aklımdan istifa bilmem ne bir sürü ihtimal geçiyor bu kadar cok sevdiğim mesleğimden ayrılacak miyim yoksa...of offf:KK14:

sabah 9:20 yarım simit, bir dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin, 1kaşık tulum peyniri10:20 2 küçük çatal peynir helvası
11:10 elma
12:30 4yk hkımalı karnıbahar, 4yk makarna, yarım dilim ekmek
15:00 yarım cennet elması, 3 fındık
18:00 yarım elma
19:00 fırında sebzeli köfte 5yk, salata, yarım ekmek, 1 yk yoğurt
21:00 bir geryfurt

1,5 litre su, 2 fincan yeşil çay
45dk plates, 25 dk yürüyüş
Yedigin khidrat ekmeklerle yaklasik.altibucuk dilim ekmege tekabul ediyor hayatta yag yakmamissindir diyim suyuda az icmissin koruma donemi gibi beslenmissin aksam yarim ekmek derken dilim kasdetmissindir umarim
idare eder diyelim ama yarin daha dikkat et sporunada alkissssssssssssss
Bu sene norm fazlasiydim ya resen koye atıyorlar..sehraaa niyeyse senle dertleşmem istedimburalarda misin?herkes gider Mersin'e ben giderim tersine daha yakına gelecegime..esim koy tercihi yaptırmadı atasınlar dava acarız gittiği yere kadar diyor..aklımdan istifa bilmem ne bir sürü ihtimal geçiyor bu kadar cok sevdiğim mesleğimden ayrılacak miyim yoksa...of offf:KK14:

şimdi ben az önce evdeki fındıktan bir poşete koyuyordum. yarın okula götüreyim diye. Ay bir de ne göreyim 2 tanesi ağzıma girmiş hatta yemek borumdan geçmeye başlamış....Gitttiiiiii gittttiiiiiiiii...............

Seviyorum seni ben gercekten..canim bak muhakkak vardir bundada bir hayir ama biz aciziz goremiyoruz bazeen bazi seyleri..ayni durumda olan bir yigin arkadasim var ama atamasi olamayan ve asgari ucretle dersanede calismak zorunda olan arkadasimda var,ne demek istedigimi anladin sen.diyecegim o ki ne olursa olsun esinin maddi durumu iyi olsa bile aileler destek ciksa bile meslegini birakma derim hakkini ara ama istifa etme.cunku hissediyorum sen de benim gibisin.biz ogrencilerimizle nefes aliyoruz jojopum...bizi bazi seylere mecbur birakanlar utansin deyip cekip gitmek olmaz umarsizca..sen bunu atlatirsin bence ve mutlu mutlu gider dersini anlatirsin sehraa:KK34: demisti dersin

Benim de su an o atanamayanlardan farkım yok..zaten 60 km gidiyordum Sehraa artı bı 20 daha gidemem..ben dayanırım da esim artık dayanamaz..evet ben okulda nefes alıyorum gercekten..cok cok cok üzgünüm yaa anlatamam esim de diyor dur hersey de vardır bı hayır..ozel okula geçersin diyor..iyyyyy..İnan ben mesleğinden ayrı yapacak bir insan degilm bunları hak etmedim niye ben yahu..bu sistemin mağduru ben olmak zorundamiydim her yonden..hakkımı zatenarayacagim da bakalım nereye kadar gidecek ...

şimdi ben az önce evdeki fındıktan bir poşete koyuyordum. yarın okula götüreyim diye. Ay bir de ne göreyim 2 tanesi ağzıma girmiş hatta yemek borumdan geçmeye başlamış....Gitttiiiiii gittttiiiiiiiii...............

Nasil üzüldüm anlatamam. :KK51:Saka bi yana 2 yle kaldiysa bisi olmaz.Afiyet olsun.

Jojop hakkinda hayirlisi olsun canim umarim seni mutlu edecek bir sonuca baglanir olay, dua edicem senin icin :KK19:Uzme fazla kendini hep daha kotusunu dusunup sukret canim...

jojob elinden geldiğince olumlu düşün, bizim okulda da var norm fazlası arkadaşlar saçma bir sistemin kurbanı oluyoruz işte, bende sehra ya hatılıyorum, hakkını ara gittiği yere kadar gitsin, ama istifaa etme, özel okullarda devletten pek farkı yok , hatta veliler orda paranı biz veriyoruz diye daha çok tepene çıkmaya çalışıyor

sehraa yarım dilimmm

kendimi çok dışlanmış hissettim sehracım sağolasın küsüp çikolataya mı saldırsam ne
yok yok ben en iyisi kilo verip birinci olayım da birileri woooow desin zaten bu günden vermiş görünüyorum
napiiim bende tek basıma takılırım artık zaten menü yazcak ya da yorumluycak vaktim de olmuyo benimki de züğürt tesellisi herhal

Arkadaşım 12de kahvaltıya gelcek.Çok geç olur hem açıktıgım için yedim.O gelincede çay içer eşlik etmiş gibi yaparım.
88li canım benim nie dışlanasın.Herzaman gel kalbimizde topigimizde sana yer var!

çok teşekkur ederim ebrucum yaa mutlu ettin beni bu arada yeni topik diyordunuz ya sehranın var dı bi tane diyet günlüğü izin verirse ordan devam edelim isterseniz zaten fırça atmakta üstüne de yok onun :)))

Canim benim ya,valla sen incecik olursun ben eminim nerdeyse hirsli birisin seni hep kucaginda bebek ders calisirken hayalediyorum dortcocuk bide yeni okulun ne bileyim seni azbiraz rahata erdireyim diye oylededimdi:18:

Canim sehra esprisine oyle diyo elimizden geldigince destek olucaz birbirimize sen de bize hep birlikte vericez kilocuklari:KK19:

X