- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.661
ne komiği ben mii ben komik değil ince belli olmak istiyorum jojopummm doğal halim bu benimmmbazen arızaya bağlıyorum işte ne yalan diyim ama menün çok kötü diyim neyse yavaş yavaş düzene girerisin yazarsan hemi arkadaşım benim yawrucak haziran 2007li yani eylülde 63 aylıktı şimdi tam gün bir kreşe gidiyor yüzme satranç ing cart curt hepsi var prof yapcekler sözüm ona çocuğu halbuki ben hiçte bu kadar sıkı eğitimden yana değilim salalım çiftlilte büyüsün çocuklar yaa bööö geliyor kesintisiz 12 yıl eğitim çocuklukları gidiyor ama yoooookk eğitim şartt bana verceklerki şu eğitim sistemini bak herkes nasıl güle oynaya okula gidiyor şaka bi yana öldürcem bu öemer dinçeri bence olmamalıydı bu kıyafet serbestliği elimde kalcek bi gün birisi ya..özgürlükmüş pabucumun özgürlüğü..kızlar saçlarını bigudiyle sarmaya başaldı istanbulda yaaa töbe töbe okula değil podyuma gelir gibi giyinmeler başladı bde ayakkabısı hala yırtık olanlar..
menü yorumlayınca dah bi dikkat edİyoruz diyim herkes yazsın ve yorumlasın dedimbugün hariç çünkü ben yidimde yidim ama yinede yazcam menümü
sabah uyanınca altıbuçukta 12 minik yaprak sarması(napim çok canım istemişti doyasıya yedim)
9da hizmetli mercimek çorbası yapmıştı okulda üç beyaz dilim ekmekle yedim bir tabak
ara 6tane çizi
öğle 12de N**** (Siyahi) bir paket
chhtos bir liralık orta boy
bir eti cin iki dilim ekmek arası 3köfte ketçaplı
uyudum sonra uyandım
4de bir minik paket eti hoşbeş kakolu
ay ne çok şey yemişim yaaaa yarılmış gibi utandım kendimden.akşamda hamsi yapcam bir bardak kola bir dilim ekmek hamsi salata yicem..yarın dan itiibaren pür dikkat.he bide akşma kestane yapabilrim diim yada yarın yaparım haber veririrm
başlangıç 70
geçen hafta 70
bu hafta 70.3
gelen 300
hedef 60
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik