- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.861
Kimse ugramamis topigekizlar tartimi getirdi esim sabah ac karnina tartilip bildirim yaparim bakalim kac kilo almisim :26:
biliyorum canim sizi ( kirli cikilar) takip ediyorum kafam dagiliyo sohbetlerinizi okurken kizimi sallarken iyi oluyo
keske bizim topiktede uzun uzun sohbetler edebilsek
Bu arada sen abartsanda ertesi gune telafi edebiliyosun ben de ya hep ya hic politikasi isliyo ya cok dikkat edip takir takir kilo veriyom ya da bi saliyom yiyorum da yiyorum. Suan bu moddayim kilo vermem imkansiz yani az slmayi umit ediyorum
kilo verme konusuna gelince lisede 49 kiloydum gene de hafif gobegim vardi sonra okulda duzensiz beslenme tatli duskunlugum sayesinden 52 oldum sonra bi verdim bi aldim 55 en cok girdugum kiloydu tartida ta ki doguma kadar dogum sonrasi 65 falandim yaklasik 5 6 ayda 15 kilo verdim sonra simardim aldim biraz iste bazen dusunuyorum ben bile inanamiyorum nasil verdigime hep zayifken sisman oldugumu gormek urkuttu beni o korkuyla hedefe kitlendim demekki ama simdi nasilsa 38 40 bedenim yuvarlanip gidiyorum mantigindayim
kızlar ne çok özledim sizikv den giriyorum netim 2-3 güne baglanacak inş.şu kirli çıkılara bende baktım ama anlamadım tam.şimdi papatya anlatınca anladım.papatya bende artık ordayım birikim yapmak için.kötü menüler çıkartıyorum ama hergün 100 hundert platesini yapıyorum.yaza az gelkdi anlamadan bi bakıcaz yaz gelmiş bizler kabinde biikini denerken sinir stres kabinde ter dökücez sinirimizi eşlerden alıcaz durum bu sonumuz bu olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şu netim gelsin menülerimi yazıcam bende.papatya ben doguma 82 ile girdim.77 sonra 70 en son 65-66 arası gidip geliyordum.ve o güzel gün bu site ve bu topikle şans eseri tanıştım.en son 52.3 gördüm nerdeyse 30 kilo vermiştim.ama göbegim sarktı ve deforme oldu.kilo verirken spor yapsamdım düzenli sıkılaşacaktım.55 ti hedefim görünce 52 yaptım hedefimi.ama 52.0 göremedim ama sıkılaşmak ve 52 de kalmak istiyorum
herkes gelmis cok sevindim kizlarannemler yas pasta kurupasta almislar hicbirini yemedim sabah yerim bi dilim.
Yeni yilda topik acalim kizlar ben boylelikle daha iyi olcagina inaniyorum ve de yaris yapalim bence ben bu hafta gozume papatyayi kestirdim senin duzenli menulerine karsin bakalim ben ne yspacagim ne dersin yarisalimmi
kizlar siz de yarisin bence bi yerden baslamak gerek
Yarin kim benim rakibim simdi hadi kizlarrrr