- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.701
oğlum mega aritmetiğe gitti. evde yalnızım şu anda. yemeğimi koydum ocağa. size bir bakayım dedim.Papatyacim benim bir planim yok evdeyiz esim dukkana indi hasta hasta zaten izmir de acayip yagmurlu kizimla k.v uyurken ben de azcik uyumak istiyorum kirginlik var vucudumda
Senin de isin kolay degil aslinda her ne kadar ev isiyle fazla ugrasmasanda beyin yorgunlugu da cok kotu. Surekli kafan mesgul Allah yardimcin olsun guc kucvet versin emegini bosa Cikartmasin canim ( babanenim sanki oyle dualar ettimisim ki yaslilar gibi
Ebrucum pazar gunu insan evde hic durmak istemiyor bi hava almak iyi geliyo insana gercekten.
Disari cikincada bogazimiz durmuyo cislari yiyip geliyoz
Spora gelince cocuklar biraz buyuse baslasak diycem ama bi seferde 2. Cocuk olur. Biz de mazaret bitmez
ben hafta içi aşırı derecede yoğun olduğumdan hafta sonu dışarı çıkmak gelmiyor içimden. cumadan pazartesiye apartmenden çıkasım gelmiyor. aslında hata ettiğimi de biliyorum. ama evim sığınağım gibi. arkadaşlarım yüzmeye falan gidiyor. bemn yok evde oturayım modundayım. bu moddan kurtulmam gerek ama nasıl...göbeğimde yağ oldu demi akşam yediğim..inan bakımda şimdi gerçekten büyümüş geld, gözüme.midem bulandı birde çiköftedem adetde olcam 57.4den yukarı çıkarsam affetmem kendimi.çok dikkat etcem cumaya kadar.detli olsamda ekside çıkmak hedefim
bugün gezip dolaşmak istiyordum ama moralim bozuk sanki bişey yapmak gemiyor içimden.h.sonu eşimin ve oğlumun yüzmesi var 6buçukta bitiyor eşimin keyfim yerine gelirse yaparız bişeyler ama bu göbekle keyfim yerine geliyorsa yüzsüzlüğümdendir...başka da bişey demiyorumkendimi türk doktorlarına emanet ediyorum.papatya bazen benimde öyle anlarım oluyor.çok kötü luyorum.makina gibi hisseidyorum kendimi hissiz duygusuz..sorgulamaya başlıyorum sona kendimi..ben napıyorum amacım ne nerden geldim nereye gidiyorum diye..bi dip nokta var orayı görüyorum sanki sonra boşver diyorum sağlıklıyım sıhhatliyim oğlum sağlıklı sıhhatli..bu yoğunluk olmasa daha çok sıkılırdım diyorum ve geçiyorr
Eki Görüntüle 278308 bunlarda 66 kiloymuşum
Eki Görüntüle 278307
ötekilerdede 65.4 müşüm eşleştirdiklerim bunlar şimdiki halimide koyucam 61.7lik var
Dedigin gibi bak 2 dl etimek sabah tartıda tokat gibi yapıştı ögle yada akşamüstü olsa neyse diycem.Ama 7 den sonra canım çekerse ufak bişi yiycem.Canımın çekmedigi ama ısrar için kırmamak adına içbişi yediremez kimse banaEbrucum haftasonu olmasina ragmen menun iyi canim.
Cislari yemeyip avmede de birsey yemedigin icin ayrica tebrikler. Ben de sinir oluyorum aman ye 1 dilimden nolcak denildiginde biz o bi dilimi eritmek icin ne caba harciyoz ( suanki halim saldim cayira misali okadar emek bosa gitti duygusal acidan yiyorum yedikce yiyorum bi gorsen halimi ne geregi var halbuki
kızlar slm çok yoğunum ondan giremiyorum bi de bebiş üşüttü dua edin nolur biliyorum 15 günde 1 de olmuyo ama napiiim işte neyse gelmişlken geçen haftanın kilo bildirimini yapıyım
başlangıç 87
geçen hafta 73.2
cuma 70.8
hedef 67
kızlar bi pantolon almiştım 29bdn hamileyken eşim alma olmaz demişti zayıflar giyerim dedim eve gelince denedim bacagımdan girmedi( doğumdan bi süre sonra tek bacagım girdi sadece cuma denedim içine girdim 2-3 cm kaldı kapanmasına artık 1-2 hafta sonra olur inşallah bu sürede diyeti bıraktım gibi sadece akam 5ten sonra sanki oruçluyum diyorum hiiç yemiyorum. sevdiğim bişey olursa sabaha bırakıyorum sabah 12ye kadar yiyebiliyorum.
sehranın durum bizde de geçerli abur cuburlar ertesi güne kalmaz ondan dolayı almıyorum bende bu zamana kadar yedim hiçbirinin tadı yok ağzımda bundan sonra yesem de kalmıycak zaten
ebrucum spora vaktin olmuyorddur ondan diycem ki sen her aklına estiğinde çek göbüşü içine çek bırak çek bırak ben hep öle yapıyorum o kadar doğum yapmış gibi gözükmüyor hatta nerdeyse bekarlığımdaki kadar çatlakları saymazsak
neyse kızlar ALLAHa emanet olun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah