Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yanlış görmediysem Göbeğinde Çatlakların var tabi onca kilodan sonra bndede ayva göbeği avr spor yapıyorum gnde 2 satt Gidio vllha ama Tebrikler buyuk Başarıı

ebruuu geçmiş olsunnn ogluşuna çok üzüldümm:KK43: nsıl peki şimdiiii alah korusunn tüm çoçuklarımızı:KK49:

çıtırıcıgımm begendinim kıss:))) arada yeşil çay yaptım ama meyve yemedim dünnvalaaa akaşm da hiç yemeyim dedimm sende zaten akşam fazla meyve önermedin muz meslaaa:KK52:
canım evet muz ve üzüm hariç,,mandalina ve elma yiyebilirsin
kısslarrr cuma günü bakalım tartıda kaçç olcazzz şu idalll kiloma bir gelsemm:)))) 60 aaa ahh:KK52: çokk merak edtimm kendiiiiimi eger 60 olursamm

bir elbise alıcam kendimee:)) :KK9:
:21::21::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:al al:21::21::21::KK1:
yanlış görmediysem Göbeğinde Çatlakların var tabi onca kilodan sonra bndede ayva göbeği avr spor yapıyorum gnde 2 satt Gidio vllha ama Tebrikler buyuk Başarıı
canım iki çocuk doğurmuşum heralde olucak çatlak,,hamile kalmasaydım,,kiloda almazdım çatlakta olmazdı,,ama hiçte rahatsız değilim onlardan,,yavruşlarımın hatırası nolcak,nasılsa alt tarafta okadarda çok olmadılar bide niye rahatsız oliyim dimi ama:KK31::KK16:bide ben sporsuz kilo vermişim ya hiç haberim yoktuu spordan ozamanlar:KK1:şimdi aklım başıma geldi,,baktım kilolar durdu gitmeyi yavaşlattı bişeyler yapmaya çalışıyorum,,ama 2 çocukla bu okadarda kolay olmuyo:KK50::44::KK8:
valla maşallah çok iyi kilo vermişsinn azmine hayran kaldım:KK9:

:KK16::KK16::KK16::KK16:sağol canım:KK16::KK16::KK16:

Yiyerek zayıflamak için 20 yöntem

zayıflamak için yöntemler yiyerek zayıflama yöntemleri kuantumla zayıflama kuantum ile salata yiyerek
Sağlıklı beslenmenin gerçek sırrı nedir? iyi alışkanlıklar.. İşe nereden başlayacağınızla iglili bilgiler burada.. Kilo vermenin quantum fiziğinden daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. İşte size 20 basit önlem...

Öncelikle yiyecek günlüğü tutmalısınız. Protein, karbonhidrat, yağ gibi besinleri beslenme planınıza yavaş yavaş dahil ederek kilo verdiğinizi görünce şaşıracaksınız! Sadece ne yediğinize dikkat etmeniz yeterli!

1. Her zaman tatlı şeyler yiyin!
Evet her zaman. Yemekten sonra ufak bir parça bitter çikolata yemek size kilo aldırmaz. Bunun dışında minik kekler yada meyve iyi bir seçenek olabilir
2. Yağları çıkartın
Bir dilim pizzadaki yağları peçete yardımıyla azaltabilirsiniz. İlk bakışta haftada bir yenen bir dilim pizzadaki yağ size fazla gelmeyebilir. Ancak yıl içinde giysilerinize giremediğinizde öyle olmadığını görürsünüz.
3. Kemer takın
Yüksek kalorili ama düşük besin değerli yiyecekler yemek istediğiniz zaman açlık hissetmeyecek kadar kemerinizi sıkın. Ulaşmak istediğiniz bedene ininceye kadar nefes almanızı engellemeyecek şekilde bu taktiği uygulayın.
4. Sevdiklerinizle birlikte olun
İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizden birileriyle vakit geçirin. Bu sıkıntılı dönemi daha rahat atlatmanızı sağlar.
5. Baharatlı gıdalar tüketin
Metabolizmanızı çalıştıran kapsaisin çok acı biberde bulunur. Acılı tavuk ile ayran için. Süt ürünleri kapsaisinin görevini yapmasına sudan daha çok yardımcı olur.
6. Süt için
Günde alınan 1800 mg kalsiyum kalori emilimini sağlıyor. Bu nedenle kahvenizi sütlü ya da kalsiyum içeren gıdalarla içtiğinizde sadece 300 mg kafein alırsınız, 500 mg atılır.
7. Organik gıdaları tercih edin
Kepekli ve ya tahıllı ekmekleri, lifli gıdaları tercih edin.
8. Yıkanmış, doğranmış sebzeleri alın
Evet biraz fazla ödeyebilirsiniz ancak enerji için düşük kalorili bu sebzeleri tüketebilirsiniz. Sebzeleri hemen ulaşabileceğiniz yerlere koyun. böylece birşeyler yemek istediğinizde diğer kalorili seçeneklerden uzak durabilirsiniz.
9. Akşam yemeğine ne yiyeceğinize karar vererek çıkın
Restorana gittiğinizde ne yemek istediğinize düşünerek karar verin. Acele etmeyin, küçük porsiyonlu, doyurucu ancak az kalorili yiyecekleri yiyin.
10. Öğleden sonra saat 15:00'de birşeyler atıştırmayı unutmayın.
150 kalorilik bir atıştırma daha sonra yenilebilecek 400 kaloriyi önler. Avuç içi kadar fındık, ceviz, badem gibi çerezler ya da bir dilim peynir gibi atıştırmalıklar yaklaşık 170 kaloridir.
11. Sebze ve meyverli kabuklarıyla tüketin
Elma, armut, salatalık gibi meyve ve sebzelerin kabukları lif açısından zengindir. Hatta portakalı bile kabuğunun tamamını soymadan beyaz yerini bırakarak yiyebilirsiniz.
12. Sadece tek elle yiyin ve için
Eğer bir partideyseniz bir eilinizde içecek diğer elinizle çerez tüketmeye çalışmayın. Sağ elinizle içip yerseniz daha az yiyip içersiniz.
13. Tabakta beslenin
Kavanozdan, kutudan ya da dev kaselerden yemeyin. Gıdaları tabağınıza alarak beslenin. Böylece daha az yersiniz.
14. Ellerinizi meşgul edin
Stresliyken birşeyler yememenin en iyi yolu ellerinizi başka işlerle meşgul etmek. Bir paket cips yemek yerine örgü örerek stres atabilirsiniz. Resim yapmak, ağaçla ilgilenmek gibi işlerde sizi meşgul edebilir.
15. 10 öğün yiyin
Eğer iş ya da farklı denenlerle stres yaşıyorsanız, düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız, çok acıkmış hissedebilirsiniz.Bu durumda birşeyler yedikten 10 dakika sonra yine aç hissedebilirsiniz. Bu durumda günde 10 defa tüketebileceğiniz sebze ve meyveleri belirleyin ve bunları yiyin.
16. Dondurma yemek için dışarı çıkın
Dondurmalı soğuk pastalar, cipsler ya da peket dondurmalar yemek yerine dışarı çıkın. Eve bu tür kilo aldıracak yiyecekler almayın. Böylece canınız dondurma yemek istediğinde bir kutu yerine sadece bir külah dondurma yersiniz.
17. Salata yiyerek başlayın
Öğle yemeğine salata yiyerek başlayanların yüzde 12 daha az kalori aldıkları belirlenmiş. Bu neden le öğleyin krem şantili yiyeceklerden uzak durun ve yemeğe salata yiyerek başlayın.
18. Kremadan uzak durun
Burger ya da sandviç yediğinizde mayınez, ketçap ya da krema koydurmayın. Bu tür servis edilenlerin kremalarını bıçakla üzeerinden alın. Böylece yarım kalori daha az almış olursunuz.
19. Ekmek almayın
Ekmek uzatanlara gülümseyerek teşekkür edin ve hayır deyin.
20. Bazen çılgın olun
Hiçbirşey yememek sizi zayıflatmayacak ya da mutlu etmeyecek. Haftada bir ya da iki öğünde yemek istediğiniz herşeyi yiyerek kendinizi ödüllendirin.

:KK3::KK3:bunlar çok iyi yaa,,heleki sonuncu maddeye bayıldııııım:KK62::KK64::KK56::KK56::KK56::KK9:

Son düzenleme:
vaybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee resimlere bakıncaa taş gibi bi hatun gördüm...
valla iyi motive oldu resimlerin bana.. yarın tam gaz rejime başlıyoru azimliyimmm:) yazın için teşekürler baya faydalanacagım:)

menüm kıslar:)

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm kaşar 2 salam 1 domates 1 çatal bal çay

ara bibeirye çayı 3 badem

öglen 1 tas yogurt çorbası ekmeksiz

akşam 1karnıyarık 3 ymk kaşıgı pilav
yemekten sonraa nescafe
yarım portkal yarım elmaa 1 küçük havuç ebru:)

menüm kıslar:)

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm kaşar 2 salam 1 domates 1 çatal bal çay

ara bibeirye çayı 3 badem

öglen 1 tas yogurt çorbası ekmeksiz

akşam 1karnıyarık 3 ymk kaşıgı pilav
yemekten sonraa nescafe
yarım portkal yarım elmaa 1 küçük havuç ebru:)

efferim kız iyi olmuş,,,:KK19:

bugünkü menüm

sabah
kalkınca kahvaltıyı hazırlamadan önce bi bardak sirkeli ılık su:nazar:

1 kaşarlı tost(tambuğday ekmeğiyle)
yeşil salata (havuç mor kelem ve marulla)
2 kk peynir
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 bardak siyah çay

10dk sonra karışımdan içtim(2bardak):nazar:

ara

mandalina
yeşil çay

öğlen

piliç snitzell(avuç içi kadar)
2 kaşık yoğurt

10 dk sonra karışımdan gene:nazar:

ara

eti burçak(3tane)
form çayı(kiraz saplı)

akşam

3 tane adana kebap(%100 piliç etinden yapılmış)
yeşil salata
doymadım gibi olunca dünden kırmızı et vardı 1 tabak ondan yedim(kuşbaşı doğranıp suyla kavurdum:KK23:yağ mağ hiç bişey yok salça bile:KK56:)

10 dk sonra son 2 bardak karışımdan:nazar:
bugün direk et günü yapmışım heeee:KK53::KK1:hiç kaçamaksız bitirdim gene:KK16::KK16::KK16:

toplamda 2.5 ltre su--ve şimdi sirkeli ılık suyumu içip hazırlık yapıcam uykuya:KK9::KK9::KK9:

çıtır anne:KK3:meraba
bu sabah 1 bardak ılık su bir bardak lahana suyu ay az kalsın unutuyodum bide aç karnına k.bar mısır gevreği yedim:KK1:
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 3 y.zeytin 2kk peynir domates salata
ara 3 burçak türk kahvesi
öğle kayınvalidem yufkadan bizde şepit derler ondan yaptı lavaş gibi bişi 2.5 tane ondan yedim:KK43:
ara yapmadım akşam yemeğimide yemedim çünkü çok tok tuttu
sonra abimlere gittik aşure yapmış yengem 1 tabak aşure yedim sadece ötekilerden yemedim eve gelincede yatarken de lahana suyumu içtim tekrar yalnız orda herkes zayıfladığımı frketmiş kimisi bel kısmın falan inceldi dedi kimi yüzün zayıflamış dedi off ben kiloyu hep yüzümden kaybediyorum ya ::KK43:

Bugün:aç kaınla 2 brdk ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,3 zytn,reçel,yarım yumrta sarısı meliscim:KK1:,2 fincn açk çay.
türk kahvesi
Ögle:4 kaşık barbunya 1 dilim ekmek,2 tane biber turşu.
Ara:çay,3 tane bisküvi.
Akşam:1 tas sebze çorbası,1 dilm ekmk,3 kaşık kuskus.
250 tl mini paket çkirdek çitledim aglayarak.:KK43:Çnkü mutfaktayken emir uyuyanmış engelleri geçip yataktn düştü.:KK14:Küt diye bir ses benim elim ayagm salndı:KK5:Kusunca ben dahda panik.Hmen eşimi aradm geldi.2 tane hastaneye götrdk emin olmk istedk.Kaç sattir oyaladm şimdi uyuttm kuzucugumu:KK14:Bu gce saat başı kontrol edicem.Zaten dişlerden dün gece uyumadı 7 den 8 buçuga kadr uyuduk.Aman o iyi olsun ben uyksuzlga razıyım.Anne olmk çok zormuş:KK14:
ay canım çok geçmiş olsun..nası şimdiiyi mi??bu çocuklra büyücek ama valla bizde büyücez:KK49:
menünde hataların şunlar canım,,akşam ekmek yemeseymişsin çok iyiymiş..bide aralarda acıktıkça su iç veya meyve ye,,ekmek falan yeme,,kuruyemişi kararınca ye,,fazlası inan bana zararlı..gezmede yediklerine bişey diyemem irade sahibi olduğunda bigün emin ol ben yemiycem diyebiliceksin:KK34:daha yenisin başarıcaksın emin ol:KK16:yeşil çayda içmelisin metabolizmamız hızlanması için,,öğlen 2 kepçe değilde bi çorba kasesi yiyebilirdin en azından doyana kadar çorba içebilirsin,,ozaman acıkmazsın canım ,bide salata yersn bol bol öğlen iyi doyarsan akşam çok fazla yemek istemezsin gerçekten bak dene bidahakine emi:KK19:

verdiğin kiloda çok iyi canım ama yeni başladığın için vucut su atıyor,,doğru bildin ama bu bile çok iyi yağdan yakmaya başlıycaksın yakında devam et böyle:))[/B]

yeşil çay içmek istiyorum ama sütü azaltır mı emin olamadım canım ya??ondan içemiyorum.kuruyemişi yarım avuç kadar yiyorum cnm haklısın evet fazlası aldırıyo...ben de eskiden hem de akşamları çook yerdim.salatayı daha çok yemeyi denicem canım.bide üşenmesem...çocukla bu menüleri ayarlamak çok zor..kendime ayrı yemek kıza ayrı yemek kocaya ayrı yemek..kadın olmak anne olmak hakkaten zor..

dünkü menümü yazayım kızlar..gene ufak kaçamaklarım oldu ama..

sabah: 1 yumurta 2 dl ekmek, 2 kk peynir, 2 küp kavrulmış kıyma, 1 tatlı kaşığı reçel,şekersiz ıhlamur

ara: yarım avuç badem fındık üzüm karışımı kuruyemiş

öğlen:1 kase çorba, tavuklu salata

ara:1 bardak süt 1 tane lokum(kaçamak)
akşam:1 tabak pırasa yemeği, 2 köfte büyüklüğünde haşlama tavuk yağsız

ara:misafirim vardı gene 1 avuç kuruyemiş,1 bardak şekersiz çay ,1 ısırık çikolatalı gofret( çok canım çekti eşiminkinden 1 ısırık aldım) buna da şükür eskiden olsa gece mece demez 2 tane götürürdüm çok severim...

bugün yürüyüş yapcam yürüyüş bandında...annemde yapabiliyorum haftanın 2 günü geliyorum buraya..bakıcılı spor salonu:)öpüyorum kızlar sizi..

öğlen ve akşam menülerim de yoğurt da var kızlar..unuttum..bu arada yoğurdun yağ yakıcı özelliği var..belki biliyorsunuzdur..ben o yüzden gün içinde bi kaç kase tüketmeye çalışıyorum..bir de gryfurt yağ yakıyo deniyo ama..ben çok yiyemiyorum

Jojop canım saol.Emirin dişi kulagına vurmuş.Yvrum 3 gecedir gözleri kapalı ondan aglayıp uyumuyormuş:KK43:İgne verdi 3 tane:KK14:uykusuzlktn ölyrm.Gece emir uyursa menümü yazarım.
çıtırcık meliscim öpyrm sizide

X