- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
canım evet muz ve üzüm hariç,,mandalina ve elma yiyebilirsinebruuu geçmiş olsunnn ogluşuna çok üzüldümmnsıl peki şimdiiii alah korusunn tüm çoçuklarımızı
çıtırıcıgımm begendinim kıss:))) arada yeşil çay yaptım ama meyve yemedim dünnvalaaa akaşm da hiç yemeyim dedimm sende zaten akşam fazla meyve önermedin muz meslaaa
kısslarrr cuma günü bakalım tartıda kaçç olcazzz şu idalll kiloma bir gelsemm:)))) 60 aaa ahhçokk merak edtimm kendiiiiimi eger 60 olursamm
bir elbise alıcam kendimee:))
canım iki çocuk doğurmuşum heralde olucak çatlak,,hamile kalmasaydım,,kiloda almazdım çatlakta olmazdı,,ama hiçte rahatsız değilim onlardan,,yavruşlarımın hatırası nolcak,nasılsa alt tarafta okadarda çok olmadılar bide niye rahatsız oliyim dimi amayanlış görmediysem Göbeğinde Çatlakların var tabi onca kilodan sonra bndede ayva göbeği avr spor yapıyorum gnde 2 satt Gidio vllha ama Tebrikler buyuk Başarıı
valla maşallah çok iyi kilo vermişsinn azmine hayran kaldım
vaybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee resimlere bakıncaa taş gibi bi hatun gördüm...
valla iyi motive oldu resimlerin bana.. yarın tam gaz rejime başlıyoru azimliyimmm:) yazın için teşekürler baya faydalanacagım:)
menüm kıslar:)
sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm kaşar 2 salam 1 domates 1 çatal bal çay
ara bibeirye çayı 3 badem
öglen 1 tas yogurt çorbası ekmeksiz
akşam 1karnıyarık 3 ymk kaşıgı pilav
yemekten sonraa nescafe
yarım portkal yarım elmaa 1 küçük havuç ebru:)
efferim kız iyi olmuş,,,
ol bee şanslı olurmuş annem öyle derdii
ay canım çok geçmiş olsun..nası şimdiiyi mi??bu çocuklra büyücek ama valla bizde büyücezBugün:aç kaınla 2 brdk ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,3 zytn,reçel,yarım yumrta sarısı meliscim,2 fincn açk çay.
türk kahvesi
Ögle:4 kaşık barbunya 1 dilim ekmek,2 tane biber turşu.
Ara:çay,3 tane bisküvi.
Akşam:1 tas sebze çorbası,1 dilm ekmk,3 kaşık kuskus.
250 tl mini paket çkirdek çitledim aglayarak.Çnkü mutfaktayken emir uyuyanmış engelleri geçip yataktn düştü. Küt diye bir ses benim elim ayagm salndı Kusunca ben dahda panik.Hmen eşimi aradm geldi.2 tane hastaneye götrdk emin olmk istedk.Kaç sattir oyaladm şimdi uyuttm kuzucugumu Bu gce saat başı kontrol edicem.Zaten dişlerden dün gece uyumadı 7 den 8 buçuga kadr uyuduk.Aman o iyi olsun ben uyksuzlga razıyım.Anne olmk çok zormuş
menünde hataların şunlar canım,,akşam ekmek yemeseymişsin çok iyiymiş..bide aralarda acıktıkça su iç veya meyve ye,,ekmek falan yeme,,kuruyemişi kararınca ye,,fazlası inan bana zararlı..gezmede yediklerine bişey diyemem irade sahibi olduğunda bigün emin ol ben yemiycem diyebiliceksindaha yenisin başarıcaksın emin ol yeşil çayda içmelisin metabolizmamız hızlanması için,,öğlen 2 kepçe değilde bi çorba kasesi yiyebilirdin en azından doyana kadar çorba içebilirsin,,ozaman acıkmazsın canım ,bide salata yersn bol bol öğlen iyi doyarsan akşam çok fazla yemek istemezsin gerçekten bak dene bidahakine emi
verdiğin kiloda çok iyi canım ama yeni başladığın için vucut su atıyor,,doğru bildin ama bu bile çok iyi yağdan yakmaya başlıycaksın yakında devam et böyle:))[/B]