Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Papatyacim yeni topik acsakta olur da konuyu hangimiz acacagiz kim hedefine ulasti ve koruyor ki basari oykusu acamayiz biz anca bi turlu bogazimizi tutamiyoruz gelin hep beraber tutalim tarzi bi konu acabiliriz mesela bunda konu sahibesi olurum ben keske ebru sen sehraa az kalmisken hedefinize ulasip basari oykusu yazsaniz:KK31:
Herkes kendini toplasa okuyanlar bize ozense eskisi gibi simdi kimbilir ne diyorlardir giden kilo 100 gr 300 gr ay bi hafta almisim 1 kg( bendeniz) offfff ooofff noldu bize kizlar ya

Ebrucum ye anacim pastayi ye batti balik yan gider ye benim icinde ye sonra cuma gunu de :KK5: boyle derdine yan emi arkadasim
Hawarcim sana ozendim valla 50 dk plates ne kadar guzel :nazar:
Jojop canim kelin merhemi olsa kendi basina surermis sen gel bizi topla bence
Sehraa gene nerelere kayboldun canim ya

Özge bugün kilo mu aldın bıraktın mı diyeti yoksa göbeğin bayağı çıkmış dediler;((Ama hergün 100hundert hareketini yapıyorum inş hiç bırakmam!smileysiz keyfi çıkmıyor yazdıklarımın ben pc de yazmak istifim:KK43:

Papatyacim yeni topik acsakta olur da konuyu hangimiz acacagiz kim hedefine ulasti ve koruyor ki basari oykusu acamayiz biz anca bi turlu bogazimizi tutamiyoruz gelin hep beraber tutalim tarzi bi konu acabiliriz mesela bunda konu sahibesi olurum ben keske ebru sen sehraa az kalmisken hedefinize ulasip basari oykusu yazsaniz:KK31:
Herkes kendini toplasa okuyanlar bize ozense eskisi gibi simdi kimbilir ne diyorlardir giden kilo 100 gr 300 gr ay bi hafta almisim 1 kg( bendeniz) offfff ooofff noldu bize kizlar ya

Ebrucum ye anacim pastayi ye batti balik yan gider ye benim icinde ye sonra cuma gunu de :KK5: boyle derdine yan emi arkadasim
Hawarcim sana ozendim valla 50 dk plates ne kadar guzel :nazar:
Jojop canim kelin merhemi olsa kendi basina surermis sen gel bizi topla bence
Sehraa gene nerelere kayboldun canim ya

belki yeni bir başlangıç daha farklı olur diye düşündüm. sonuçta aramızda iyi kilolar vermiş arkadaşlar var. toplamda 10 kilo veren vardı ama şu an hatırlamıyorum. özge senmiydin yoksa ebru mu? başarı hikayesi olmasa da olur. başka bir ana başlıkta olsa..ne bileyim sadece fikir. yeni başlangıçlar genelde iyi gelir ya insanlara.
ben bu hafta malesef 1000 gram almışım. bekliyordum. hiç dikkat etmedim çünkü. üzgün değilim. çünkü emek vermedim. yedim sürekli. dün akşam yemekte çiğ köfte bilem yedim...

başlangıç:70
geçen hefat: 69.6
bu hafta: 70
gelen: 400:KK50:
toplam giden: 0:KK50:
hedef:60

kızlar vermek yerine almışım bil hep bu hafta sonları yüzünden:KK43:, yiyom yiom pazartesi dikkat etmeye başlıyorum anca aldıklarımı veriyorum, bide dün çok yedimm ama her gün bir saat spor yaptımm

şuanda da desim boş oturmuş çiko yiyorumm:KK43:

Ebrucum bana da diyorlar eskiden baya kilo vermistin diye yani esittiri kilo almisin diyorlar
Papatyacim fikrini ilk okudugumda keske dedim ne guzel olur sonra kendime kizip yeni topik olsa da ben degisirmiyim diye dusundum ondan dedim ben acmayi haketmiyom diye yoksa fikrin cok guzel dedigin gibi yeni baslangic hepimize iyi gelebilir ben 63 ten 49 dustum ne faydaki korumak basarisini gosteremedim dedigim gibi kizlar da ok derse acalim topik 0 dan baslayalim yeni yil yeni topik olsun
Hawarcim haftasonu yedigin icin almissin keske biraz olculu olabilsek yoksa spor yapiyoken biraz dikkat etsen cok farketcek inan

kızlar gelebildim nihayet 2 hafta önce 70.8 olan ben geçen hafta 73.5 tim utancımdan yazamadım sebebi muhtemelen 3 gün sabah akşam yememdi moralim bozuldu o 3 gün içinde 75i bile gördüm ama salmadım kendimi böyle devam etmem gerek dedim sadece 10 gündür de hafif kaçamakları saymazsak kıtlıktan çıkmış gibi yemedim hiç. bugün 71.3 tüm ama üzülmüyorum çünkü çarşamba günü pantolonum oldu biraz dar ama olsun ben çok mutluyum 1 beden küçük bir pantolon daha var yeni hedefim o. kilom fazlaa çıktı sebebi spor olabilir hergün sabah namazından sonra 5-10 dk ip atlar gibi zıplıyorum parmak uçlarımda hundered ve bir kaç egzersiz canıdaha yapıyorum 20dk kadar onun dışında vakit bulunca da yürüyorum 30 40 dk kadar neyse maşallah diyin akşam da 4ten sonra oturup öğün gibi yemek yemiyorum yoğurt badem falan yiyorum aklıma geldikçe karnımı içime çeekiyorum öyle işte alıştım artık hatta geçen sabah tam ikinci sigara böreğini yicektim 180 kal olduğunu görünce vazgeçtim diğerini de yemeseydim dedim ama geçti 1 badem 9 kal miş gayet sağlıklı bi atıştırma tavsiye ederim ço kkonuştum sanki başarı öyküsü gibi oldu ama başardığım bişey yok inşallah olacak özlemişim sizle konuşmayı çenem düştü iyice sehra gözükmüyo ortada iyidir inşallah kilo bildirimi
başlangıç : 87
geçen hafta : 73.5
bu hafta : 71.3
allaha emanet olun kızlar

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:54.4
Gelen:200
Hedef: tekrar 63 belki daha fazlası;((

Canım ya bizim için zaman ayırıp araştırman ne güzel.Ama bakalım biz uygulama konusunda ne kadar istekli olucaz

bakıyorum da aramızda 88 li dışında kilo verebilen yok...amamn ne kadar da güzel...bizim bu topiği okuyanlar 1-2 sayfa okuduktan sonra arkasına bakmadan kaçar herhalde.
ebrucum sen 9 kilo vermişsin. özge de bayağı vermişti. siz açabilirsiniz aslında yani bir topik ya da düyet günlüklerinde de olabilir. belki aramıza başka arkadaşlarda katılır. motivasyonumuz artar. ay bilemiyorum. aslında tek çözümü yememek de...topik falan hikaye aslında. ama medet umuyorum işte....

88 li teşekkür ederim. emek verip araştırmışsın. bir de okuduklarından aklında tutumuşsun kim neresinden şikayetçi...ellerine sağlık. inşallah bizde yapabiliriz bu hareketleri..

of of nasıl zayıflayacağım ben :KK43:(((((

merhaba;
biz de bu aralar ekip olarak motivasyon eksikliği yaşıyoruz. ama ben inanıyorum. kendimizi toparlayacağız. sende bize katıulırsın. hep beraber vermeye çalışır, menü yazar yorumlarız...ne dersin????????

merhaba kızlar bu gün ve dün yediklerimi yazmıyayım, kilo versemde alsamda hafta sonu çok tıkınıyom, dün gece yarılarına kadar tatlı yedim, sporda yapmadım, bu günde kalanlar biterse rahatlarımm :KK37:

yeni başlık açarsanız gelirim, açmazsanızda gelirim, yani her halükarda sizinleyimm

Tel giresim gelmiyor kızlar.şu net bağlansa biran önce.annecim iyiki doğmuş.bugün hediye bakmaya ordan anneme akşama arkadasın bebeğinin d.gününe gidicem.merak etmeyin fazla yemiyorum.aklıma tartıdaki rakam geliyor:KK43:(özledim eski düzeni sizlerle sohbet etmeyi

Ben geldim okudum yazilanlari kilom ayni.internetimde sorun var sanki dagda yasiyorum ya,telden gircem okuyum yazilanlari moralim bozuk

bu duruma bir çözüm bulmak gerek diyerek hemen menümü paylaşıyorum.
sabah 10:30 peynir, zeytin, ceviz, salatalık, domatesten oluşan kahvaltı. 1 dilim kadar ekmek ve 4 tane küçük haşlanmış patates yedim. (patates olmayaydı iyiydi)
14:00 1 adet elma
15:30 2 adet balık, salata, bir bardak meyve suyu, 1,5 dilim ekmek
az sonra yeşilçay içip sonrasında da bir portakal yiyeceğim...

Kızlar herkes salmış durumda ben dahil:KK43:(papatya menün güzel canım sen salma topiği ayakta tut!

Ebrucum benim bu topige gelmeye yuzum yok ki
Bugun cikolatalar biskuviler pizza dondurma ooo hic umursamadan yedim ve avm de aynadan gecerken dikkatli baktim kendime nasi basenlerim cikmis :KK5:Giydigim pantolon zor kapandi zaten 1 aydir hic dikkat etmedim kizlar yeni yilda hepimiz yeni baslangic yapalimmi ebru bak ikimizde ne guzel sona gelmisken 54 lere vardik ( belkide ben 55 oldum bilemiyorum)saka gibi dimi halbuki kilo korumaktan bahsediyoduk birbirimizi toparliyalim kizlar papatyacim haklisin bi cozum bulalim bu duruma el birligiyle:13:

X