Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

çıtır anne ismini bağışlamanı isterdim sana hitap edebilmek için ama olsun buda hoş..çok özverili birisin..eşin gerçekten şanslı vede çocukların..yardımın için teşekkürederim..bende yazma istiyorum artık

dediğim gibi çalışıyorum ben öğretmenim.yarım gün sabah 7.20 öğle12.15e kadar 6 derse giriyorum normalde öğünlerim çok düzenli bu sebeple şanslıyım..ama yerli malı haftası sebebiyle bu hafta azıttım.branş öğretmeni olduğum için her sınıfa katılıyorum çocukların ısrarı ile(sank zorla silah dayıyorlarya bana!!
bugünü yazmasam iyi aslında ama buda bana ders olsun
sabah senin önerinle iki bardak sirkeli ılıksu 1kaşık pekmez
kahbaltı pogaçabörek allah ne vediyse
öğlen13.30 ayran bir bardak 8yk kurufasülye 1kurusoğan azturşu abarttım ama 4dilim kepek ekmeği!!!ama gerçekten normalde böyle yemem sabah yedim asılsa diyip öğlende keyfimce yiyeyim dedim
ara 1 sütlükahve içicem1saatsporyapcam akşam kabakyemeği ve yoğurt yicem daha da yemem bişey..bidahada davosa gelmem:)

yatmadan evel yeşilşçayda içerim uykumu kaçırır mı???bide yatmadan evel gerçekten sirkeli ılık su işe yarıyor..allah hepimize kolaylık ve irade versin inşaallah yaza incecik girmek istiyorummmmmmmmmmmmm ilk kez bukadar çokkkkkkkkkk

olsun canım zaten genelde yüzde belli olur kilo verimii,en zor bölgelere zamanla yer gelir,,bozulma öyle
menün sabah hariç biraz kötü geçmiş ama az yemişsin pek bi zararı olmaz sanırsam,,

menün güzel canım,,okadarcık gofret zarar vermez,,aradaki lokumda öyle,,ama devamını getirmek kötü ,,ama sen arada bi yersen bişey olmaz,,haftada bir mesela,,,bu arada bende gece mece demez neler götürürdümde,o alışkanlıklar yerini nelere bıraktı hiçte pişman değilim zararlarını öğrendiğime
yürüyüş ha,bakıcılı spor salonuu çok hoş yaa

deniyorum düşünüyorum öyleyse varım:)acaba çizelgem olmuşmu
olmuş olmuş
ismim tuğba benim,,söylerim yani mahsur yok,,
bugün son olsun bidaha böyle menüyle davosa gelme zatensabahta 2 bardak değil 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke atıp içiyorum 20dk sonra falan kahvaltı yapıyorum,,akşam yatarkende aynı şekilde okadarbu arada fırça atmaya bayılırım ona göre ayağını denk alarak ye yemeklerini ve yaz menülerinii

uyku kaçırmıyo valla benim,,içebilirsin,,kabızlık sorunun olursa form çayı iç yatarken sabah rahatlatıyo sorun kalmıyoo

ben senin fırçalarına bayılıyorum sana yeni fırça bile alırım sen yeterki esirgeme tecrübelerini benden daha doğrusu bizden:)söz daha dikkat edeceğim gayret sarfedecğim aç karınla sabah 53 tıkabasa tok55 olacağım inşaallah..sana yazarım.. bu arada hayatımda en çok değer verdiğin dostum sırdaşım can arkadaşımın adıda tuğba...ankarada benden uzakta ama kalbimde bende...önyargılı bi sempati beslerim hep tugba adındakilere..hadi allaha emanet ol tuğba...

çıtırcım yeşil çayın anne sütüne bi etkisi var mıdır azaltma anlamında ??ebrucum sen içion mu yeşil çay??

ebrucum geçmiş olsun ( çok üzüldümm dika et sendee aklımız sendee muck

menüm kısslarr:) çıtırcık ebrtu

sabh 1 dlm çavdar ekmegi 1 çatal bal 2dlm kaşar 1yumurta çay

ara3burçak bikivi paptya çayı

öglen mercimek çorbası limonlu

akşam 3 ykm kaşıgı dünden pilav 1 adet karnıyarık

8 kestane evde sıkılmış karışık meyve suyu

sabah 2bardak ılık sirkeli su
9da kahvaltı ikidilim çavdar ekmeği arası 2kkkpeynir 2kesmeşekerli çay 1bardak kuşburnu bu şekersiz
ara yok deneme sınavı vardı
öğlen1de saldırı halinde 2kuru soğan 10ykkuru fasülye 2dilimekmek 3kaşık yoğurt
arada 2kesme şekerli sütlü menengiç kahvesi düşünüyorum akşamda yoğurtlu haşlama lahana ve aralarda 5i bi yerde aldım ondan yatmadanda sirkeli ılık su düşünüyorum ne dersin tuğbacım????

Bu aç karınla sürkeli su migde bulandırmıyor mu?Çörek otunu bıraktım çünkü hep agzımın içinde tadı kalıyordu ve migdemi çok bulandırıyordu.

Birde ben 1 hafta uno tam bugday denge ekmegi,1 hafta çok tahıllı ekmegi alıp yiyorum dönüşümlü olarak yani

ben 2bardak ılık su içine 1yk elma sirkesi koyup içiyorum burnumu ıkayarak sonradan kokusu gelmiyor burnuma ama gerçekten işe yarıyor ben farkı hissediyorum.çörek otu aldım bugün hadis var bununla lakalı ben zayıflamak niyetiyle çiğneyip sirkeli suyumu içip yatayı düşünüyorum çokmu iğrenç oluyor yaa..korktum şimdi

merhaba ben 1 dlim ekmekle sabah öğln akşam 7 kilo verdm 60 dn 52 ye dştm

bence bu biraz sağlıksız gibi ama üstad tuğbadır yani bbizim çıtır annemiz..bu arada kaç zamanda verdin?yok yok sormadım say tuğba kızar bana ben uzun zamanda yağdan vvercem:)inşaallah hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…