Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menüm sabah aç karnına kahve su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çatal salça yarım kk peynir şekersiz çay
ara yeşilçay bir kaç tane isküvi
öğle 1 tabak çorba çok az yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 1 y. k. çorba 1. yemek kaşığı makarna
yeşilçay
bugünkü menüm
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 banım pekmez 5 zeytin yarım kk peynir şekersiz çay
ara nescafe bi aç bisküvi
öğle 1 tabak etli patates yemeği 1 dilim ekmek
akşam yarım tost ekmek

Kurudan sonra basagrisi tuttu,ogluma yaptigim kakolukremsantiden dort kasik esimnin yaptigi tostdtan uc isirik yedim bu saatte,mutsuzum.diyetime sadik kalinca ise mutluyum.yoksa hasta oluyorum boyle iste

Kizlar kizlar nasilsiniz ben temizlige devam sizi merak ettim bi bakim dedim

Son düzenleme:
Papatya tam buğday ekemği yazdım güya kısaltarak ama tuhaf bişey olmuş
ben bu gün abarttım kızlar
sabah birbuçuk simit
öğlen: 5 yk etli nohut, 2 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt, bir dilim tam buğday ekmeği
ara.: bir cennet hurması, yarım havuç
akşam: bir kase erişteli ayran çorbası, 5yk et sote 2 küçük dilim tam buğday ekmeği,( ekmeğin uç kısmı olurya ) 2 cin biber
ara: bir dilim pudinğli kek, bir avuç karışık çerez

akşam yemekten sonra bebek görmeye gittik, çok ısrar edince bende yedim

3 fincan yeşil çay, bolca şekersiz çay , 3 mil leslie, 1,5 litre su bu aralar suyu azalttım

umarım akşam yaptığım 3 mil keki götürmüştür:44:
geçmişi okuyamadım, yazılı notlarını girdim şimdi, gidip uyuyacam
herkese iyi geceler

Yarin ne halt etcem adetliyim bi yandan....aksam yediklerim bi yandan...geliyorlar bana soldan soldan yaa..ne halt edicez.haftaya icin kendime bi yaris elemani ariyorum.kiyasiya rekabet edecek spor bile yapcam 56li bisey gormek icin hadi kim gelir banaaaaa yicem onuuuu

yazdıklarını okuyunca senin kadar hırslı olamayacağımı anladım ama gaza gelmen için beni yemene razıyım....

Olmaz oyle sey goze goz dise dis rakip olmak istiyorum benn.oyle bastan pes etmis rakibi napim ben.catir catir elestircek bizi osge ebru kiyasiya rekabet etcez spor bilenem yapcez,var misin yoksan yokum de yorma beni bosubosuna.ya yarin kac cikcam ben ya.57,4dum en son adetliyim ama simdi uf yaa napcam benn.sen kactin en son papatya.dunku menunude pek begenmemistim bu arada

şimdi sen beni istemiyon öyle mi??? iyi öyle olsun bakalım...hem bi de nesi varmış benim menümün...hıhhhhh.....

menümü yazayımm
sabah 10:15 2 dsilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin
1kaşık tulum peyniri, yarım kk beyaz peynir, bir haşlanmış yumurta
ara bir armut 3 kuru kayısı, 7 fındık
öğlen 3yk zeytinyağlı pırasa, 5 yk makarna, 2 yk yoğurt
ara yok
akşam 19:00 4yk pırasa 3 yk makarna, 2yk yoğurt

makarna biraz fala oldu ama ilk defa bu öğünlerde ekmek yemedim, 45dk plate, 20 dk salona giderken yürüyüş

şimdi kacaman bir alkış istiyorum kendime, akşama misafirlerim geldi, onlara kakaolu fındıklı kek, kabak tatlısı, ve kuru pasta vardı ve hiç bişey ağzıma koymadım dün yemişti,m ama bu gün yemedim

ama sabah kahvaltımı onlarala yapacam

Bakıyorumda kaç gündür nete giremedim.Ama kimse merak etmemiş sormamış farkında bile olmamış............Ben ise netsiz degil sizlersiz zor zaman geçirdim.Eksikliginizi hissettim.Sabah uyanır uyanmaz gece yatmadan önce özellikle.Neyse canınız saolsun

Son düzenleme:

Olur mu oyle sey ebrucum ben baktim dun en son ne zaman girdin diye gun vardi k.vdesindecguc girememistir dedim ben de 2 gundur isten basimi kaldirmadim butun evi temizledim ben de fazla giremedim yani canım.yoksa eksikligin hissediliyor girdigimde aa ebru gelmemis gene diyorum kendi kendime

Son düzenleme:
Ebruuuu tabiki fark ettik ama herkeste bir yoğunluk var bu aralar, bende çok gitemiyorum akşambiraz bakmaya çalışıyorum, üzülme güzel arkadaşım

bu arada yarın kaç çıkacam merak ediyorum çünkü pazartesi 71.5 görmüştüm o günden beri dikkat etmeye çalılşıyorum, geçen haftayla aynı çıksam süper olurrr

Ösgesende ne güzel evini temizlemişsinn ohh misler gibi olmuştur, ben bütün işimi bitirip, duş alıp, temiz çarşaflarda uymayı çokkk seviyorumm

bide bundan sonra hafta 3 gün platese gidecem, belediye kurs açıyor başvurmuştum ama haber çıkmamıştı bende akşam kuru açılmadı diye düşündüm, geçen cuma kursun hacasıyla karşılaştık aaa dedi hocam bir aydır başladıkk, size haber verilmedimi belediye verecekti falan derken gelin beklerim dedi, bu gün gittim, önce yapamıyacağımı zannetmiştim, ama ilk gün için fena değildimm, umarım devam edebilirim

Bugün:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su
10:00 =kk peynir,reçel,1dl.tb.ekmek,çay
12:00 =türk kahvesi
14:00 =1 ısırık muz
14:45 =1 kase aşure,çay,5 minik dızmana(dızmana zaten minik oluyor)
16:45 =yeşilçay,1dl.elma
19:00 =1 tabak zeytinyaglı pırasa,3 kaşık yogurt,yarım dl. tb.ekmek
20:45=yeşiilçay,2 kaşık aşure

Spor:125 alt karın hareketi

Akşamki aşureyi tırtıklamasydım keşkePerşembe hep böyle oluoyr kendimi zor tutuyorum ama yarın hiç yiyesim gelmiyor.Özledim sizleri kızçeler.Özge hawar saolun

Hawar ,platese başlaman çok sevindim.Bende şu hundert hareketine başlasam
Özge ,ohhh miss gibi temzilk kokuları geldi burnuma

Sehracim yaris fikri iyi bu hafta daha da guzel menu cikarirsin boylece yarisalim demiyorum cunku hirs mirs spor diyet hicbiri yok ben de
Hawar cok sevindim platese baslamana ve ozendim dogrusu bak duzenli gidersen farki gorursun oyle gorundugu gibi kolay degil zor hareketler var ama sonucu da bi okadar iyi oluyo
Ebrucum evim tertemiz oldu ben de bi ohh dedim ama 2 gune gene ayni keske hep temiz kalsa

Simdi kizlar 3 gundur karmakarisigim nedenine gelince reglim gecikti ha 3 gun gecikti ama hic gecikmezdi acaba stres yaptim ondan mi diyorum yemekti temizlikti kosturdum baya bi:26:
Sonra da ya hamileysem diyorum kizim bildiginiz uzere 17 aylik ve ben tam rahat ettim kizim biraz olsun buyudu derken. Off bilemiyorum test aldim sabah yapcam ne dusuncegimi bilemiyorum supriz oldu alismaya calisicam eger oyleyse

Kızlar kk da mı problem var anlayamadım.Ben en son 20:30 papatyanın yazdıklarını görebiliyorum.Kullanıcı adı şifre girince girememiş görünüp ama bazı sayfalara bakabiliyorum.Son yazılanları göremiyorum.Neden acaba:44:Bakalım bu yazım eklenecek mi ve ben görebilecekmiyim

He şincik özgenin son yazısını görebildim inş. düzelmiştir.Özge ,bende yarın sabah kan aldırıcamD.k. hapı ile ilgili bi problem oldu.Çok düşük bi ihtimal ama içimde bümbüyük bi stres patlaması yaşattı.İlaçlarımı kullanmadım ve kullnamk zorundayım çünkü hergün ürtikerim artıyorHenüz bende hazır degilim böyle bi durumuHerşeyi otutturdum oglum büyüdü rahat yüzü gördüm derken Ama tabii Rabbim bilir verirsede yapcak bişi yok:18:Aslında 30 adet günüm daha çok var beklemem lazım ama ilaç kullanmak zorunda oldugum için bekleyemeyecek durumdayım.Yarın ola ikimiz içinde hayrola.Senin net sonuç çıkarda benmki muallakta olur herhalde(gerçi pek ihtimal vermiyorum ama nolur neolmaz:18:)

menüm
kahvaltıda acele ettiğim için çeyrek tost yiyebildim küçük oğluşum hastaydı onu hastaneye göütrdük eşimle
ara 1 bi kaçtane bisküvi
öğle 3-4 biskrem hastaneydeyken acıktım snra arkadaşıma gittim gün vardı yarım yaşpasta 1 dilim çöğrek 4 zeytin yarım kkk peynir sınırsız şekersiz çay
ara nesacfe
akşam hiç bişey yemedim yiyemedim canım hiç bişey yemek istemedi
kilo bldirimim
geçen hafta 62.300 tam emin değilim ama bu rakamı hatırlıyorum
bu hafta 61.400
giden 900
gelen yok hedef 55

HTML:

O stresi gel de bana sor ebrucum ben dusunuyorum 2. Cocugu Ama kizim 3 ya da 3.5 yasindayken hamile kalmayi planliyodum. Tabi oyleyse de yapcak bisi yok dedigin gibi alistircaz kendimizi bu duruma
Canim bu arada testi yeni yaptim negatif cikti kocaman bi ohhhh dedim ins dogrudur sonuc reglim de gelsin de rahat edeyim. Bu ay zordu esimle tartistik barut gibi gezdim is guc kosturmaca stres yukluydum ondan geciktim heralde
En en kisa zsmanda saglik ocagina gitcem en aklima yatan aylik igneler ebrucum sen nediyon 3 aylik olanlar sinir ve adet duzens. Yapiyomus okuduguma gore.gidip hemsire ile de konuscam bakalim o nedicek

Son düzenleme:
başlangıç 70
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.6
giden 700
toplam giden 400
hedef 60

acil yazıyorum akşam bakarım, kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…