Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Papatyacığım sıkma canını zaman aman oluyor böyle şeyler, ama samimiyseniz çözersiniz yanlış anlaşılmayı çokta sıkma canını,
desteğin içimn teşekkürler
Ösge bence menün iyi akşam abartmamışsın

Bana gelince münüm çok iyi değil ama yazmayınca abartıyorum iyice bir aydır 2;5 kilo aldım yuhh artıkkkk
o yüzden yazacam bundan sonra hem yazacam diye düşündükce ister istemez azda olsa dikkat ediyorumm, sporada devam edebilsem olack bişeyler
ve bu akşamı yoğurt yulaf ve tarçınla kapattım bide 2 tane kuru kayısı, su çok az içitim bu gün şimdi yeşil çay içiyorumm

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
12:00 =1dl.kepek,kk peynir,7 zeytin,ıhlamur.
13:30 =türk kahvesi
15:30 =2 kaşık akşamki kabak yemegi,1 bardak ayran,1 dl.kepek
17:30 =yeşilçay,4 yulaflı
19:30 =1 tahta kaşık pilav,2 kaşık fırında tavuklu bezelye,2 kaşık yogurt

Avmde ogluşun çubuk krakerinden 6 tane yedim.Az önce yeşilçayımı içtim ve açlıgımı bastırmak için dişlerimi fırçalayıp su içtim.

Spor:1.5 saat avm de yürüyüş
100 mekik
50 alt karın hareketi

oı09
88 li tebrik ederim iyi kilo vermişsin hedefine az kalmış, bebeğine geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir

Ösge sen en iyisini bilirsin canım ne kadar istiyorsa o kadar emzir bebğini, ama bıraktırma işi zor bir süreç
Ebru bende diyorum bazen birden mi kesseydim diye, evet gögüslerimde sorun oıluşmadı yavaş yavaş azattığım ,için hatta bayağı azaldı sütüm farkedebiliyorum, ama gece bıraktırma işi daha zor olacak sanırım, umarım bu iş bittiğinde senin oğlun gibi deliksiz uyur

gelelim bana göbeğim iyice büyüdükten sonra, biraz kendime geldim diyebiliriz, gündüz yediklerime çok dikkat etmedim, ama bu satten sonra bişey yememeyi düşünüyorum
bir kaç gün sürdüre bilsem alıışırım ama şuan karnum zil çalıyor

sabah 1 kk peynir, kızarmış yumurta, 5 zeytin, 21 banım pekmez, 2 dilim tam buğday ekemği

ara yabani kiraz bir avuç, bir avuç fındık

öğlen 5yk mantar sote, 4yk bulgur pilavı, 1 dilm tmbğ ekmeği, 3 kaşık yoğurt, 4 cin biber

ara bir taze hurma, bir elma

akaşmı yoğurt ve yulafla kapatmayı düşünüyorum umarım bozmam, bide yeşil çay tabiki

bu arada bu yağmurda çıktım 40dk yürüdüm, eşim evdeydi kızımda uyyordu, bende bir yerden başlamalı dedim
Canım öncelikle menülerinin aramıza dönmesine sevindim.Menün güzel pilavla ekmek yanyana olmasın bi daha:KK20:Onun dışında akşamı hafif kapatışın dayyanışın ve yürüyüşüne gelsin bir alkış:KK9:Yavaş yavaş kes beni örnek alma sakın.Akşamlarıda azaltarak kes ve deliksiz tatlı uykular bebişinle seni bekler:21:
Ebrucum iltifatin icin tesekkurler cooookkk uzun zaman once ornek menu cikartiigim dogru canim. İns. Doncem o gunlere destegin cok cok iyi geldi tesekkurler canim
Hawarcim inan bZen ben de diyorum biraktirsammi diye belki surekli beraberiz diye duskun oldu ve o yuzden de kiyamiyorum yoksa zor anlar yasatiyo inan bu kadar duskunluk ins. Sen de sorunsuz bir bicimde biraktirirsin ve gece kizin misil misil uyur canim deliksiz uykuyu ben de nasil ozledim anlatamam
Menun de 5 yildiz olmasa da iyi ve daha da iyi olacak yeter ki olabildigince menu paylas canim ben de yazcam bugun menunu biraz olsun dikkat ettim yoksa hsla iyi degil menum
Menün güzel canım.Etkili olduysam ne mutlu bana.:KK16:Şu hain nutellayıda at gitsin:KK1:
bugün çok yorucu ve kötü bir gün geçirdim. samimi diyebileceğim bir arkadaşımla yanlış anlaşılmalar nedeniyle aramız bozuldu. hatta emin değilim ama sanırım dargınız artık...çok ta dersim var. o yüzden ne yedim. ne yaptım hiç hatırlamıyorum. salak gibiyim bugün...
88'li tebrik ederim.
hawarcım ben menünü beğendim. dışarı çıkıp yürümeni daha çok beğendim...:KK9::KK9::KK9:
ebrucum bu byulaflı nedir ya. hep okuyorum da bildiğimiz yulaflı bisküvi mi..kalorisi çok değil mi bunun..

Üzülme canım yanlış anlaşılmalar anlaşılınca düzelir aranız inş.H er şerde vardır bir hayır.Yulaflı tabiikide masum degil.Ama normal bislüvilere göre helede kremalı akışkan en sevdigim ve uzun zamandır hasret kaldıgım (tutku) vb.. ragmen daha masum:KK24:

EBrucum menun cok cok cok iyi canim bu sekilde 2 hafta gitsen 52 olursun birde spor olursa :21:
Bir de bu kadar tesaduf olur tutku vb. Yazmissin ya ben tutku reklami ciktiginda resmen tvye kitleniyorum normalde cok sekerli diye alip yemezdim bile ama nasi hos gozuktu gozume dedim cuma gunu odul niyetine yiyim bari ( ödül mü ????? :KK1::KK53::KK53:)

kızcelerim kusura bakmayn hergün girip yazamıyorum küçük oğlum fırst vermiyo valla ne zaman elimde görse kapattırıp kucağıma aldırtıyo kendisini kıskanç çocukum:KK9::KK9::KK9::KK9:
2 gündür ekmeği günde 2 taneye düşürdüm şükür neyse ben menüme döneyim
bu sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 1 dilim ekmek çok az yumurta 3 zeytin 1 çatal peynir şekersiz çay
ara kv le kahve
öğle yemek kaşığı kuru fasulye 1 yemek kaşığı et sote
ara yeşilçay
akşam ekmeksiz bi kaçtane hamsi
yeşilçay

EBrucum menun cok cok cok iyi canim bu sekilde 2 hafta gitsen 52 olursun birde spor olursa :21:
Bir de bu kadar tesaduf olur tutku vb. Yazmissin ya ben tutku reklami ciktiginda resmen tvye kitleniyorum normalde cok sekerli diye alip yemezdim bile ama nasi hos gozuktu gozume dedim cuma gunu odul niyetine yiyim bari ( ödül mü ????? :KK1::KK53::KK53:)
Saol inş. 52 yi yeniden görürüm:KK31:Lisedeyken paket paket yerdim ve 48dim:KK39:Bende cuma verirsem chetoss yada tutku yiycem.:KK56:
kızcelerim kusura bakmayn hergün girip yazamıyorum küçük oğlum fırst vermiyo valla ne zaman elimde görse kapattırıp kucağıma aldırtıyo kendisini kıskanç çocukum:KK9::KK9::KK9::KK9:
2 gündür ekmeği günde 2 taneye düşürdüm şükür neyse ben menüme döneyim
bu sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 1 dilim ekmek çok az yumurta 3 zeytin 1 çatal peynir şekersiz çay
ara kv le kahve
öğle yemek kaşığı kuru fasulye 1 yemek kaşığı et sote
ara yeşilçay
akşam ekmeksiz bi kaçtane hamsi
yeşilçay

Oglumda aynı pepeye daldıysa giriyorum.Yoksa kapatıyor sarılıyor bana:KK1:Bu arada bende 2 dl. düşürdüm canım.Akşamları ekmek yemiyorum:KK19:İnş. bu istikrarla devam edip hedefimize ulaşırız canım.Menünde fevkaladenin fevkinde:KK1::KK9:

sabah uaynınca iki tam ceviz bir kayısı
9da haşalnmış yum birbuçuk çavdar 7zeytin 2kk peynir domtes salatalık biber çay
ara iki kare kabak tatlısı bir çatal ıslak kek
öğle yok
15.00 bir kase kapuska bir kase yoğurtlu kereviz
5te az şekerli sütlütürk kahvesi
akşam yarım bardak ayran iki el kadar kırmızı et bir baş soğan birbuçuk dilim beyaz ekmek
akşam 9da bir kaseden biraz fazla nar.

zuzuzuzuzuzuu menün süper kıskandımmm
ösge nutalla mııııııı
cumaya kadar dikkat et epruuuuuuuuuuu cuma chetos ye miniğindenn
ben dün adet oldum kızlarrrrrrrcumaya 5.günüm...almış olarak çıkmak istemiyorum tartıya
en son 57.4idim
yine öyle çıksam kardır gözüyle bakıyorum az çıkarsam ne alaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52:
ozaman haftaya 56lı bişey olurum kesinnnn

ben bence çok yavaş kilo veriyorum ya..ayda bir kilo iki kilo falan yani bence yavaş..neyse haedefime ulaşıyımda..gerçi bende ne istiyorsam yuh cumayı okadar abart sonrada yavaş kilo veriyorum deee:KK19:..kilo verdiğime şükretmem gerekirken demi kzçelerrr

DERMAŞ FORM DERMAŞ
GIDA TAKVİYESİ
İÇİNDEKİLER: civanperçemi-ebe gömeci-funda yaprağı-kereviz yaprağı-ayva yaprağı-kekik çiçeği ve yaprağı Ekstrelerinden üretilmiştir.
Formda kalmak isteyenler için çok ideal bir karışımdır. Sağlıklı kilo verdirir. Kolesterolü düşürür. Tansiyonu ayarlar. Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Kılcal damar tıkanıklığı ve varisleri giderir. Cilt bozuklukları düzenler. Vücudu daha genç gösterir. Migreni ve kadın hastalıklarını tamamen giderir. Bölgesel zayıflamayı sağlar.
Bir kutu FORM DERMAŞ İle 45 günde 4 ila 6 Kilo sağlıklı bir şekilde vermenize yardımcı olur.
KULLANIM ŞEKLİ: Bir çay kaşığı toz bir su bardağı suda kısık ateşte yaklaşık.3–4 dakika kaynatıp dinlendirilip süzülür. Aç karınla günde üç kez birer bardak içilir.
DERMAŞ ŞİFALI BİTKİLER
www.dermasbitki.com
DERMAŞ ŞİFALI BİTKİLER İBRAHİM AYDIN
DANIŞMA HATTI: (009) 0555 491 83 50- (009) 0534 894 79 9

Sehracim senin aslinda avantajin şu sabah erken uyandigin icin metabolizman erkenden calismaya basliyo saglikli kilo vermek icin erken uyanip cok gec saatlere kalmadan uyumak gerek isin geregi de bu duzen sen de oturmus.
Bizim gibi gecenin 1-2 sinde esine yemek hazirlamiyon bazen dayanamayip yiyorum ac olursam bu dezavantaj mesela. Sen cok iyi gidiyon sonra birden asiri yukleniyon yoksa inan menulerin cok iyi ve vercek cok kilon kalmadigi icin yavas veriyon artik 10 20 kilo fazlan yok ki ayda 5 kilo veresin spor yapsan daha hizli verirsin o da ayri bir konu tabi

Kızlar ogluşu uyutunca alt karın hareketi yaptım,fırını sildim,balkon yıka çamaşır as, koltuklarımı ve sandalyelerimi sildim(saolsun ogluş meyve suyu döktü akşam:KK37:)yemegimi şimdi yedim.Size bi bakayım dedim.Birde eşim akşam gelir gelmez avm gidince aç gitmişti gelince evde yerim dedi.Avm de hadi yemek yiyelim demezmi.Hayır ben yedim dedim.O da bu akşam için avmye gidicez söz aldı benden beraber yiycekmiişiz:KK1:Ama marmara form uzak biraz 8 i bulabilir sanırımr offf:18:Yarında kv evini temizlicem gün onda bu sefer.Eeeee sizler neler yapıyonuz yoksa hundert mi:KK52:Buldum video sık kullanılanlara ekledim.Orda benim yapmamı bekliyor video:KK51:

sabah dersim yoktu geç kaltık,
10.30 gibi hakvaltı 1kk peynir, 5 zeytin, yarım yufka ekmek, 2 banım marmelat
ara bir elma
15:00 5 kaşık et sote. 1dilim tam buğday ekemği
ara yarım elma
19:00 akşam yemeği 5 kaşık etli nohut yemeği, 1 kaşık birinç pilavı, 1küçük tmbğek, 3 kornişon turşu
20 de bir mandalina, yarım yaze hurma,

2 fincan yeşil çay, 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş
ama hala çok acım alışmışım homini gırtlak yemeğe özellikle akşamları, yoğurla yulaf mı yesem acaba

Kizlar bugun k.vden evine gitti. Bende kizimin odasini dip kose temizledim malum k.v dem varken onu birakip detayli temizlik yapamazdim. Simdinkizim uyudu kociste 1 2 saate gelir ben gene is yapmaya gidiyorum oturma odasini cekeyim temizleyim bu hafta temizlikle gececek gene gece temizligim basladi :KK52:
Uyumadan goz atarim gene size
Bu arada ebrucum seni online gorunce nediyon diye baktim karin germevameliyatina bakiyodun bian acaba bendemi olsam yaglar birden gitse dumduz karnim olsa dedim ama biz okadar da sisman degiliz pekala duzenli sporla tas gibi yspariz tabi emek demek oda keske 1 saat icinde dumduz olsa ne guzel olurdu demi ama:KK8:

bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, 3-4 çatal peynir, 1 salatalık, 1 dilime yakın ekmek, yeşilçay
08:30 1 adet cennet elması
12:00 bir kepçe çorba, tas kebab (4-5 adet kuşbaşı yedim), 4-5 çatal bulgur pilavı, yoğurt
17:30 1 adet baget, 2-3 yk pirinç pilavı, yoğurt
ardından yeşilçay
21:00 bir mandalina

hawarcım ben menünü beğendim de tümbek mi yazdın nedir o?
ebrucum ne güzel spor yapmışsın. ben başlayamadım hala..
sehracım yavaş mı kilo veriyorsun. benim kadar yavaş olamaz...6 ayda bir kilo:KK43::KK43::KK43:

sabah dersim yoktu geç kaltık,
10.30 gibi hakvaltı 1kk peynir, 5 zeytin, yarım yufka ekmek, 2 banım marmelat
ara bir elma
15:00 5 kaşık et sote. 1dilim tam buğday ekemği
ara yarım elma
19:00 akşam yemeği 5 kaşık etli nohut yemeği, 1 kaşık birinç pilavı, 1küçük tmbğek, 3 kornişon turşu
20 de bir mandalina, yarım yaze hurma,

2 fincan yeşil çay, 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş
ama hala çok acım alışmışım homini gırtlak yemeğe özellikle akşamları, yoğurla yulaf mı yesem acaba
Hawarcım menün çok güzel:KK9:Böyle gidersen aldıklarını fazlsıula vereceksin:KK16:
Kizlar bugun k.vden evine gitti. Bende kizimin odasini dip kose temizledim malum k.v dem varken onu birakip detayli temizlik yapamazdim. Simdinkizim uyudu kociste 1 2 saate gelir ben gene is yapmaya gidiyorum oturma odasini cekeyim temizleyim bu hafta temizlikle gececek gene gece temizligim basladi :KK52:
Uyumadan goz atarim gene size
Bu arada ebrucum seni online gorunce nediyon diye baktim karin germevameliyatina bakiyodun bian acaba bendemi olsam yaglar birden gitse dumduz karnim olsa dedim ama biz okadar da sisman degiliz pekala duzenli sporla tas gibi yspariz tabi emek demek oda keske 1 saat icinde dumduz olsa ne guzel olurdu demi ama:KK8:
Yakalandım demek:KK17:Ahh nerde bende o cesaret.Ogluşta bile narkozdan zor ayıldım:KK37:Ne güzel olur özgecim:KK31:
bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, 3-4 çatal peynir, 1 salatalık, 1 dilime yakın ekmek, yeşilçay
08:30 1 adet cennet elması
12:00 bir kepçe çorba, tas kebab (4-5 adet kuşbaşı yedim), 4-5 çatal bulgur pilavı, yoğurt
17:30 1 adet baget, 2-3 yk pirinç pilavı, yoğurt
ardından yeşilçay
21:00 bir mandalina

hawarcım ben menünü beğendim de tümbek mi yazdın nedir o?
ebrucum ne güzel spor yapmışsın. ben başlayamadım hala..
sehracım yavaş mı kilo veriyorsun. benim kadar yavaş olamaz...6 ayda bir kilo:KK43::KK43::KK43:

Yaptım ama 9 da iskenderide yedim:KK30:Menünüü begendm canım:KK9:

Papatya hawar menuleriniz cok iyi:KK9:
Oturma odamda deri beyaz kose koltuk var onu sildim guzelcene halisini sildim yerlerini sildim :KK37:kocis gelene kadar bos durmayim biraz daha is yapayim Spor niyetine:KK8:

Uyaninca kurukayisi iki tam ceviz
9da yum,iki kk pey,7zey,birbucuk cav,salata,cay
11de bir kare borek
1de iki cavdar bir kase hacucluyogurt bir kase kizartmapatlicanetli
Ara iki mandalina bir kase beyaz leblebi
Aksam pirasa yogurtlu kereviz
Dokuzda bir kase kestane

Begenmedim:KK19:

Sabah9da bir yum iki kk pey 7zey iki kayisi
Ara iki kasik un helvasi
Ara bir kase asure
Ucte bir cigkofte durum ayran
Dort te bir tkasigi kremsanti bir avuc beyaz leblebi
Yedide kurufasulye bir dilim cavdar sogan yicem

Doktordaydim oyuzden durum yedim
Ve yine menumu begenmedim

sehracım menülerin konusunda kendine haksızlık ediyorsun. aslında dünkü iyi de bugün sanırsam abartmışsın biraz...bak canım çiğ köfte istedi şimdi...benim menümde şöyle;
07:30 2-3 çatal peynir, 4 adet zeytin, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, bir fincan yeşilçay
08:30 bir adet cennet elması
11:00 bir adet mandalina
12:00 bir kepçe mercimek çorba, 1 porsiyon şiş köfte, yarım dilim ekmek
türk kahvesi
15:30 2 küçük dilim baklava
18:00 4 yk barbunya, 2 yk tavuklu pilav
az önce yeşilçay
az sonra portakal yemeyi düşünüyorum. ne zamandır yemedim. özledim....

X