Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kimse ugramamis topige kizlar tartimi getirdi esim sabah ac karnina tartilip bildirim yaparim bakalim kac kilo almisim:26:

Kimse ugramamis topige kizlar tartimi getirdi esim sabah ac karnina tartilip bildirim yaparim bakalim kac kilo almisim:26:

merhaba
ben hep buralardayım. ben bugün biraz abarttım.. pek yapmazdım ama nasıl olduysa artık. ben abartsamda abartmasam da yazıcam menülerimi. ne derseniz diyin razıyım valla. yaşım ilerledikçe kilo vermem zorlaşıyor.
merak ediyorum kilo durumunu. inşallah vermişsindir.
ayrıca sen, ebru ve sehra sanırım aramızda en fazla kilo vermeyi başarmış olanlardan. kaç kilo verdiniz sizler....

Biliyorum canim sizi ( kirli cikilar) takip ediyorum kafam dagiliyo sohbetlerinizi okurken kizimi sallarken iyi oluyo
Keske bizim topiktede uzun uzun sohbetler edebilsek
Bu arada sen abartsanda ertesi gune telafi edebiliyosun ben de ya hep ya hic politikasi isliyo ya cok dikkat edip takir takir kilo veriyom ya da bi saliyom yiyorum da yiyorum. Suan bu moddayim kilo vermem imkansiz yani az slmayi umit ediyorum
Kilo verme konusuna gelince lisede 49 kiloydum gene de hafif gobegim vardi sonra okulda duzensiz beslenme tatli duskunlugum sayesinden 52 oldum sonra bi verdim bi aldim 55 en cok girdugum kiloydu tartida ta ki doguma kadar dogum sonrasi 65 falandim yaklasik 5 6 ayda 15 kilo verdim sonra simardim aldim biraz iste bazen dusunuyorum ben bile inanamiyorum nasil verdigime hep zayifken sisman oldugumu gormek urkuttu beni o korkuyla hedefe kitlendim demekki ama simdi nasilsa 38 40 bedenim yuvarlanip gidiyorum mantigindayim

kızlar bende buralardayımmm, arada bakıyom ama o kadar çok yiyorum ki gelip yazmaya utanıyorumm, bide ben evde bişey olunca dayanamıyorum, o tatlıyı bitirmem lazım, aslında benim kendimde bunu yenmem lazım yani nevsime hakim olmayaı öğrenmem lazımmm

papatya bencede en istikrarlı sensin , telafi edebiliyorsunnn
ösge sende bir başlasan eminim ki hepimize örnek olacan, ay ne güzel olur şöyle kilolarımızı versek ve yine hep baraber kilo korumaya geçsekkk

Kizlar annem babam gelecek caya. Kek yaptim ama yemiycem sabah tartilcam cunkusirf yememek İcin buraya yaziyorum onlar gidincede yazacagim kizlar sirf yesilcay ictim birsey yemedim diye zaten 7 den sonra hicbirsey yemeyerek dahi kilo verilir kizlar
Yeni yila kadar herkese musade duydunuzmu kizceler ebru sehra papatya hawar zuzu jojop 88li unuttugum varsa affola sonra hep birlikte toparlaniyoruz tartim geldi kendime geldi hepinizi motive edecegim hic merak etmeyin yeter ki topige gelin kizlar:13:

geldim nedir şu kirli çıkılar muhabbeti ya öyle bi topikmi var paramı biriktiriyorsunuz valla iyi mantık bence..dur bende müsit olunca bakayım bi..kızlar herkes bir fikir atsın oraya napbiliriz diye.bunun böyle gitmeyeceği aşikar..çatır çatır eleştiri olmadığı için böyle olmuyor bence..ne olursa olsun yazalım menülerimizi ve ebnceeleştirlerim

kişiler
sehra
papatya
hawar
ebru
ösge
zuzu
işte hergün iki kişi birbirrini eleştirsin bence
mesela ben yarın itibaiynenenen hawarı
papatya ebruyu
özge zuzuyu
karşılıklı eleştirsin ne derisiniz
yoksa paptyanın dediği gibi yeni bi topikmi açsak
valla ben 25 ocaga kadar vermeliyim yetti artık 55 olmalıyım sonrada 53
sanki bitiyor pasta börekler güzel yicekler hep aynı teranee yaa

özgecim hawarcım teşekkür ederim. Ben kaçırsam da ertesi gün telafi edebiliyorum. Ama kilo veremiyorum...
Sehracım iyi fikir. Ama ben yeni topik açmanında iyi olacağını düşünüyorum. Belki sayımız artar. Ne bileyim ben her zaman yeni başlangıçların iyi olacağını düşündüğümden. Topik sahibi de hiç gelmiyor artık...biz bir ekip olduk, bize ait birşey olsun istedim. Topiği ben açamam. çünkü hiç kilo veremedim desem yeridir.
Eleştiri konusunda seninle hemfikirim. Ebruyu eleştiririm hergün.
Kirli çıkılar ekonomi bölümünde. Para biriktirme topiği aslında ama sohbet muhabbette var. Keşke burada da yapabilsel aynı şeyi. Farmasi açmış topiği.her ayın başında o ay ne kadar para birikitrebileceğini yazıyorsun hedef olarak. Ayın son günü saat 17:00 ye kadar o ayki birikimini yazıyorsun. Farmasi de tablo yapıyor. Ben seviyorum orayı. 3 aydır falan takılıyorum.
şimdi gelelim bugün ki menüme. Ama rica edicem kimse eleştirmesin. Böyle süper bir menü anca alkışı hakeder...
11:00 kahvaltılık, 3 sigara böreği
14:00 2 fincan kek, 2 sigara böreği
15:00 yeşilçay
15:30 bir cennet elması
17:00 2 fincan kek
17:30 bir kase tarhana çorbası, 1 adet kıymalı gözleme, bir bardak limonata

evet alkışlar nerede...allah beni davul etsin. Nasıl yedim o kadar şeyi.
Kızlar ben bu hafta her sabah tartılacağım. Belki gün gün farkı görürsem pozitif yada negatif motive olabilirim.

ebrucum sen ne güzel kilo vermişsin. 15 kilo bence büyük başarı. Seni canı gönülden tebrik ederim.
Ben ortaokuldayken çok zayıftım. Lisede acayip kilo aldım. üniversitede ise 65 falandım. Ama o zamanlar kiloya pek takılmazdım. Hiç tartılmazdım da. Evliliğimin ilk yıllarındayken de kaç kiloydum nasıldım pek hatırlamıyorum. O yıllarda da kilo vermek, zayıf olmak pek bilinmezdi. Zaten kıyafetler çuval gibiydi. Ama bildiğim tek şey 63 kilo ile hamile kaldım (8 yıl önce). Eve ibreli bir tartı aldım.80 le doğuma gittim. Doğumdan sonra 74 kilo idim. Doğum iznindeyken 2 ayda 8 kilo verdim. Oğlum 6 aylıkken 66 kiloydum. O zamandan beri de 62-65 arası gider gelirim. Geçen hafta da 63,4 idim. Hep aynı kiloda olduğumdan tüm arkadaşlarım hiç değişmiyorsun hep aynısın derler. Amab en 60 olmak istiyorum. 60 yaaaa 60............

kızlar ne çok özledim siziKv den giriyorum netim 2-3 güne baglanacak inş.Şu kirli çıkılara bende baktım ama anlamadım tam.Şimdi papatya anlatınca anladım.Papatya bende artık ordayım birikim yapmak için.Kötü menüler çıkartıyorum ama hergün 100 hundert platesini yapıyorum.Yaza az gelkdi anlamadan bi bakıcaz yaz gelmiş bizler kabinde biikini denerken sinir stres kabinde ter dökücez sinirimizi eşlerden alıcaz Durum bu sonumuz bu OLMASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNŞu netim gelsin menülerimi yazıcam bende.Papatya ben doguma 82 ile girdim.77 sonra 70 en son 65-66 arası gidip geliyordum.Ve o güzel gün bu site ve bu topikle şans eseri tanıştım.En son 52.3 gördümNerdeyse 30 kilo vermiştim.Ama göbegim sarktı ve deforme oldu.Kilo verirken spor yapsamdım düzenli sıkılaşacaktım.55 ti hedefim görünce 52 yaptım hedefimi.Ama 52.0 göremedimAma sıkılaşmak ve 52 de kalmak istiyorum

ebrucum sen de çok iyi kilo vermişsin. Tebrik ediyorum. Ben de hep söylüyorum da bir türlü başlayamıyorum. Spor yapmam gerek. En kısa zamanda bekliyoruz...hergün menü yazıp eleştireceğiz. Hatta o hafta gram veremeyene (regl durumu hariç) ertesi hafta ceza verelim....

Herkes gelmis cok sevindim kizlarannemler yas pasta kurupasta almislar hicbirini yemedim Sabah yerim bi dilim.
Yeni yilda topik acalim kizlar ben boylelikle daha iyi olcagina inaniyorum ve de yaris yapalim bence ben bu hafta gozume papatyayi kestirdim senin duzenli menulerine karsin bakalim ben ne yspacagim ne dersin yarisalimmi
Kizlar siz de yarisin bence bi yerden baslamak gerek

tamamdır özgecim. Gerçi senin kadar çok kilo vermiş biriyle yarışmak yürek ister ama şansımı deneyeyim bakalım. Yeni topik fikrini desteklemene sevindim. Bende yeni başlangıcın iyi olacağına eminim.

Yeni topik fikri daha iyi.Çünkü burası çıtırcıgın başarı öyküsü biz sohbette ediyoruz ve buradan yararlanmak isteyenler bunca sohbetleri okuyup sıkılabilirler.hadi yarışalım SEHRA ben seni kurban seçiyorum varmısın arkadaşım

tüm kızlarr toplandıkkk toplannndıkkk

okey bende varım eleştirelim, sehraaa ama sen bana çok kızarsın biliyorummm
şaka şaka tabiki kızacaksınki menülerime dikkat edeyimm

bende anlatayım kilo serüvenimi ben heptombik bir kızdımm çok aşırı değildim ama topluydumm orta okulda basketbola başladım o zaman bayağı verdimm, sonar üniversiteye gittimğimde 56 falandımm, ilk sene yurtta çok kilo aldımm,sanırım 60 olmuştumm sonra 4 sınıfta tekrar kilo verdim 52 olmuştum, bir dahada o kiloyu görmedim göreve başladığımda 53 idim sonra yavaş yavaş aldım 56 civarıydım evlenince sonra 65 i gördüm sonra diyet spor verdim 2 ayda 57 oldum, sonra sigarayı bıraktım 63 oldum, telrar kilo veremeden hamile kaldım 75 ile doğuma gittim eve geldiğimde 69.5 idim doğumdan 3 ay sonra 73 kilo idim, doğumdan 6 ay sonra 78.5 olmuştum, ama 5 kiloyu bi,r haftada almıştım, bazı rahatsızlıklarım oldu dr gittim , ve dedi sebnin sorunun troih hemen bir dahileyiciye gitt ve odur budur işlaç kullanıyorum hormanlarım çalışmıyor ömür boyu ilaç kullanacamm, ilacın etkisi biraz dikkat biraz spor işte şimdiki kilomdayımm
ama hazirandan beri 2 kilo veriyom 3 kilo alıyom bir kısır döngü bunu kırmak lazımmm

şimdi hani kararı alırsanız yanızındayımm benden kurtulacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz

kızımdan kılavyeyi kaçırmay çalışıorken bir sürü harf hatası olmuş ama anlamışsınızdır sizzler

Ebrucum 2013 te acariz topigi adina ve kimin acacagina hep birlikte karar verelim diyet gunlugunde acmak mantikli fikirlerinizi paylasin karar verelim sen de Sehrala yarisyosun ohh cok heyecanli olcak yaris muhabbetine acim acccc papatya sen yedin fincan keklerini gozlemeleri ben yemedim pastadan
Tuhhh simdide gaza gelcen yandim valla:18:
Hawarcim kararliyiz azimliyiz hePimiz vericez kilolari kizlar daha sık toplanalim olmadi ortak bi saat belirleyelim ne kadar cok yazisirsak birbirimizden uzak kalmaz motivasyonumuzda hep canli kalir

Hawarcım sende mi sigarayı bırakanlardansın. Benim 8 ocakta 1 yıl olacak inşallah. Ben hiç kilo almadım ama bunca uğraşa rağmen veremedim de...belki de uğraşlarım kilo almamı engelledi bu süreçte diyerek züğürt tesellisi yapıyorum kendime...
Benim rakibem özge...
Bu arada yeni topiği kim açıyor....
Diyet günlüklerine kayabiliriz.
çok kilo verenler başarı öyküsü açabilir...

Yarin kim benim rakibim simdi hadi kizlarrrr

Evet sehracim cok mutluyum ben de Hadi kizlar butun aburcuburlar viz gelir bize spora da baslayalim herkes kendi vucuduna gore yapsin birseyler menu ictigimiz su yapilan spor sirasiyla yazildin bunlar menu paylasmayan gozukmesin gozume ona gore

bende varım yeni topiğe kızlar
benimle yarışmak kim isterki
cuma tartıldım fazla çıktım madem yeni topik açıyoruz bugünden itibaren yazmaya başlayım düzenli olarak
bu sabah aç karnına kahve kahvaltıda sulu yemek leri çok severim mantar yemeği vardı akşamdan onu yedim 1 dilim ekmek zeyytin şekersiz .çay
ara 1 mandalina 1 avuç beyaz leblebi
öğle 1 tabak çorba 1 tabak makarna
ara nescafe 1 küçük cocostar
akşam 4 banımlık yoğurtlu biber
ara 1 fincan bol tarçınlı salep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…