- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.741
yazdıklarını okuyunca senin kadar hırslı olamayacağımı anladım ama gaza gelmen için beni yemene razıyım....Yarin ne halt etcem adetliyim bi yandan....aksam yediklerim bi yandan...geliyorlar bana soldan soldan yaa..ne halt edicez.haftaya icin kendime bi yaris elemani ariyorum.kiyasiya rekabet edecek spor bile yapcam 56li bisey gormek icin hadi kim gelir banaaaaa yicem onuuuu
Olmaz oyle sey goze goz dise dis rakip olmak istiyorum benn.oyle bastan pes etmis rakibi napim ben.catir catir elestircek bizi osge ebru kiyasiya rekabet etcez spor bilenem yapcez,var misin yoksan yokum de yorma beni bosubosuna.ya yarin kac cikcam ben ya.57,4dum en son adetliyim ama simdi uf yaa napcam benn.sen kactin en son papatya.dunku menunude pek begenmemistim bu arada
Bakıyorumda kaç gündür nete giremedim.Ama kimse merak etmemiş sormamış farkında bile olmamış............Ben ise netsiz degil sizlersiz zor zaman geçirdim.Eksikliginizi hissettim.Sabah uyanır uyanmaz gece yatmadan önce özellikle.Neyse canınız saolsun
He şincik özgenin son yazısını görebildim inş. düzelmiştir.Özge ,bende yarın sabah kan aldırıcamD.k. hapı ile ilgili bi problem oldu.Çok düşük bi ihtimal ama içimde bümbüyük bi stres patlaması yaşattı.İlaçlarımı kullanmadım ve kullnamk zorundayım çünkü hergün ürtikerim artıyor Henüz bende hazır degilim böyle bi durumu Herşeyi otutturdum oglum büyüdü rahat yüzü gördüm derken Ama tabii Rabbim bilir verirsede yapcak bişi yok:18:Aslında 30 adet günüm daha çok var beklemem lazım ama ilaç kullanmak zorunda oldugum için bekleyemeyecek durumdayım.Yarın ola ikimiz içinde hayrola.Senin net sonuç çıkarda benmki muallakta olur herhalde(gerçi pek ihtimal vermiyorum ama nolur neolmaz:18:)