- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.821
Nerdesiniz kızçelerEşim geç geldi pastasını kesemedik inş. bu akşam erken gelicek kv gidicez kesicez 1 dl. yiycem tabiisiii Ogluşu yıkadım şimdi pepe yi izliyor.Uyuyunca ütü yapıcam.Akşama nohut yapmış kv yiycez.Benden böyle sizler ne alemdesiniz?Dün bi haber okudum meyvelerde baya şeker varmış.Muzda 4 buçuk ,portakalda 6 küp şeker mesela Ve bisküvi gofret,şekerlemeleride koymuşlar meyvelerle aynı şeker küpü kadarlar:44:
eşinin doğum günü kutlu olsun...hep bereber nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah...
bu meyve haberi benim için kabul gibi birşey...ben vazgeçememki meyve yemekten...
Papatyacim gecenlerde ben de bundan bahsetmistim eger her hafta duzenli kilo veremiyorsak suclusu hepimiziz. Ben topige geldigim ilk zamanlar elestirilme korkusuyla cok az yiyordum inan ki 1 dilim ekmek 1 kare bitter agzima atcakken kizlara nederim deyip yerine koyuyodum kilo vermeyen yoktu herkes her hafta veriyordu simdi menu dahi paylasmiyoz cunku paylasilcak menu cikartmiyoruz malesef
Papatyacim gecenlerde ben de bundan bahsetmistim eger her hafta duzenli kilo veremiyorsak suclusu hepimiziz. Ben topige geldigim ilk zamanlar elestirilme korkusuyla cok az yiyordum inan ki 1 dilim ekmek 1 kare bitter agzima atcakken kizlara nederim deyip yerine koyuyodum kilo vermeyen yoktu herkes her hafta veriyordu simdi menu dahi paylasmiyoz cunku paylasilcak menu cikartmiyoruz malesef