- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.681
Sehracıkk nettin öyle verdiklerini geri almışsınBari istedigin bişeyi yeseydin.Neyse bugün nefsinide doyurmuşsundur inş. çünkü 6 gün sana kaçamak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun kac canım
sabah peynir de yedim birbuçuk kk kadar..haftasonu herşey daha zor.haftaiçi daha güzel bence ya..ekleme olursa yazarım ama kızlar hep sevdiğim şeyler yaa.akşam k.hidrat hiç yemedim ama..yersem gram gitmez bugün benden ama böylece kapatırsam gider.işte bu durum bitiriyor beni... bile bile bugün kilo vermeyi istemiyorum demek değilde nedir bu söyler misiniz..işte bu anlarda bence ortaya çıkıyor kişinin gerçekten kilo vermeyi çarçabuk isteyip istemediği yoksa sakız gibi uzuyor mesele.......dertliyim anacım dertli..yarın yazarım yersem bişey..veya akşam müsait bi an yakalarsam..jojopum valla ben böyle değildim yaaa iki gündür böyleyim sor kızlara istersen sen geldin sevindirik oldum diyemi böyle yiyorum nedir anlamadım ben bu işten bişey sehra kendine gel
BUGÜN:
09:30 =kk peynir,4 zeytin,1dl.kepek,2 çatal kaymak sürdüm,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
12:30 =türk kahvesi,1mandalina
13:30 =2 kaşık kıymalı karnıbahar,2 kaşık yogurt,1dl.kepek
15:45 =yeşilçay,4 yulaflı.
18:30 =3 ince dl.tavuk,3 kaşık pilav,kıvırcık salatası,1 bardak ayran
20:00 =çay,2 kurabiye,1 çigköfte(tabak doluydu sadece bunları yedim)
Şimdide yeşilçayımı yudumluyorum:126:Çok uykum var kızlar.Ogluşta uykusuzluktan hiç oturtmadı zor çay içtim buz gibi oldu çaylarım.Şimdi doyurdum biraz daha oyalansında uyutucam sonra.Ogluşu uyutunca evi süpür sil toz al.2 makina çamaşır as topla katla yerleştir,banyo wc cifle,yemek yap,bulaşıkları topla diz,duş aldım cilt bakımlarımı yaptım ogluş uyandı.Spor yok üzgünümYarın yürümek istiyorum eşimle bakalım.Eeee sizler ne alemdesiniz
Saol canım zaten ev işi yapmktan spora zaman kalmıyorUyuyunca ya yemek ya temzilik yetişemiyorum valla.Ypsak sıkılaşsak ne iyi olurebrucum ben menünü beğendim. spor yapmasan bile ev işi yapmışsın. valla ben ne spor yapıyorum ne de ev işi. yatıyorum bol bol. gerçi hafta içi deli danalar gibi koşuyorum ama olsun. okulumda hem kocaman olimpik bir yüzme havuzu var, hem de kocaman bir spor salonu. ama yok benim içimden gelmiyor. fakat vücuduma bakınca farkediyorum ki acilen spora başlamalıyım. acaba diyorum yürüyüş bandı falan mı alsam...
Saol canım.Arkadaş handırt diye yazmış bende netten öyle arattım ondan çıkmadı demek haundredBi bakayım çünkü baya sıkışalmış göbegi kocamanken küçücük kalmışNerde bizde o istikrarGece yapsak yorgun günün pilin bittigi an olup yataga atıyorz kendimiziAma ben göbegime taktım dümzüdüz geçtim normal boyutlara gelsin yeterPapatyacim menunu begendim canim Allah orucunu kabul etsin spor konusuna gelince imkanima olsa vaktim olsa kesin yaparim deriz ama olunca gene yapmayiz icten gelcek bu istek oda biz de yok ne yazikki ins. Bigun spor askiyla uyaniriz hepimizEbru salliya bu konuda cok ozeniyorum kadinin hayati spor olmus yapmadigi gun yok
Sehracim dun hakkini fazlasiyla kullandin bence yeme ciss falan oteki cumaya hayalini kur hos yediysen de gec kaldik ins yememisindir
Ebrucum menun cok guzel cok begendim ben de karnonat almistim daha deniycem simdi birak alkali suyu normal su bile icemiyorum hic dikkat ettigim yok tarti yok ya nasilsa kilo alinmiyo oyle olunca bugun esim goturdu servise yenisini siparis vermisler gelir bikacgune
Pilatese gelince ben de bi ara tvden ebru salliyla yapiyodum o nasil birsey Allahim cayir cayir yaniyo vucudun eger cidden duzenli yaparim dersen yap yoksa bi anlami olmaz tartiya yansimiyo ama sıkılasiyo vucudun hundred hareketinide biliyorum zor gibi ama cok etkili karnin yaniyo resmen hissediyon ama belini tam yere koycan yoksa tam yapilmiyo pilates vucudu sekillendirmede cok etkili tas gibi diyorlarya aynen oyle ama istikrar istiyo o da bende yok malesef
Ebru sallinin videosundan bul o detayli anlatiyo hundred denmesinin sebebi 100 e kadar sayiyosun ondan geliyo ismi
kestane yapmadım akşam sinirm bozuldu kendime.çiğköfte yedim hemde bir dürüm bir çatalda kabak tatlısı..sonra sabah altıbuçukta uyandım okul yok ama bşyolojik saatim ona göre ayarlıya ıslak kek vardı oğluma yaptıım iki dilim yiyip yattım şimdi uyandım ben naaaaptımm adetmi olcam nedir.ya ben en son ne zman olmuştum geçen haftalara bakmam lazım unuttum
az önce show tv de hadise 13 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. aslında bizim bildiğimizden ama yapamadığımzdan çok farklı şeyler yapmamış.
bu aralar canım çok sıkkın. işler öylesine yoğun ki kendime hiç vakit ayıramıyorum. lazerimin seansı var ona bile gidemiyorum kızlar. spor yapmak istiyorum ama vakit yok. dinlenmek istiyorum artık. örneğin bu hafta her günüm full dolu. tabi ki kimse birşey yapamaz bu yoğunluğa da paylaşmak istedim. siz de ne var ne yok. neler yapacaksınız bugün...