Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ne komiği ben mii ben komik değil ince belli olmak istiyorum jojopummm doğal halim bu benimmmbazen arızaya bağlıyorum işte ne yalan diyim ama menün çok kötü diyim neyse yavaş yavaş düzene girerisin yazarsan hemi arkadaşım benim yawrucak haziran 2007li yani eylülde 63 aylıktı şimdi tam gün bir kreşe gidiyor yüzme satranç ing cart curt hepsi var prof yapcekler sözüm ona çocuğu halbuki ben hiçte bu kadar sıkı eğitimden yana değilim salalım çiftlilte büyüsün çocuklar yaabööö geliyor kesintisiz 12 yıl eğitim çocuklukları gidiyor ama yoooookk eğitim şarttbana verceklerki şu eğitim sistemini bak herkes nasıl güle oynaya okula gidiyorşaka bi yana öldürcem bu öemer dinçeri bence olmamalıydı bu kıyafet serbestliği elimde kalcek bi gün birisi ya..özgürlükmüş pabucumun özgürlüğü..kızlar saçlarını bigudiyle sarmaya başaldı istanbulda yaaa töbe töbe okula değil podyuma gelir gibi giyinmeler başladı bde ayakkabısı hala yırtık olanlar..

Cocuklara degılde ogretmenlere serbest bıraksa ya kıyaafetii...ben o kotu goruntuye beden derslerınde bıle tahammul edemıyordum forma herseyı kapatıyordu kırlı temız bellı olmuyordu yav her gun cocukların ellerınden tutup yazı yazdırıyom evde orda burda sokakta gıydıgı hr seyı gıyıp gelecekler bızım orakı sorun da bu..merkezlerde desen kreslerde bıle cocuklar bılıyorsundur her gun farklı kıyafet gıymek ıstıyor okullarda artık ıyıce ayyuka cıkacak ne gıysem yarın gozume ne sursem ben bıle her gun ne gıycegımı sasırıyorum babamgıle kalmaya gelıom dıyorum eve ugrayıp kıyafet almam lazım babam dıyo e bugunkulerı gıy yok dıyorum gıyılmez:18:sankı ayet ı kelıme tobe tobe cocuklar bakalım nası olcaklar.. Sende oglanı en ozelınden vermıssın bakıyorum krese alıstır alıstır codugu sımdıden ozellere 2 snee sonra der anneeeee ben devlet okulana gıdememmmm dıye napcak yav bu yasta o kadar stranctı baleydı oydu buydu yataydı evdedaha cok gıder okula yav gıt gıt bıkacak sal cocugu sokaga o ne ole

jojoppp hoşgeldin,
valla bizde çok farklı değiliz kilo konusunda, yani kendi adıma söyliyeyim pek bişey vermedim, hatta son bir aydır alıştayımm

sehraa bencede neşelisin keyfimizi yerine getiriyorsunnn

ösge, ebru valla kızlar öyle kadın olmak zor iş, iş bitmez, herkes ilgi bekler vs vs

bende çok üzülüyorum çacuklar küçükten başlıyorlar, okul ders ders ders yazık yawww, biraz koşup oynasalar daha güzel olmaz mıı

Senlen ayni fikirdeyim ortmenim ama benim evde sozumona entel takilan bi kocam var gelde ona laf anlat parayi bayinca rahatliyor adam seneye mecbur benle gelcek hayatta vermem 20milyar benim dort senelike ek dersim yuh diyorum ya

Son düzenleme:
Jojopum unutmadik ki hatirlayalim tekrardan hosgeldin canim cok ozlettin kendini sık giremesen de bu kadar uzun girmemezlik yapma hatta bana kalirsa duzenli menu paylas kilo almanda iyi olmamis ama uzulme verilir hepsi ben de cok kilo aldim ve hala veremiyorum malesef canim

Papatyacim eet strese sokmamam iyi olmus biraz siyril diyet yapiyorum modundan elbet vereceksin kilolari gec olsun guc olmasin

Sehracim menun iyi asiri birsey gormedim ben ins. Yarin cok vermis olursun

Ebrucum tartildinve iyi cikmadi demek bu hafta menu de cok yazmadin stresli bi haftaydi oglus hastayken normal aslinda. İns. Bian once iyilesir canim
Kizlar bana gelince bugun eltim asure yapti ona gittik yedim yedim yedim bile bile lades diyorum hic dikkat etmiyorum icimde volkanlar patliyo stresliyim birazcik ama 2 hafta sonra en gec toparlicam gecen sene yilbasindan hemen sonra baslamistim bu sene de ayni sekilde istikrarli olucam ins.

Son düzenleme:
JOJOP ,Canım özlettin kendiniBende vermedim aldım Hem iş hem çocuk hem ev zor ama arada gel bak hawarcıgımın bide üstüne misafirleri oluyr ama yine burda
SEHRA ,ALLAH iyiligini versin sehracım.Moralim bozuktu ama yazdıklarını okuyunca kıkır kıkır güldümEşim ve ogluş şaşkın şaşkın baktılarYok bişi yine bizim komik kız dedim yine şaşkın şaşkın baktı bilmedigi için
PAPATYA ,Canım cevapların için çok saol rahatlattın inan beni iyi varsın
ÖZGE ,Sorma moral bozuklugu ogluşun hastalıgı,teyzenin gelişi ve her gün birinde toplanılması el açması çarşaf börekleri kat kat üşünmeden açılmış arnavut börekleri vs....

BUGÜN:Aç karınla alkali su.
10:30 =1.5dl. tb.ekmek,kk peynir,4 zeytin,3 çatal potleşka,1 çatal re.el,1 ymrta sarısı,çay.
11:30 =türk kahvesi,1 mandalina,1 ısırık muz.
15:00 =1tabak çorba,3 kaık yogurt,3 slata turşu,1 dl. tb.ekmek
16:45 =yeşilçay, portakal,3 yulaflı
19:00 =1 tabak çorba,1dl.ekmek,kk helva,4 çinekop,1 bardak kola,kıvırcık slata.
21:00 =yeşilçay

Spor:
45 dk. yürüyüş
100 mekik
50 alt karın hareketi

günaydın kızlar:
ilk bildirim benden gelsin
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 62,6
giden: 400 gram
gelen: yok
hedef: 60

sizin bildirimlerinizi de bekliyorum heyecanla. 400 gram nasıl vermişim anlamadım ama kızlar benim acilen spora başlamam ve hayatım boyunca da bunu yapmam gerek. ne yapsam ki...bacaklarım çok kötü durumda...

Baslama 67.7
Gecenhafta57.7
Bugun 57.4
Giden 300 gram
Ama cok inceldim kizlar hissediyorum bunuuu ben niye 56 olmuyorum ya bence salgamdan dolayi su topladi vucudum

Baslama 67.7
Gecenhafta57.7
Bugun 57.4
Giden 300 gram
Ama cok inceldim kizlar hissediyorum bunuuu ben niye 56 olmuyorum ya bence salgamdan dolayi su topladi vucudum

başlangıç 70
geçen hafta 70
bu hafta 70.3
gelen 300
hedef 60

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik

Kızlar dün tartıldım ve 54.4çıktım.Bu sabah 54.0 çıktımBirde yarın sabah tartılıcam bakalım:44:Ama bugünü baz aldıgımız için KİLO ARTIŞ BİLDİRİMİ yapayım.
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.8
Bu hafta:54.0
Gelen:200
Giden :yok
Hedef50:

C.tesiden beri yersem olacagı buydu ne bekliyosamAma bu hafta çok dkkat edip menü pylaşıcam pes etmek yok yılbaşında 52 görmek bana iyi gelicek

SEhra ve papatya ,tebrik ederim kızlar
Hawar ,canım sende bendensin ama üzülmek pes etmek yok artık her gece menü paylaşıp pür dikkat edicez bak gör nasıl patır patır dökülecek o kilolar

Papatya ve sehra kizlar tdbrik ederim cani gonulden hemde.
Ebru ve hawar bu hafta dikkat ederseniz fazlasiyla verirsiniz cok almamissiniz
Ben de kosturmaktan daha servisi araydmadim halbuki 5 dklik is esime soylumde musait olunca gotursun artik tartiyi

Son düzenleme:
Bende baslangıc kilomu yazayım 69 doğru cuma yazıyoduk bu sefer hedef 63 ve yavas yavas gıtsın demıycem artık onceden yavas gıtsın bıdaha da zor alayım diyodum bal gıbı de aldım ınsallah bır bucuk ayda falan gıder kılolar okul ortamım felaket ha bıre yıyoruz sadece aksam 6 da kapanıs yapcam oglen de en az kacamakla kapatmaya calıscam menumu gece yazrım kıloverenlere tebrıkler hoscakalın

menü yorumlayınca dah bi dikkat edİyoruz diyim herkes yazsın ve yorumlasın dedimbugün hariç çünkü ben yidimde yidimama yinede yazcam menümü
sabah uyanınca altıbuçukta 12 minik yaprak sarması(napim çok canım istemişti doyasıya yedim)
9da hizmetli mercimek çorbası yapmıştı okulda üç beyaz dilim ekmekle yedim bir tabak
ara 6tane çizi
öğle 12de N**** (Siyahi) bir paket
chhtos bir liralık orta boy
bir eti cin iki dilim ekmek arası 3köfte ketçaplı
uyudum sonra uyandım
4de bir minik paket eti hoşbeş kakolu
ay ne çok şey yemişim yaaaa yarılmış gibi utandım kendimden.akşamda hamsi yapcam bir bardak kola bir dilim ekmek hamsi salata yicem..yarın dan itiibaren pür dikkat.he bide akşma kestane yapabilrim diim yada yarın yaparım haber veririrm

Son düzenleme:

E yuh dıyorum sehra baska bısey dıyemıyorum yanlısbyere geldım nası kilo alabılırız topiğindeyim sanırsam agızm acık okuyorumben yazmaktan utanmayım o zaman bıde dun benım oglen yedıgım 1 dılım borege laf ittin.. Sus sus sen kendıne bak

Hala da yıyecem dıyom ne balıgı ne kestanesı yav.. Bıde ogle uykusu ohhhh ALlahım ben de oglen uykusu ıstıyorum yarım gun okul ıstıyorum yaaaaaa sehrayya kızmak ıstıyorummmm

Sehracim eet abartili bir menu olmus yalniz dersen ki ben birtek bugun costum diger gunler hic kacamak yapmicam ozaman afiyet olsun derim cunku ben de bu sekilde kilo vermek ve korumak istiyorum 6 gun saglikli bir gun gonlumce yemekistiyorym ama ne yapiyorum hergun gonlumce yiyorum
Merakimdan soruyorum bugun yedigin aburcuburlar evde vardi da bugun mu yedin yoksa gittin bugun mu aldin mi hepsini marketten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…