Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehracıkk nettin öyle verdiklerini geri almışsın:KK1:Bari istedigin bişeyi yeseydin.Neyse bugün nefsinide doyurmuşsundur inş. çünkü 6 gün sana kaçamak yok:KK20:

sabah aç karnına kahve su
kahvaltıda 1 tabak çorba 1 dilim ekmeek zeytin şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 tabak makarna bi kaç çatal ciğer sote
ara kahve ceviz 2 kare çikolata
akşam 2 kepçe kuru fasulye ekmek yok
çay ve birazdan yeşilçay
spor 1 satt yürüdük kocişle
kilom
başlangı. 68
geçen hafta 62.300
bu hafta 62.300
hedef 55 bu boğazla nasıl olcaksa ya ne güzel haziran ayında 59.8 leri görmüştüm en son tatile bi çıktık orda yedim hala da veremiyorum kahretsin yaa:KK43:

ösge allah iyiliğini versin benim evimde hiç aburcubur olmaz olsada olmaz yani öyle diyim biter aynı gün..valla okuldan çıktım en yakın markete girdim kaptım hepsinide yedimmmm sefam olsun.ama yuh da dedim kendime ne yalan diyim..ama ben full dikkat ediyorum kızlar bilişyosunuz bugünü çok görmeyin bana..ama bu hafta yarın itibariyle ful dikkat etcem az öncede oğluma yaptığım kekin tadına baktım fırını açmışken bide böreğin tadına baktım 12ye gaddee vakit var on dakkam var ne yesem:)))saka saka boşanıp semerimi yesem nasıl olurki:44:epru kıssss bu psikopata bağlamış halinle seni güldürdüysem ne mulu banaa:KK52:densizsin sehra sus ve uyu:KK55:

BUGÜN:
Sabah:t.b ekmegiyle peynirli tost,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1yarım elma,1 ısırık muz
Ögle:1 kase çorba,1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt,1 domates
Ara:yeşilçay,1 mandalina
Akşam:2 kaşık lahana yemegi,2 kaşık kıyma,1dl.kepek ekmek.
Ara:5 kuru pasta,2 badem,1 avuç antep fıstık,çay(annemdeydim yaş pastada almış ama tatmadım bile:KK19:)

Spor:50 alt karın hareketi.

merhaba kızlar:
kilo verebilen ve korumayı başaran herkesi tebrik ediyorum. ben dün biraz abarttım. akşam da arkadaşlara gittik. oturmaya. orada da yedim. ama bugün niyetliyim. akşam ki yediklerimi sahur niyetine saydım artık.
ebrucum inşallah feydalı bilgiler verebilmişim de için rahat etmiştir...
jojop hoşgeldin. ben de sana göre yeni sayılırım. ama seni biliyorum kızlardan. zaman zaman seni anıyorlardı burada...

Kızlar sabah 6 dan beri ayaktayım.Şimdi ogluşu yıkadım uyudu çok şükür.Akşam hiç öksürmedi iyileşdi ama 3 gecedir sabah ezanında aglayarak uyanıyor:44:Çok uykum var ama evi görseniz ne hale getirdi legolar çamaşırlar:KK37:Ben bi tüü başlayayım tempoya.Eşimde yat uykunu al diyor söylemesihem güzel hem kolay ama işler güçler beni bekler ben kaçar kızlar....

Kızlar merhaba
bugün iftarda yani 17:00 gibi bir kase mercimek çorba, 3-4 adet sigara böreği, bolcana közlenmiş patlıcanlı yoğurt ve 2-3 yk tavuklu pirinç pilavı yedim.
Az sonra da çayımı içeceğim inşallah...
Sizler nasılsınız..

papatyacım allah kable tsin inş.iftarını güzel yapmışsın.akşam bişey yemediin sürece ideal derim ben geç yatarsan ve kyılırsa miden süt iç yada yağsız yoğurt ye emi arkadaşım
11de bir çatal kek bir çatal börek
menüm birbuçuk azyagda tavadyumurta bir dilim çvdar yarım dilim beyaz ekmek
6zeytin domte salatalık bir banım tahinpekmez
14.00 iki trabzon huması
15.30 sütlü kahve az şekerli
18.00 bir kase yoğurtlukereviz
19.00bir kase pırasa
oğlumla bir porsiyon çiğköfte aldık uyuyor şimdi havuzdan geldi uyanır babasıda havuzda birazdan gelir.o gelince yemek hazırlıcam mantı falan var yemicem ama çiğköfte konusunda naparım bilmiyorum kabak tatlısıda yaptım kestanede yap demişti eşim üff çıldırcam yaaa hangi birini yemeyim ben yaaaaaaaaa:KK50::KK36:

sabah peynir de yedim birbuçuk kk kadar..haftasonu herşey daha zor.haftaiçi daha güzel bence ya..ekleme olursa yazarım ama kızlar hep sevdiğim şeyler yaa.akşam k.hidrat hiç yemedim ama..yersem gram gitmez bugün benden ama böylece kapatırsam gider.işte bu durum bitiriyor beni... bile bile bugün kilo vermeyi istemiyorum demek değilde nedir bu söyler misiniz..işte bu anlarda bence ortaya çıkıyor kişinin gerçekten kilo vermeyi çarçabuk isteyip istemediği yoksa sakız gibi uzuyor mesele.......dertliyim anacım dertli..:KK5:yarın yazarım yersem bişey..veya akşam müsait bi an yakalarsam..jojopum valla ben böyle değildim yaaa iki gündür böyleyim sor kızlara istersen sen geldin sevindirik oldum diyemi böyle yiyorum nedir anlamadım ben bu işten bişey sehra kendine gel

Son düzenleme:
sabah peynir de yedim birbuçuk kk kadar..haftasonu herşey daha zor.haftaiçi daha güzel bence ya..ekleme olursa yazarım ama kızlar hep sevdiğim şeyler yaa.akşam k.hidrat hiç yemedim ama..yersem gram gitmez bugün benden ama böylece kapatırsam gider.işte bu durum bitiriyor beni... bile bile bugün kilo vermeyi istemiyorum demek değilde nedir bu söyler misiniz..işte bu anlarda bence ortaya çıkıyor kişinin gerçekten kilo vermeyi çarçabuk isteyip istemediği yoksa sakız gibi uzuyor mesele.......dertliyim anacım dertli..:KK5:yarın yazarım yersem bişey..veya akşam müsait bi an yakalarsam..jojopum valla ben böyle değildim yaaa iki gündür böyleyim sor kızlara istersen sen geldin sevindirik oldum diyemi böyle yiyorum nedir anlamadım ben bu işten bişey sehra kendine gel

işte ben de tam bunu diyorum sehracık...güzel şeyler neden bu kadar kalorili. okuyunca canım nasıl çiğköfte yemek istedi anlatamam. hatta sipariş verip istesem mi eve dedim. şimdilik engelledim kendimi. ben böyle durumlarda irademe çok sahip olamıyorum.dediğin gibi sakız gibi uzuyor sonrasında. aslında hepimizin vermek istediği kilolar 3-5 kilo arasında ama pois boğazımız yüzünden gitmiyor işte....

BUGÜN:
09:30 =kk peynir,4 zeytin,1dl.kepek,2 çatal kaymak sürdüm,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
12:30 =türk kahvesi,1mandalina
13:30 =2 kaşık kıymalı karnıbahar,2 kaşık yogurt,1dl.kepek
15:45 =yeşilçay,4 yulaflı.
18:30 =3 ince dl.tavuk,3 kaşık pilav,kıvırcık salatası,1 bardak ayran
20:00 =çay,2 kurabiye,1 çigköfte(tabak doluydu sadece bunları yedim)

Şimdide yeşilçayımı yudumluyorum:126:Çok uykum var kızlar.Ogluşta uykusuzluktan hiç oturtmadı zor çay içtim buz gibi oldu çaylarım.Şimdi doyurdum biraz daha oyalansında uyutucam sonra.Ogluşu uyutunca evi süpür sil toz al.2 makina çamaşır as topla katla yerleştir,banyo wc cifle,yemek yap,bulaşıkları topla diz,duş aldım cilt bakımlarımı yaptım ogluş uyandı.Spor yok üzgünüm:KK50:Yarın yürümek istiyorum eşimle bakalım.Eeee sizler ne alemdesiniz:KK15:

Alkali suyu bırktım.Gerçi bu hafta o kadar yedim bilmem ne suyu olsa ne yazar.Sen ye ye sonra bu su işe yaramadı die iftira at töbe töbe:KK19:Ben yine elma sirkeli suyuma döneyim.Sehra menün güzel ama çigköfteleri yersen olmaz:KK20:2-3 tane tadımlık ye doyumluk degil:KK47:

Göbegimi açıp açıp bakıyorum ve gidecegine inancım kalmıyor:KK5:Bir diyetsyene mi gitsem göstersem:44:plateste handırt diye bi hareket varmış göek için süpermiş.Topikten bi arkadaş söyledi.Ama netten baktım ama hareketi bulamdım:KK50:Ogluş uyurken iş miş yapmıycam artık platese başlıycam:KK37:Eşimin teyzesi geldi demiştim.Diyetisyene başladı ve görünce şaşırdım.3.5 ayda 7.5 kilo vermiş hemde 46 yaşında:KK31:Diyetisyen vücudu şaşırtmak amaçlı günde 1 gün hiç ekmeksiz bir menü yazmış.Birde akşam yemeginden sonra misal 10 gibi 1 meyve ye diyormuş:44:Çorba varsa ekmek yemiyormuş.

BUGÜN:
09:30 =kk peynir,4 zeytin,1dl.kepek,2 çatal kaymak sürdüm,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
12:30 =türk kahvesi,1mandalina
13:30 =2 kaşık kıymalı karnıbahar,2 kaşık yogurt,1dl.kepek
15:45 =yeşilçay,4 yulaflı.
18:30 =3 ince dl.tavuk,3 kaşık pilav,kıvırcık salatası,1 bardak ayran
20:00 =çay,2 kurabiye,1 çigköfte(tabak doluydu sadece bunları yedim)

Şimdide yeşilçayımı yudumluyorum:126:Çok uykum var kızlar.Ogluşta uykusuzluktan hiç oturtmadı zor çay içtim buz gibi oldu çaylarım.Şimdi doyurdum biraz daha oyalansında uyutucam sonra.Ogluşu uyutunca evi süpür sil toz al.2 makina çamaşır as topla katla yerleştir,banyo wc cifle,yemek yap,bulaşıkları topla diz,duş aldım cilt bakımlarımı yaptım ogluş uyandı.Spor yok üzgünüm:KK50:Yarın yürümek istiyorum eşimle bakalım.Eeee sizler ne alemdesiniz:KK15:

ebrucum ben menünü beğendim. spor yapmasan bile ev işi yapmışsın. valla ben ne spor yapıyorum ne de ev işi. yatıyorum bol bol. gerçi hafta içi deli danalar gibi koşuyorum ama olsun. okulumda hem kocaman olimpik bir yüzme havuzu var, hem de kocaman bir spor salonu. ama yok benim içimden gelmiyor. fakat vücuduma bakınca farkediyorum ki acilen spora başlamalıyım. acaba diyorum yürüyüş bandı falan mı alsam...

Papatyacim menunu begendim canim Allah orucunu kabul etsin spor konusuna gelince imkanima olsa vaktim olsa kesin yaparim deriz ama olunca gene yapmayiz icten gelcek bu istek oda biz de yok ne yazikki ins. Bigun spor askiyla uyaniriz hepimiz:KK31:Ebru salliya bu konuda cok ozeniyorum kadinin hayati spor olmus yapmadigi gun yok
Sehracim dun hakkini fazlasiyla kullandin bence yeme ciss falan oteki cumaya hayalini kur hos yediysen de gec kaldik ins yememisindir
Ebrucum menun cok guzel cok begendim ben de karnonat almistim daha deniycem simdi birak alkali suyu normal su bile icemiyorum hic dikkat ettigim yok tarti yok ya nasilsa kilo alinmiyo oyle olunca bugun esim goturdu servise yenisini siparis vermisler gelir bikacgune
Pilatese gelince ben de bi ara tvden ebru salliyla yapiyodum o nasil birsey Allahim cayir cayir yaniyo vucudun eger cidden duzenli yaparim dersen yap yoksa bi anlami olmaz tartiya yansimiyo ama sıkılasiyo vucudun hundred hareketinide biliyorum zor gibi ama cok etkili karnin yaniyo resmen hissediyon ama belini tam yere koycan yoksa tam yapilmiyo pilates vucudu sekillendirmede cok etkili tas gibi diyorlarya aynen oyle ama istikrar istiyo o da bende yok malesef
Ebru sallinin videosundan bul o detayli anlatiyo hundred denmesinin sebebi 100 e kadar sayiyosun ondan geliyo ismi

kestane yapmadım akşam sinirm bozuldu kendime.çiğköfte yedim hemde bir dürüm bir çatalda kabak tatlısı..sonra sabah altıbuçukta uyandım okul yok ama bşyolojik saatim ona göre ayarlıya ıslak kek vardı oğluma yaptıım iki dilim yiyip yattım şimdi uyandım ben naaaaptımm adetmi olcam nedir.ya ben en son ne zman olmuştum geçen haftalara bakmam lazım unuttum:KK50:

Canim dun yedigin cigkofte icin pisman olmalisin gobeginde yag oldu bile
Ama islak kek gun icinde gider ben erken saatte yedigimde vicdan azabi pek duymuyorum sabah sabah metabolizmayi calistirmisin bosver takilma ona
İkimiz yakin tarihlerde olmustum benim normade yarin olmam lazim senin de yakindir ondan tatli krizin gelmis vucud istiyo yapcak bisi yok

az önce show tv de hadise 13 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. aslında bizim bildiğimizden ama yapamadığımzdan çok farklı şeyler yapmamış.
bu aralar canım çok sıkkın. işler öylesine yoğun ki kendime hiç vakit ayıramıyorum. lazerimin seansı var ona bile gidemiyorum kızlar. spor yapmak istiyorum ama vakit yok. dinlenmek istiyorum artık. örneğin bu hafta her günüm full dolu. tabi ki kimse birşey yapamaz bu yoğunluğa da paylaşmak istedim. siz de ne var ne yok. neler yapacaksınız bugün...

ebrucum ben menünü beğendim. spor yapmasan bile ev işi yapmışsın. valla ben ne spor yapıyorum ne de ev işi. yatıyorum bol bol. gerçi hafta içi deli danalar gibi koşuyorum ama olsun. okulumda hem kocaman olimpik bir yüzme havuzu var, hem de kocaman bir spor salonu. ama yok benim içimden gelmiyor. fakat vücuduma bakınca farkediyorum ki acilen spora başlamalıyım. acaba diyorum yürüyüş bandı falan mı alsam...
Saol canım zaten ev işi yapmktan spora zaman kalmıyor:KK50:Uyuyunca ya yemek ya temzilik yetişemiyorum valla.Ypsak sıkılaşsak ne iyi olur:KK31:
Papatyacim menunu begendim canim Allah orucunu kabul etsin spor konusuna gelince imkanima olsa vaktim olsa kesin yaparim deriz ama olunca gene yapmayiz icten gelcek bu istek oda biz de yok ne yazikki ins. Bigun spor askiyla uyaniriz hepimiz:KK31:Ebru salliya bu konuda cok ozeniyorum kadinin hayati spor olmus yapmadigi gun yok
Sehracim dun hakkini fazlasiyla kullandin bence yeme ciss falan oteki cumaya hayalini kur hos yediysen de gec kaldik ins yememisindir
Ebrucum menun cok guzel cok begendim ben de karnonat almistim daha deniycem simdi birak alkali suyu normal su bile icemiyorum hic dikkat ettigim yok tarti yok ya nasilsa kilo alinmiyo oyle olunca bugun esim goturdu servise yenisini siparis vermisler gelir bikacgune
Pilatese gelince ben de bi ara tvden ebru salliyla yapiyodum o nasil birsey Allahim cayir cayir yaniyo vucudun eger cidden duzenli yaparim dersen yap yoksa bi anlami olmaz tartiya yansimiyo ama sıkılasiyo vucudun hundred hareketinide biliyorum zor gibi ama cok etkili karnin yaniyo resmen hissediyon ama belini tam yere koycan yoksa tam yapilmiyo pilates vucudu sekillendirmede cok etkili tas gibi diyorlarya aynen oyle ama istikrar istiyo o da bende yok malesef
Ebru sallinin videosundan bul o detayli anlatiyo hundred denmesinin sebebi 100 e kadar sayiyosun ondan geliyo ismi
Saol canım.Arkadaş handırt diye yazmış bende netten öyle arattım ondan çıkmadı demek haundred:KK1:Bi bakayım çünkü baya sıkışalmış göbegi kocamanken küçücük kalmış:KK53:Nerde bizde o istikrar:KK19:Gece yapsak yorgun günün pilin bittigi an olup yataga atıyorz kendimizi:KK37:Ama ben göbegime taktım dümzüdüz geçtim normal boyutlara gelsin yeter:KK37:
kestane yapmadım akşam sinirm bozuldu kendime.çiğköfte yedim hemde bir dürüm bir çatalda kabak tatlısı..sonra sabah altıbuçukta uyandım okul yok ama bşyolojik saatim ona göre ayarlıya ıslak kek vardı oğluma yaptıım iki dilim yiyip yattım şimdi uyandım ben naaaaptımm adetmi olcam nedir.ya ben en son ne zman olmuştum geçen haftalara bakmam lazım unuttum:KK50:

az önce show tv de hadise 13 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. aslında bizim bildiğimizden ama yapamadığımzdan çok farklı şeyler yapmamış.
bu aralar canım çok sıkkın. işler öylesine yoğun ki kendime hiç vakit ayıramıyorum. lazerimin seansı var ona bile gidemiyorum kızlar. spor yapmak istiyorum ama vakit yok. dinlenmek istiyorum artık. örneğin bu hafta her günüm full dolu. tabi ki kimse birşey yapamaz bu yoğunluğa da paylaşmak istedim. siz de ne var ne yok. neler yapacaksınız bugün...

Spor yaptıgım günler kendimi daha haifi zinde mutlu hissediyorum ben.Ama bir türlü bunu yaşam tarzı haline getiremedim.Bunun için zaman lazım.Geç uyandık ge kahvatı ettik.Güne mutlu başladım.Eşimle çocukla avm gitmke alışveriş yapmak yürümek gezmek iki farklı insan görmek istiyorum.Birde eşimle sinemaya gitmek ama çocugu bırakıp gidemiyorum.Kv baıcam gidin gezin diyor ama vijdanen daha hiç bırakamadım.

X