- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.721
Canım öncelikle menülerinin aramıza dönmesine sevindim.Menün güzel pilavla ekmek yanyana olmasın bi daha88 li tebrik ederim iyi kilo vermişsin hedefine az kalmış, bebeğine geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir
Ösge sen en iyisini bilirsin canım ne kadar istiyorsa o kadar emzir bebğini, ama bıraktırma işi zor bir süreç
Ebru bende diyorum bazen birden mi kesseydim diye, evet gögüslerimde sorun oıluşmadı yavaş yavaş azattığım ,için hatta bayağı azaldı sütüm farkedebiliyorum, ama gece bıraktırma işi daha zor olacak sanırım, umarım bu iş bittiğinde senin oğlun gibi deliksiz uyur
gelelim bana göbeğim iyice büyüdükten sonra, biraz kendime geldim diyebiliriz, gündüz yediklerime çok dikkat etmedim, ama bu satten sonra bişey yememeyi düşünüyorum
bir kaç gün sürdüre bilsem alıışırım ama şuan karnum zil çalıyor
sabah 1 kk peynir, kızarmış yumurta, 5 zeytin, 21 banım pekmez, 2 dilim tam buğday ekemği
ara yabani kiraz bir avuç, bir avuç fındık
öğlen 5yk mantar sote, 4yk bulgur pilavı, 1 dilm tmbğ ekmeği, 3 kaşık yoğurt, 4 cin biber
ara bir taze hurma, bir elma
akaşmı yoğurt ve yulafla kapatmayı düşünüyorum umarım bozmam, bide yeşil çay tabiki
bu arada bu yağmurda çıktım 40dk yürüdüm, eşim evdeydi kızımda uyyordu, bende bir yerden başlamalı dedim
Menün güzel canım.Etkili olduysam ne mutlu bana.Ebrucum iltifatin icin tesekkurler cooookkk uzun zaman once ornek menu cikartiigim dogru canim. İns. Doncem o gunlere destegin cok cok iyi geldi tesekkurler canim
Hawarcim inan bZen ben de diyorum biraktirsammi diye belki surekli beraberiz diye duskun oldu ve o yuzden de kiyamiyorum yoksa zor anlar yasatiyo inan bu kadar duskunluk ins. Sen de sorunsuz bir bicimde biraktirirsin ve gece kizin misil misil uyur canim deliksiz uykuyu ben de nasil ozledim anlatamam
Menun de 5 yildiz olmasa da iyi ve daha da iyi olacak yeter ki olabildigince menu paylas canim ben de yazcam bugun menunu biraz olsun dikkat ettim yoksa hsla iyi degil menum
bugün çok yorucu ve kötü bir gün geçirdim. samimi diyebileceğim bir arkadaşımla yanlış anlaşılmalar nedeniyle aramız bozuldu. hatta emin değilim ama sanırım dargınız artık...çok ta dersim var. o yüzden ne yedim. ne yaptım hiç hatırlamıyorum. salak gibiyim bugün...
88'li tebrik ederim.
hawarcım ben menünü beğendim. dışarı çıkıp yürümeni daha çok beğendim...
ebrucum bu byulaflı nedir ya. hep okuyorum da bildiğimiz yulaflı bisküvi mi..kalorisi çok değil mi bunun..
Saol inş. 52 yi yeniden görürümEBrucum menun cok cok cok iyi canim bu sekilde 2 hafta gitsen 52 olursun birde spor olursa
Bir de bu kadar tesaduf olur tutku vb. Yazmissin ya ben tutku reklami ciktiginda resmen tvye kitleniyorum normalde cok sekerli diye alip yemezdim bile ama nasi hos gozuktu gozume dedim cuma gunu odul niyetine yiyim bari ( ödül mü ?????)
kızcelerim kusura bakmayn hergün girip yazamıyorum küçük oğlum fırst vermiyo valla ne zaman elimde görse kapattırıp kucağıma aldırtıyo kendisini kıskanç çocukum
2 gündür ekmeği günde 2 taneye düşürdüm şükür neyse ben menüme döneyim
bu sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 1 dilim ekmek çok az yumurta 3 zeytin 1 çatal peynir şekersiz çay
ara kv le kahve
öğle yemek kaşığı kuru fasulye 1 yemek kaşığı et sote
ara yeşilçay
akşam ekmeksiz bi kaçtane hamsi
yeşilçay
Hawarcım menün çok güzelsabah dersim yoktu geç kaltık,
10.30 gibi hakvaltı 1kk peynir, 5 zeytin, yarım yufka ekmek, 2 banım marmelat
ara bir elma
15:00 5 kaşık et sote. 1dilim tam buğday ekemği
ara yarım elma
19:00 akşam yemeği 5 kaşık etli nohut yemeği, 1 kaşık birinç pilavı, 1küçük tmbğek, 3 kornişon turşu
20 de bir mandalina, yarım yaze hurma,
2 fincan yeşil çay, 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş
ama hala çok acım alışmışım homini gırtlak yemeğe özellikle akşamları, yoğurla yulaf mı yesem acaba
Yakalandım demekKizlar bugun k.vden evine gitti. Bende kizimin odasini dip kose temizledim malum k.v dem varken onu birakip detayli temizlik yapamazdim. Simdinkizim uyudu kociste 1 2 saate gelir ben gene is yapmaya gidiyorum oturma odasini cekeyim temizleyim bu hafta temizlikle gececek gene gece temizligim basladi
Uyumadan goz atarim gene size
Bu arada ebrucum seni online gorunce nediyon diye baktim karin germevameliyatina bakiyodun bian acaba bendemi olsam yaglar birden gitse dumduz karnim olsa dedim ama biz okadar da sisman degiliz pekala duzenli sporla tas gibi yspariz tabi emek demek oda keske 1 saat icinde dumduz olsa ne guzel olurdu demi ama
bugün kü menüm;
07:30 4 zeytin, 3-4 çatal peynir, 1 salatalık, 1 dilime yakın ekmek, yeşilçay
08:30 1 adet cennet elması
12:00 bir kepçe çorba, tas kebab (4-5 adet kuşbaşı yedim), 4-5 çatal bulgur pilavı, yoğurt
17:30 1 adet baget, 2-3 yk pirinç pilavı, yoğurt
ardından yeşilçay
21:00 bir mandalina
hawarcım ben menünü beğendim de tümbek mi yazdın nedir o?
ebrucum ne güzel spor yapmışsın. ben başlayamadım hala..
sehracım yavaş mı kilo veriyorsun. benim kadar yavaş olamaz...6 ayda bir kilo